Mitt "nya" vardagsrum =)

Fick soffan våran en vecka tidigare än planerat, de va riktigt trevligt =) Vi hämtade hem den i tisdags och for och köpte oss ett nytt bord igår känns lite ovant men jag e supernöjd =)







Annars är de mesta som vanligt här hemma förrutom att lilla fröken Berg har hamnat i 3 års trotsen, inte roligt alla gånger men de går ju över tillslut men man blir ju lite ledsen i hjärtat när man har varit irriterad på lillan hela dagen och så testar hon en ännu en gång =(



Hoppas ni alla andra har en bra kväll åsså håller vi tummarna för SAIK =)
KRAM!!!


Hundvakt!

Fick äran att vara hundvakt, över natten, åt syrran´s lilla vovve Holly, gissa om Becca blev glad när vi kom och hämtade på dagis =)







Imorgon är de Per´s sista dag på sitt gamla jobb så jag slängde ihop en smörgåstårta som han får bjuda på till lunch, hoppas den blir uppskattad =)



Glömde köpa räkor till den men de gör nog inget för de e ju inte goda endå =) fick visst order om att baka morotskaka också så den ligger nu och väntar på att bli uppskuren =) nu ska jag snöra isäng lilltjejen om hon kan slita sig från Holly!! Ha en bra kväll!! KRAM

Helgen...

Helgen har inneburit fest med jobbarkompisarna samt en massa utevistelse i de underbara vädret, helt underbart med takdropp och solvärme =) Här kommer några helgbilder:















Någon som kan svara på varför korv e sååå mycket godare när man grillar den över öppen eld?! =)
Hoppas alla haft en bra helg!!
KRAM

I dag är ingen vanlig dag...

... idag är Becca´s födelsedag, hurra, hurra hurra!!!!
Våran lilltjej har hunnit bli 3 år, kan inte fatta det, självklart har inte jag blivit tre år äldre =)
Som alltid inför hennes födelsedag tänker man tillbaka till denna dag för tre år sedan då man kämpade och kämpade och tillslut fick det underbaraste man nånsin kunde tänka sig, en välskapt liten underbar dotter =) Älskar dig så mycket att de gör ont!! ♥♥♥














Utedag!!!

Idag har jag och Becca varit ute efter lunch, gud såå härligt väder det varit =) Sedan for vi och köpte pizza och nu slappar becca framför tom & jerry med lite popcorn!! Hoppas ni alla haft en underbar dag!!










Kalas

Idag har vi haft kalas hemma hos oss =) lill gumman blir hela 3 år på tisdag men vi passade på att fira henne i helgen så alla i familjen kunde vara med. Becca var såå peppad hela går kvällen medans vi bakade och gjorde tårta, så när hon vaknade i morse var de bara att börja fira direkt. =) Hon har fått så många fina presenter idag, Becca tackar så mycket, hon skickar kramar till mormor, morfar, farfar, farmor, moster Frida, faster Åsa och farbror Ola!! Tack så mycket för idag!!


Dagens första morgonpaket =)


Paketöppning..







Tårtan som Becca själv dekorerat =)




ByggareBob =)


Vackra rosor från farmor, en för varje år våran vackra dotter är!


Premiär turen på skidorna från mormor & morfar, tror detta kommer att bli den nästa Charlotte Kalla =)


Efter alla gäster åkt la vi oss i soffan för att vila lite och självklart passade pappan i huset på att ta ett vackert kort =)


Utslagna hjältar =)

I afton efter maten har vi tattuerat oss med tattueringarna från moster Frida, lekt med alla presenter och myst. Sedan for vi till Kåge och handlade smågodis och for hem och såg film, en toppen avslutning på en toppen dag!!!
KRAM


Tiden som varit...

har mest handlat om jobb, jobb och jobb =) men lite annat roligt har vi också hunnit med. I fredags var Becca hos tandis och det gick superbra, hon var så duktig på att gapa =)



De enda tandis anmärkte på var att hon hade tuttbett så nu blir de bara tutte till kvällen, de har gått riktigt bra faktiskt.  Idag har jag varit ledig eftersom jag jobbat helg. Var riktigt skönt att ha en lugn dag, fick sällskap av Helena och Oliver efter lunch, mycket trevligt både för oss och barnen =) Helena hade en sååå fin mage, hon ska ha smått den 26 mars man blir nalta sugen =)



Sedan kom mina svärföräldrar en stund och surrade samt hjälpte mig att måtta ut vart jag skulle sätta väggordet i vardagsrummet. Nu blir de att titta runt på nätet samt plocka bort tvätt, sedan sängen =) KRAM!!


Beccas nya dekoration =)




RSS 2.0