En liten present till mig själv...

Idag har jag gett mig själv en liten present pga allt som jag gått igenom så behöver jag en liten egoboost =) jag blev riktigt nöjd men de känns ovant att ha en massa hår =)

FÖRE:


EFTER:




Vad tycks?!

Annars så går de väl bra förrutom mitt jäkla ben som höll mig vaken länge inatt =( De värker och känns som de krampar hela tiden, ska prata med sjukgymnasten om de imorgon. Har också provat köra bil igen och de gick ganska bra men man e ju lite nervös så de känns bra att ha med sig sambon =)
Hoppas alla har de bra!! KRAM

Torsdag och fredagsmys!!!

I torsdags efter jag varit hos sjukgymasten kom Tina, Alice och Hugo hit för en lekstund och pepparkaksbak =) Gud så söta Alice och Becca e tillsammans =) Alltid kul för barnen att få leka och vi vuxna att få prata!!


Fina Alice!!


Gladskiten Hugo!!

Idag har jag haft mina föräldrar och bror här hela eftermiddagen och kvällen, de stod julpyntardax på menyn och snacka om att jag har fått de mysigt och rent här hemma! Tack så JÄTTE mycket mamma & pappa, de var guld värt!! ♥ och så var de toppen mysigt att få umgås med broder, de var ett tag sedan ♥
Snacka om att vi hämtade en över peppad Becca på dagis, hon har ju väntat hela veckan på att morfar´s ska komma och ta fram tomtarna =)


Becca blev supernöjd med sitt julpimpade rum =)










Ja jag har tagit fram granen också =)








Jag och min kära mor!!



Nu ska jag mysa i soffan och bara njuta av hur mysigt de e hemma!! Ha de bra!
KRAM

Tisdag med besök =)

Dagen började med ett träningspass på Reko sedan gick vi på stan och både jag och Per hittade jackor plus att Per hittade nya täckbyxor =) jag blev jättenöjd med min jacka, den e röd och fin =) har tyvärr ingen bild.
Sedan blev de bilbesiktningen och svarten gick igenom galant och de kändes skönt!!
Hade tur som fick främmande som kom med mat i afton, Marie, Brittan och Sheela kom och umgicks med oss, de va riktigt trevligt och Becca var så uppe i varv så hon kunde inte somna förren de farit =) Fick en jättefin blombukett och en stor låda med skumtomtar *mums* Tack så mycket för sällskapet och tack Sheela för att du dammsög hela huset och duschade min lilla dotter!! ♥









KRAM!!

Lussebullsbak mm =)

Iafton kom min kära svärmor hit och hjälpte mig med Becca och då passade vi på att baka lussebullar, pepparkakor, saffranskaka samt kanelkaka, mums =) snacka om att de luktar gott hemma hos oss!!! Becca tyckte de va kul i början sedan var de mest roligt att äta deg =) Men nu har jag frysen full och 1 advent är välkommen!!

Ryggmässigt mår jag väl si och så, ryggen är rak och fin men mitt j*vla ben och höft gör så att när jag varit igång ett tag så blir jag sne och de känns inge roligt. Men sjukgymnasten säger ju att de ska bli bättre så de hoppas vi på.. kanske ska försöka att ta de lugnt men man vill ju göra lite också, men de e ju bara 1 ½ månad sedan jag gjorde operationen.. bara att bita ihop och träna =) Har dessutom snart helt slutat med starka smärttabletter, då kommer jag kunna köra bil igen =)









Ha de toppen!!! KRAM

Helgmys

Ihelgen har vi bara myst och umgåtts, fredagen blev de familjemys med pepparkakshus bygge, självklart med rosa kristyr =) Lördagen hade vi familjen Lundmark på middag, plankstek a´la Fredde och så hade jag gjort vaniljpannacotta med vit choklad som jag toppade med hallon och blåbär, de blev mums!!
Idag har vi möblerat om i lillans rum och hon blev supernöjd =) De har varit en toppenhelg, synd bara att de går så fort!!!
Här kommer några bilder från helgen:















Hade ej förebilder på Beccas rum på denna dator men här kommer efterbilder =)









Hon blev supernöjd och de blev riktigt mysigt =) Ha en skön söndag alla!! KRAM




Onsdag!!

Snacka om att jag hade träningsvärk idag =) eller vet inte om de kan kallas de, men jag är öm i kroppen. Idag har jag inte gjort så mycket men fick trevligt sällskap av Monkan, Tim och Ellie på aftonen/kvällen de va trevligt!! Ser fram emot lördagen då familjen Lundmark ska komma hit och vi ska fixa plankstek ihop, mums =)
Har ej så mycket mer att berätta, lägger in några kort istället. Ha en bra kväll!!









Kram

Första advent är nära :)

En kompis tipsade om denna bloggsida för ett bra tag sedan och jag brukar titta in där då och då pga att hennes blogg är väldigt mysig. Nu ikväll/natt då jag tittade in så upptäckte jag denna intressanta adventskalender, titta in vettja =)

http://itsahouse.blogspot.com




Annars rullar allt på som vanligt här hemma, var på mitt första riktiga gympa pass med sjukgymnasten idag och de gick bra men de var tufft, har förstått att mitt högra ben kommer att ta tid att fixa till.. men de e inte omöjligt =) Har dessutom varit ute och gått varje dag sedan jag var där sist och inser att de är bra för mig, JA ni läste rätt, hon som hatar motion säger att de e bra och tilloch med väldigt skönt =)

Jag har också fixat de mesta julklapparna och julkorten kom i postlådan idag och väntar på att bli skickade =) Gud vad jag börjar få julkänslor nu, tur att mina föräldrar kommer nästa fredag och hjälper mig med att göra mitt hus juligt mysigt!!!
Ha de toppen!!
KRAM

Helgen!!

Helgen har varit riktigt trevlig med mycke surr och prat =) I fredags kom familjen Lestander/Burman på tacokväll och godismys, alltid trevligt och, så som Becca väntade  och väntade på Nova och Iza =)





På lördagen for vi till Myckle och åt middag med sambons familj, riktigt gott som alltid =) Vi passade även på att dra lott om vem vi ska ge julklapp åt så nu e de klart, bara inhandlingen kvar =) Var bara tvungen att ta kort på salladsfatet:





Har även tagit småpromenader varje dag och de känns helt okej ikroppen. Jag är ju en social människa men jag känner att jag orkar inte lika mycket nu som förrut, blir fort trött och de e lite ledsamt =( Har också mycke värk på morgonen men de ska väl bli bättre... Idag har de varit en lugn dag, vi firade ju både svärfar och sambo igår =) känner att jag behöver en lugn dag/kväll och så börjar sambon jobba 22 ikväll. Hoppas alla haft lika trevlig helg som vi!!Kram

Sjukgymnast och lite inhandling

Har träffat min sjukgymnast 2 ggr nu och de känns bra, han är fruktansvärt imponerad av min rygg, både hur den såg ut före och efter. Idag ville han dessutom visa upp mig för sin kollega och de båda var imponerade av att jag kommit så långt bara 1 månad efter op =) Man kanske ska inse att de e en ganska stor grej jag gjort. Har ju som sagt problem med höger ben och höft och så som sjukgymnasten förklarade det så har ju min kropp varit installerad på ett gångsätt i 14 år och på sex timmar förändrades allt!! Inte konstigt att alla muskler är i oordning =( Har dessutom slutat med oxycontinet och har fått lite mer värk men de e uthärdligt, har ju kvar neurontinet. Ska börja träna till veckan. Medans jag var där så var Becca och sambon på stan och gick runt så då passade jag på att köpa Becca´s jul & nyårs klänning, hon blev supernöjd hade ju valt den själv =) Har tyvärr inget kort då hon provade men lånade från Lindex hemsida:








Tror de kommer att bli toppen =)
Sjukgymnasten tyckte också att jag skulle försöka mig på små promenader ute så då var jag ju tvungen att köpa nya skor och tur som jag hade så hade sambon börsen med sig =) Blev nöjd med mina köp, ordentliga vinterskor samt ett par lite roligare  =)





Imorgon kommer familjen Lestander/Burman hit på middag och de ska bli riktigt mysigt!! Nu ska jag mysa i soffan och leta julklappar online, har ju lyckats görs klart julkort och 4 julklappar, bra av mig =)
Här kommer en bild på min rygg idag, Becca tog den ikväll:



Och en bild just innan lillan la sig ikväll =) Ha de bra allihop!! KRAM



Helg med hjälpreda =)

Ihelgen har min kära syster bott hos och och aggerat städtant + hjälpreda helt gratis dessutom =) Per har jobbat hela helgen så jag  har behövt hjälp. Fredagen blev lugn med mys i soffan, lördagen kom Monkan och lilla Ellie på förmiddagen och självklart blev de sminkning då Monkan är framme =) På eftermiddagen kom Tina, Tommy, Alice och Hugo på besök. Riktigt trevligt, första gången de e hit till Ersmark och vi alla fick mysa med en till liten en men som sagt de små liven växer fort, Hugo har ju blivit rena storkillen =) De va också riktigt roligt att Alice och Becca hittade varandra, de lekte och busade hela tiden så vi får ses fler gånger nu när de förhoppningsvis ska flytta till storstan =) Kvällen vigdes i seriernas värld med godis och dricka *mums* 


Becca & Ellie ♥


En uppsminkad Becca Boo =)


Becca & Alice ♥


Min fina blomma jag fick av familjen Lundström/Karlsson


Lille söte Hugo =)

Idag har verkligen Frida fått jobba för sitt namn så svetten lackades =) Jag har kört med henne och hon har varit så gudomligt söt att hon har städat båda toaletterna, rensat i Beccas rum, dammsugit och skurat alla golv, tvättat 3 maskiner samt plockat ur diskmaskinen 2 gånger och jag glömde nästan, lagat både frukost, lunch och middag =) Tack älskade syster det värmer väldigt mycket att du kommer och hjälper till!!! ♥
Vi har också hunnit med att fixa till Becca och fotograferat till julkorten men de visar jag ingen bild på =) De får ni se i eran brevlåda senare =) Men jag bara måste lägga ut denna bild på henne och Holly då vi höll på och försökte få med de bägge..


Jag bara älskar denna bild =)

Becca e ju också ett barbie freak nu, är helt besatt av prinsses akademin =) Nu ska hon heta Blair imellan åt =))
Här är hon Blair och visar upp sina dansmoves bara synd att jag ej filmade...





Nu ska jag och syrran umgås de sista timmarna innan Per ska skjutsa hem henne när han slutar 22. Hoppas alla har haft en underbar helg de har jag (förrutom lite värk då och då och nån som skriker att jag ej får göra de och de), men jag vet ju att de är av välmening =) Sköt om er!! KRAM



Vårdcentral och bilåkning...

Idag har jag haft en vilodag pga att jag visste att jag skulle åka bil till vårdcentralen, var lite nervös för de men de gick relativt bra lite ont i vissa gupp men de funkade.. väl på VC gick de riktigt bra tog ett litet blodprov och träffade en sköterska som tog bort min tejp och tyckte att jag skulle få vara utan den sååå skönt =) Sedan behöver jag ej ha mina stödstrumpor längre och de känns som en befrielse nu ska man bara försöka raka dessa ben, som sagt Becca har ju faktiskt sagt denna komentar: "Mamma va mycke skägg du har på benen" =) Jag har ju levt med dessa sedan operationen och skulle ha de i 4 veckor efter så de har hunnit växa lite hår =) Imorgon tar jag min sista imohep och de känns också bra, magen e lite öm efter 28 sprutor..
Här kommer lite bilder på mitt 47 centimeters ärr jag ska lära mig leva med, men jag tycker de ser fint ut, han har varit duktig på att sy:




Jag har tydligen fått två skulderblad som sitter nästan symmetriskt och en sån sak gör mig överlycklig!!!



Ha en bra kväll!! KRAM



Härlig dag

Idag på morgon var jag tvungen att ringa runt på olika bilreperatörer pga att våran kära bil vägrar starta, självklart ska sånt ske samtidigt som allt annat... startar inte ens med starthjälp =( så de blir väl en dyrsmäll...
Men sedan blev dagen roligare då Linnea och flickorna kom och hälsade på, blev så överraskad, gissa vad jag fick av familjen Lestander/Burman?! En korg fylld med gosaker och annat =) gud så söta ni är, TACK!!!




Fin va?? =)

De hade också med sig en massa gofika, gissa om de va gott med saffransbullar =) nu får julen komma!!



Min läkare i Skellefteå ringde idag och skulle kolla av hur de går och jag fick prata av mig lite, han tyckte de verkade gå riktigt riktigt bra för mig med tanke på vad jag gått igenom och han trodde att min snehet berodde på att musklerna var starkare på den sidan och att de troligtvis är något knas i höftvridningen men att de skulle nog lösa sig hos sjukgymnasten men att jag skulle förbereda mig på mycke träning och ömhet med tanke på att min kropp varit van att gå så i ungefär 11 år, de ta ju en stund att fixa till de =) men jag känner mig besviken att jag är sneare nu än på lassa men jag är väl uppe för mycket... måste lära mig att vila även hemma, de sa ju läkaren också...
När Becca kom hem från dagis vid halv tre blev hon överlycklig av att finna Nova och Iza här och var väldigt nyfiken på Izas gips =) En toppendag som avslutas med ännu mera besök av Sara som snart kommer =) Per är nu och skjutsar Becca till farfars hon ska sova där och vara med dom imorgon pga att dagis e stängt, men de gjorde inte henne något hon va supernöjd med att få fara till farfars =)


Stackars liten men hon e snabb på att krypa =)


De tre snyggingarna!! Våra sötnosar, visst har vi världens finaste tjejer Linnea?! =)

Ha en toppenkväll, de ska vi!! KRAM

RSS 2.0