Semester

Igår hade jag min första semesterdag och den kunde inte ha varit bättre =) For iväg till Byske havsbad vid 10 och mötte upp alla tjejorna med barn och stannade där till strax efter halv tre och då bar de iväg hemmåt och göra sig i ordning och fara på stadsfesten med jobbarkompisarna =)
Idag har de varit en ganska lugn dag, jag hjälpte svärmor och Åsa att städa ur ett förråd sedan har vi mest varit ute på gården. Imorgon blir de åter ett festival besök både på dan och på kvällen. Bara att ladda inför ännu en underbar semester dag =)





















Ha en bra kväll allihopa!! KRAM

Midsommar helgen!

Helgen har varit helt underbar. Jobbade hela midsommar dagen och kände för en riktigt lugn och mysig kväll så vi var bara hemma och hade de skönt i de dåliga vädret =) åt tacos och såg film med godismys =)
På lördagen var de finare väder så då bar de iväg till Piteå för midsommar grill med Birgitta, Sören, Åsa och Ola som hade parkerat husvagnen på västra kajen. En riktigt mysig dag och kväll.













Idag har vi haft Linnea, Jimmy och flickorna på mat och lek =) Alltid kul att ses och äta och dricka gott. Blev att grilla hamburgare idag och självklart ännu mera jordgubbar. Lite komiskt att när jag köpte jordisar på midsommar kostade de 40:- litern och idag 15:- och de smakade likadant =) Planerade även för en del roligheter under sommaren och kommade år =)















Imorgon jobbar jag och på tisdag sedan går jag på väl förtjänt semester, OJ va vi ska njuta med lååånga sovmorgonar =) Ha en skön söndagskväll!!

TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!!!


Ett litet projekt =)

Hämtade hem mitt lilla hjärtegryn ikväll och hon hade haft de bara bra hos farmor & farfar =) Men usch va man saknar lillhjärtat när hon e borta. Igår när jag kom hem efter jobbet så tog jag tag i att måla lite grejor jag tagit hem från brorsan´s ladugård, hittade 2 fina stolar till Becca som jag målat vita och satt fast en waxduk på stolsitsen samt så hittade jag en flaskhållare + en gammal flaska som jag också målade vit =)
Hittade också en jättefin liten soffa som Becca också ska få ha i sitt rum men Per måste byta ut en skiva först innan jag kan måla den.





Nu e helgen gjord och jag laddar inför en ny arbetsdag imorgon samt ett besök hos tandläkaren för att laga ett minihål. Men sedan e jag ledig hela tisdagen sedan är de inte många dagar kvar till semester =)
Ha en skön söndag!!

Dagis avslutning

Idag har vi varit på sommarfest på dagis, de är alla sååå söta =) Synd bara att de inte var lite varmare. Nu är de nedräkning, Rebecka har 2 dagar kvar på dagis, jag har 8 arbetsdagar kvar sen e vi lediga 5 veckor, gud så skönt =)
Nu ska jag göra klart de sista, Becca ska sova hos farfars i morgon pga att både jag och Per jobbar helg.








Från varmt till kallt!!

Snacka om helomvändning vädermässigt, igår typ 30 grader plus och idag bara ynka 12 =( kan meddela att jag tyckte de va kallt att gå ut =) Igår hade vi ju underbart väder och vi fick sällskap av familjen Roos/Furberg. Snacka om att barnen va jätteduktiga, Becca och Ludvig va nakenfisar från de att de kom till de var sovdags =) Stackars lill Kasper hade ramlat från studsmattan och brytit sitt lilla ben men han va lika glad för de. En riktig toppen dag/kväll med god mat och trevligt sällskap. =)


Fick äntligen ta bort Becca´s elefant tattuering och snacka om att lill tjejen blev glad att den syntes endå =)




Älskar denna bild =)


Ha en fortsatt trevlig söndag!! KRAM

Soliga, lediga fredag =)

Vilken dag!! Fatta va varmt vi har de =) Dagen har spenderats ute nästan hela dag/kväll förutom ett besök på maxi.
Poolen jag köpte till Becca igår blev en hit =) Hoppas alla har kunnat njuta av denna dag, jag ska verkligen njuta är ledig tom torsdag nästa vecka!!


Nu blommar de!


Älskar verkligen den korta stunden äppelträdet blommar, de e så vackert!




Nationaldagen samt stålande sol...

Igår när jag jobbade fick moster Frida sitta barnvakt pga att dagis hade stängt. De hade varit ute och promenerat samt besökt lekpark. När de var ute på promenad va inte Becca tillräckligt stark så Holly råkade slita ner henne i diket och självklart skulle de finnas bränn nässlor där =( men tuff som lillan e så hade hon visst inte grinat så mycket =) Här kommer lite bilder från deras dag, självklart hade jag lämnat kameran =)















Jag fick äran att moster Frida följde med hem till Ersmark och vi käkade kinamat och hyrde film och åt en massa snask (men de va efter lillan somnat) =) De kallar jag en toppen nationaldag =) Glömde nästan berätta att Frida, Holly och Becca tog de första doppet i Boviken igår afton, jag bangade, tyckte de va för kallt =)











Kan meddelad att hon somnade direkt hon la huvudet på kudden =)



Till Beccas förtjusning va moster Frida kvar när hon vaknade i morse så de blev en heldag ute i solen med lite vattenkrig och en massa solning och våffel lunch ute,  en helt underbar dag!









Tack så himla mycket för dessa dagar syrran, de får vi göra om snart igen!! KRAM

Min lediga dag!!

Igår var jag ledig inför jobbarhelgen och då passade jag å Becca att hälsa på min kära kusin med familj i Flarken. En riktig toppen dag med både lek, skrik och gråt =) Kan inte fatta att de e nästan 2 år sedan vi sågs, fy skäms på oss, de får inte upprepas eller hur Linda?! =)


Underbart söta Meija




Wilgot & Becca de två busfröna









Efter vi varit där begav vi oss till Bygdsiljum och åt middag med mormor, morfar och morbror Peder. Hittade en del saker hemma hos Peder som följde med mig hem och ska målas upp =) Var hemma i mitt eget hem efter 21 och hade en övertrött tjeja som bara pratade om sin dag =)
Ikväll har jag jobbat men har ju som sagt ett helt underbart jobb, fick sitta i en biosalong och se Pirates of the Caribbean i 3D =)



Nu blir de att chilla en stund och sedan sova och fortsätta jobba helg =)
KRAM!!

RSS 2.0