Dansar tisdag och ont i benet...

Torsdagskvällen efter sprutan kändes benet bra, likadant på fredagen och jag började hoppas på att de skulle bli bra men tji fick jag på lördagen var vi bortbjudna till moröbacke på hockey, middag och mello, kvällen var suveränt trevlig men jag var tvungen att gå upp och ned pga att benet värkte så himla mycket. Men vi hade ändå en jättetrevlig kväll med trötta småtjejor. Iza somnade framför mello och Becca somnade i mitt knä en stund senare och efter de gick Nova och la sig, så vi fick faktiskt mycke vuxen tid, trevligt  =)






En sovande Iza =) ♥

Söndagen for vi och hälsade på farmor & farfar som kommit hem från utlandet, Becca hade verkligen saknat dem, och fick fina presenter =) Hade ordentligt med värk även denna dag.
Igår hade Becca dagis och jag sjukgymnasten som kände på mitt ben och sa att de inte var någon muskelkramp. Sedan var vi bjudna till tällåsen på middag hos Gabban och pojkarna, riktigt mysig, vi har inte hunnit ses på ett tag men de får de bli bättring på =)



På kvällen när jag kommit hem och lagt Becca kände jag mig lite nere, har såå dåligt samvete för att jag inte orkar/kan vara den mamma jag var förrut för Becca, de har varit så himla fina dagar nu men jag har haft för ont för att kunna gå ut och leka med henne och de tar på mamma hjärtat =( och de känns förj*vligt att man ser betydligt sneare ut nu än före op, jag vet att de beror på musklerna men de känns jobbigt att höra av folk ibland. Idag när jag vaknade ville jag bara gråta, så ont hade jag i mitt jäkla ben, så jag ringde Umeå lassarett och min läkare ska ringa mig på fredag, känns bra.
I afton har kroppen kännts bättre och jag och Becca for på dansen efter dagis och hon e så peppad varje tisdag, min lilla sötnöt =) Men tyvärr slutade dansen med en ordentlig krock med en annan tjej och ett ordentligt ont öga med risk för blåöga =( lilltjejen va ordentligt ledsen men de blev bättre när hon fick leka av sig med Tim en stund =)
Nog klagat för mig i detta inlägg jag får rycka upp mig och se framåt, de ska väl endå bli bättre snart?! Ha de toppen allihopa!! KRAM

Spruta i benet...

Igår hade jag tur som fick lämna lillan hos Linnea, för jag hade tid på VC för att få en kortison spruta i mitt onda ben. Becca var ju supernöjd som fick leka med bästisen Nova =)





Måste faktisk säga att jag tycker de känns lite bättre i benet efter sprutan som både tog ont och var skön samtidigt, skum känsla =) får se hur de känns om några dagar, full effekt skulle tydligen kännas efter 3 dagar.

Linnea tipsade mig om att fara på biblioteket och låna böcker så idag som fredags nöje for jag och lillan till stan och de stora bibiloteket och lånade oss några nya böcker för godnatt sage stunden, snacka om att lillan tyckte de va lite häftigt =)





Har också hunnit förbi familjen Lundmark och tittat på deras nytillskott, en underbart söt liten hundvalp som ej fått något namn än men den charmade självklart både mitt och lillans hjärta ♥
Nu blir de soffan och lite godis och ett glas baccardi, i morgon e vi bjudna till familjen Lestander/Burman på middag och mys, ska bli riktigt trevligt!! Ha de bra! KRAM

Söndag´s sleepover =)


Igår for jag och Becca och hämtade syster yster i stan och tog med henne till landet =) Vi gjorde hemmagjord pizza till middag och lekte med playdoo deg och tittade på när Becca dansade.






Gullig va?! =)

När lillan lagt sig, tog vi fram godsakerna och såg en massa film, en toppen kväll!! =) Hade turen att Frida sov över och idag fick Becca vara hemma från dagis och vi tre for och lekte oss less på leos lekland, riktigt skönt att fara dit mitt iveckan de var inte så mycket folk =)















Vi åt lunch där och efter de lekte vi en stund till sedan for vi och hälsade på Brittan i hennes nya lägenhet och sen hem till Frida och åt middag där. Tack Frida för de här två dagarna, du e guld värd ♥
Efter middagen for vi hemmåt mot Kåge, men vi passade på att fara förbi Monkan och Becca fick leka en stund med Tim =) Väl hemma blev de dusch och godnatt saga, behöver jag säga att de var en nöjd tjej som la sig för natten =) Ha de bra!! KRAM

Nu e de ju rent "blia" ute =)

Efter en lång natts sömn kändes min kropp mycket bättre värkmässigt men tyvärr har jag åkt på en redig förkylning med en fruktansvärd halsont =( inte skoj, men de man inte dör av de härdar =) Måste faktiskt medge att jag har haft/har ganska mycket värk i i högerbenet samt att jag börjat få värk i vänsterknä som gör att de e svårt att lyfta de benet. Har fått en samtalstid med min läkare nu på torsdag och de känns riktigt bra, e ordentligt less på att ha värk. Men nog gnällt =)  Tisdagens danslektion gick riktigt bra, de va såå söta och lillhjärtat längtar redan till nästa gång =)







Idag har de ju varit riktigt skönt väder ute så jag och Becca passade på att gå ut och leka i den nya stora snöhögen som traktorn gjort här ute =) och sedan for vi iväg med lite kartonger till återvinningen och handlade tacos som vi just avnjutit =) Hoppas alla andra också har en mysig lördag!!












pyssel

Idag efter träningen for jag och syrran och handlade samt köpte en ny dress inför Becca dans start imorgon =) Hon blev supernöjd!! Vi har också hunnit städa ikväll och gjort ballong ansikten =) Hoppas ni alla haft en lika trevlig dag som jag!!









KRAM

Helg med trevligheter =)

I fredags hade vi en hemma dag inomhus, hade så himla ont i kroppen och ville bara vila. Tur att Becca är duktig på att roa sig själv. Lördagen var desto trevligare, vi for på kalas hemma hos Iza som fyller 3 imorgon. Linnea hade varit duktig och baka en massa gott =) Sedan blev de hockey för killarna och vi tjejer mös med bebis och surrade. Blev hemmagjord pizza till middag och schlager på kvällen. En toppen lördag =)















Blev ganska sent på lördagsnatten innan vi var hemma så de var en trött Becca jag väckte i morse för vi skulle ju till kyrkan och lyssna på barnkören och hämta barnens bibel, snacka om att jag hade en taggad tjej hemma =)







När vi kom hem blev de att äta lite lunch och Becca lyckades göra illa sig tre gånger, ena gången fick hon sin nya bibel i tinningen, massa gråt sedan ramlade hon och slog näsan och pannan ordentligt i dörrkarmen och sedan när vi var påväg till bilen lyckades hon fälla mig och jag halverst ramlar på henne, min kära sambo undrar nog vad de e för fel på oss =) Blev tårta och middag i myckle och nu ikväll blir de bara lugnt, andas och ladda för en ny vecka!!


Aj aj på lillnäsan och pannan =(

Ha en skön söndag!! KRAM

1 februarie

Nu e de första februari, gud va månaderna springer iväg!! Har hunnit med mycke besök redan under dagarna som gått på denna vecka. Becca for och hälsade på Nova och Iza på måndag kväll och igår hade vi Sara på besök och ikväll har Sheela och Brittan varit här och umgåtts med oss. Becca hade så tur att hon fick en jättemysig hello kitty filt av Sheela och jag fick potatissnurror som vi ska äta till middag i morgon *mums* Tack så mycket Sheela ♥
Har dessutom anmält Becca till dans kurs i Kåge som börjar på tisdag, ska bli kul och se om hon gillar de =) Fick med oss Ida och My också =)
Hoppas alla mår bra, nu ska jag lägga mig och stretcha mitt onda ben!!


Från i måndags =)


Fick för sig att bada i diskhon =)


Becca med den fina filten =)


LYCKA!!!

RSS 2.0