Mitt nya fönster

Har ikväll kunnat göra klart mitt fönster som sitter på väggen i köket, tycker de blev riktigt bra där =) Ny väntar vi in våran nya soffa vi köpt men som ej kommer förren vecka 14 känns som en evighet men förhoppningsvis går de fort =) Jag håller också på att planera lite inför Becca´s födelsedag, kan inte fatta att lillskrutten blir 3!! Ha en bra kväll!! KRAM!!


Soffan ser ut så här men divanen är på andra sidan samt att benen är svarta =)


Kap!

Gjorde ett kap igår när jag var på affären, hittade superfina sommarskor till Becca och hon blev supernöjd. Hade dem på sig hela gårkvällen =) Kostade mig bara 50 kronor!!!

Nu ska jag och lillan fara och handla lite mat, känner mig inte så pigg har nog dragit på mig en ordentlig förkylning men sånt går ju över =) Ha en bra dag!! KRAM!

Pojkflicka =)

Våran lilla tjej e för söt direkt pappa ska bygga något ska hon vara med och göra likadant, älskar att vara med pappa i garaget =) Självklart önskar hon sig en verktygslåda i födelsedags present =)


KRAM!!!

Nu har hon gjort de vi alla nog gjort =)

Var och hämtade lillfjärten på dagis idag och då berättade fröken att Becca hade i dag siktat in blicken på lyktstolpen när de var ute och lekte och tänkte att de vore ett perfekt läge att smaka hur den smakade =) och vi vet väl alla vad som händer när tungan möter kall stolpe?! Hon satt fast =) Men de hade gått bra och hon har meddelat mig att man kan då faktiskt inte ha plåster på tungan =)
Här kommer lite utebilder från helgen som varit:


GRATTIS!!!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG IDAG ÄR BRORSAN PEDER´S FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!!! HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG! KRAM FRÅN OSS!!


Mina nya inköp =)

Har inhandlat lite väggord och annat idag innan jag började jobba jag blev riktigt nöjd med resultatet =)


En färgklick i hallen...


En fin ljuslykta/krona till bänken


Under min nya text kommer jag att måla upp ett gammalt pottskåp, måste bara tina bort lite snö så jag får mig ner till stugan =)


En vacker text till vårat sovrum.
Nu ska jag titta runt lite på internet sedan blir de sängen =)
Kram!

Leo´s 11-02-06

Efter att Becca varit sjuk och innestittande begav vi oss till Leo´s lekland i söndags med Harry, Gustav, Märta och Pontus, de var riktigt uppskattande =)En riktigt trevlig söndag som avslutades med födelsedags fika i Kåge hos Tim som blev hela 5 år =)
Kram!

GRATTIS!!!

Grattis på födelsedagen Åsa & Iza!! En fyller 2 och den andra 33 gissa vem som e vem =)
Hoppas ni får en underbar dag!! Massor av kramar från oss!!!


Äntligen frisk, peppar peppar...

bara hålla tummarna att febern är borta nu, lillan har varit feberfri i tre dagar. Jag kan lugnt säga att vi haft en flicka med överskotts energi här hemma =) Så vi passade på att fara och hälsa på lilla Nova och uppvakta hennes lillasyster Iza som fyller 2 år i morgon!! Efter det blev de middag och filmdags, vi såg draktämjaren på projektorn och Becca blir som ett litet ljus, filmen var riktigt bra faktiskt =) Hoppas ni alla haft en lika trevlig lördag som jag!! KRAM!!


Sjuk igen..

Rebecka hann vara på dagis i en och en halv dag innan febern kom tillbaka =( så nu blir de att vara hemma imorgon igen. Men får väl se de som mys stund med lillhjärtat =)


Snö monstret vi gjorde i lördags =)


Pippihuset vi fått av Malin, de leks de mycket med här hemma =)

Min lilla sjukling ♥ hoppas hon blir pigg snart, har ju varit sjuk till och från sedan förra måndagen =( Hoppas ni andra är friska och krya!! KRAM från oss!!

RSS 2.0