Mys!!

Lördagen va jättemysig, for till festivalen redan 11 och barnen fick åka karuseller och annat mys =) de blev lunch på stan och självklart sock inköp =) träffade massa folk man känner och solen dök upp!! Sedan blev de snabbt hem och packa ihop lite saker och begav oss till Piteå och fortsätta en mysig dag med grillning och kortspel =) Idag har vi haft de bra hemma och så bjöd vi familjen Strömberg på middag då de kom från Piteå. Handlade i Kåge till maten och såg då jag kom ut att jag hade punka, tur Nina också va å handla så vi fick åka hem med henne =) Per fick fara tillbaka och byta däck, tydligen en skruv i däcket =/ Syrran med familj for vid 22.30 och nu slappar jag en stund innan sängen kallar =)


Kramar

Fredagsmys!!!

Är ledig från idag till nästa fredag =) känns skönt!! I onsdags va vi ut på festivalen med jobbet och hade de supertrevlig och vädret va på vår sida också. Sedan va de jobb torsdag och idag. Blev taco mys till middag och sedan for jag å Becca iväg på cykel och lek tur i Ersmark =) Imorgon blir de festivalen på dagen och till middag beger vi oss till Piteå och hälsar på syster Åsa med familj som är där på Piteå summer games. Hoppas alla får en toppen helg!!
Midsommarhelgen..

Midsommaraftonen blev toppen, vädret va kanon och sällskapet underbart!
Maten smakade ljuvligt och drycken med =)
Helt enkelt en kanonkväll!!
Midsommardagen spenderades inomhus hos mina föräldrar på förmiddagen sedan sprack vädret upp och Becca fick fara ut å leka med Nova, Iza, och Moa, fick lite nostalgitripp med tanke på att så som alla barnen sprang imellan husen har man ju själv gjort med mammorna till alla småtjejor =)
Blev mat från Westmans till middag sedan mamma´s underbara raberberpaj till efterrätt.
Hem och mysa framför tv:n en stund innan sängen kallade.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi haft svärfars på besök en sväng på förmiddagen sedan packade vi bilen och köpte med oss lite pizza och for till Kattis och klippte gräset, bada och fiska ♥
Tyvärr fick vi inge napp men de va en underbar eftermiddag/kväll!!
Nu blir de att slappa och ladda inför jobbardag.
Hoppas alla haft en toppenhelg!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glad midsommar!!

Fick bli midsommar fin i håret igår både jag och becca =) och efter jag jobbat klart idag bär de av till bygdsiljum och fira med vänner, god mat och dryck =) Kram på er alla!!
Leo´s lekland

Har varit ledig hela helgen!! Fredagen blev de tacomys med brorsan och lilla familjen, råkade av en slump stöta på brorsan på solbacken och bjöd med honom på middag =) Gud va folk de va på solbacken tog lång tid att få sig in och ut... Lördagen blev en shopping dag, inhandlade en ny mobil och skaffade abonnemang så nu är jag vuxen på riktigt =) Blev en vit samsung galaxy s4.
Idag for vi med Challa, Ida och My på Leos och va där mellan 10-14 snacka om att barnen va nöjda =) Sedan blev de att handla lite på maxi och Becca fick en ansiktsmålning =) Hem och grilla till middag och nu har sambon börjat jobba och lillan sover så de blir nog lite popcorn och tv en stund!!

Sommarben =)

Detta hör sommaren till men jag känner hur ont de gör!! Men som sagt, sommarben =)

Nationaldagen..

Va ledig i torsdags och som tur va hade vi fint väder. Mina föräldrar kom hit vid lunch och pappa hjälpte mig att tvätta fönster, tydligen vill de att jag ska skona min rygg och jag tackar ju inte nej =) men som tur va hade jag hunnit ta dem invändigt =) TACK PAPPA FÖR HJÄLPEN!!!! Medans pappa jobbade på passade jag å mamma på att fara till stan å hämta upp Frida och handla sommarblommor, gud va jag älskar blommor kunde ha handlat upp hela burman´s handelsträdgård =) Som tack för hjälpen med fönstren bjöd vi dem på grillat till middag på altanen. En underbar dag!! I fredags jobbade jag kväll och idag har jag jobbat 10-20 och ska slappa nu en stund sedan kallar sängen och ännu en 10-20 dag!!

Sommarfest på dagis

I kväll har de varit sommarfest på dagis och tyvärr va inte vädret med oss ikväll men de va jättetrevligt ändå =)
Alltid mysigt att se va de hittar på och ikväll fick vi höra de små sjunga och sedan olika lekar och fika!!
Kändes ledsamt när en av Becca´s favorit fröknar berättade att hon ska sluta men jag förstår henne, hon är ju jobbat två är längre än vad hon behövt men hon kommer vara saknad men som tur va bor hon i kvarteret så Becca kommer träffa henne ändå =) ♥
 
 
 
 
 
 
 
KRAM

Stadstripp

Idag har jag varit ledig så hela familjen passade på att fara in till stan och handla lite saker och så passade vi på att hälsa på Sara och lille Sixten ♥ imorgon är de jobb igen och på kvällen blir de sommarfest på dagis =)
 
 
 
 
 
KRAMAR

RSS 2.0