Kalas i dagarna 3...

.. oj så mycket fika, främmen och paket våran lilla dam har fått :-)
Blir nog mera ett bildinlägg:


Våran fina dukning :-)

  En av tårtorna.

På självaste födelsedagen passade donnan på att vakna klockan 06,00 :-) då lekte vi en stund sedan fick hon öppna de första paketet som fick följa henne med i badet :-)

 

Sedan blev de att invänta farmor och farfar samt faster Åsa och farbror Ola. Självklart fick lillgumman en massa fina presenter av dem alla. Tack så himla mycket, de va jättefina!!!

 Här väntar vi på de första gästerna :-)

   
Paketöppning :-)

Efter allt detta roliga, blev de dags för fika och tårta. Lillan va så duktig och tyckte att de va supergott:



   

Efter allt detta blev de mera lek och bus, både inne och ute :-)

  En trött partyprinsessa :-)

Efter att lillan sovit eftermiddagsturen och Monika och Fredrik med pojkarna, lillgumman fick en jättefin docka. De blev mer fika och en massa bus :-) Efter de slocknade lillan för kvällen.


Igår var de dags för kalas nummer 2 :-) då kom mormor och morfar samt moster Frida. Då blev de ännu mera present öppning och fika, man kan nästan tro att hon fyller 10 med tanke på alla paket hon fått :-)

 Lillhjärtat och mormor.

Självklart stannade allihopa för att se den spännande matchen mellan AIK och Linköping, och jag tror nog alla vet hur den slutade :-) Självklart blir de att se hockey på torsdag :-) Tror lillan var helt uppspelt för matchen med tanke på att jag inte fick henne att somna förren 00,00 :-) men hon var nöjd och glad ändå, lekte med alla sina nya leksaker.

Idag har de varit ännu en underbart vacker dag, efter lunch gick vi ut allihopa. Per höll på att bränna lite skrot och jag och Rebban njöt i solen!!

  



Ikväll har Linnea, Jimmy och småtjejorna Nova och Izabelle varit här och uppvaktat Rebban, hon fick ett jättefint djurpuzzel. Tack så mycket!!! Självklart blev de ÄNNU mera fika och lite lek och bus för barnen :-) Jag passade på att mysa med Izabelle :-)

  
  

Vet inte varför jag inte fick bort de röda ögonen :-(
Denna bilden e bara såå härlig:



Rebecka skickar 1000 kramar och pussar till Farfar´s, faster, farbror, Morfar´s, moster, Monika med familj och Linnea med familj, som tack för alla presenter och uppvakning!! Självklart tackar hon också för alla fina kort och inlägg hon fått!!!
En sista bild på partyprinsessan:



Ha en underbar kväll!!
KRAM!!


Kommentarer
Postat av: Linda

Ser ut som att Rebecka har haft en underbar ett års dag (helg) med massa fina prestenter o fint väder :) Allt som de ska då :) Ha hon börjat gå nu?? Ser ut så, när hände de då?? Hon e så söt go tjejen!!! Massa kramar igen från oss!!!

2009-03-18 @ 06:59:30
Postat av: Linda Eriksson

Såå himla söt eran lilla dotter här!

Hoppas allt e bra med er

/Linda

2009-03-19 @ 16:36:37
URL: http://lbystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0