1:a advent

Idag har jag jobbat till 15.00 så de blev ingen julskyltning för våran del men vi har myst här hemma istället med att pryda apelsiner med nejlikor och klä granen =) Jag vet att jag e tidig men jag e så snabb på att ta bort de efter jul att man vill ju hinna njuta =) Hoppas ni alla också haft en bra 1:a advent!!
Umeå

Resan till Umeå gick ganska bra igår förrutom vädret tacka gudarna att min sambo körde =) Det blir operation till våren och de blir den vanliga steloperationen, kommer att måste steloperera nästan hela ryggraden. Men jag är nöjd med beslutet vet ju att jag måste annars kommer jag inte att fungera när jag blir äldre..
Det kommer att bli min läkare Håkan Jonsson som gör operationen och de känns super har ju känt honom i snart 10 år =) Nu ska vi bara hålla tummarna att allt går som vi hoppas och att de ej blir några komplikationer =)
Här kommer två bilder på min vackra ryggrad, den första är lite mörk så de kan vara svårt att se och den andra och en skelett röntgen på nedre kröken:

Ha en bra lördag!! KRAM!!

MYS!!

Idag kompade jag ut tidigare från jobbet och hämtade Becca på dagis redan vid två, sedan har vi myst hela aftonen med att baka saffransbullar som fick toppbetyg av lillan =) sedan har vi julpyntat och lyssnat på julmusik för hela slanten.. =) allt utom granen åkte fram, tyckte de va läge att göra de ikväll när jag jobbar i helgen.. de blir så mysigt och varmt när man tagit fram julen =) Snacka om att lillan tyckte de va toppen  med alla tomtar, lik mamma =)

Hoppas ni alla haft en bra tisdags kväll!! KRAM!!

Julen närmar sig =)

Ihelgen har jag och Becca, mest jag =) gjort ett pepparkaks hus, riktigt mysigt var de att känna pepparkaks lukten och veta att julen närmar sig. Jag jobbar nästa helg så vi passade på att få lite advent känsla i helgen =)
Känns skönt att jag gjort bort Beccas julklappar och har bara ikvar några små klapp inköp sedan kan jag mysa för hela slanten =)


Litet men fint =)

Idag for jag och Becca och hälsade på familjen Burman/Lestander, Becca har tjatat över att få träffa bästisen Nova =) de va så söta i telefonen i morse " få jag va med dig?" " Ja" =) de är såå himla roligt att de är så bra vänner med tanke på att jag och Linnea varit vänner sedan vi var bebisar också =)

Nu väntar en ny arbetsvecka och ett Umeå besök på fredag, då får jag domen ang min rygg operation. Håll tummarna allihopa =)Ha en bra kväll!! KRAM!!


Julmarknad i Varuträsk

Idag har jag, Rebecka och Sara varit på julmarknad. Rebecka fick träffa tomten och berätta vad hon önskar sig i julklapp, en dator =) åssa fick hon 2 små julkappar av honom. Nu börjar julstämmningen infinna sig och man e sugen på att plocka fram lite julsaker synd att man har en sambo som stoppar en =) Hoppas ni haft en bra lördag!!
Stigen upp till tomten...


tomten hus...


förväntan är ooolidlig =)
GRATTIS LINUS!!!Grattis på din stora dag!! Lill kusinen Rebecka hälsar!!!
Hoppas du haft en bra dag med massa presenter!
KRAM!

Emma...

♥♥♥Var och tände ljus hos en av himlens vackraste änglar idag.. ett år har gått... ett år av saknad... Du är och kommer föralltid att vara älskad och saknad!! ♥♥♥


Onsdag = ledig dag pga att dagis va stängt...

.. men de tyckte vi var toppen, dagen igår spenderades med Sara på nordanå´s fina lekpark. De är såå trevligt med en ny lekpark med nya grejor =) Efter lite lek blev de fika på Coop´s kafeteria sedan bjöd vi hem Sara på middag och filmvisning, de blev prinssesan och grodan =) En riktigt trevlig dag med andra ord =) I morgon är jag också ledig inför jobbar helg så då blir de mys igen och så skulle min bror och syster komma hit! Ha de bra!! KRAM!!
Frisören

Idag har vi haft en hel dag hemma i Bygdsiljum samt att Rebecka fick fara och klippa sig hos min frisör som jag hade när jag va liten, Gunbritt i Burträsk. Becca skötte sig jättebra och allt gick smidigt och fort =)


Före frisören...
Slut resultatet =) Med lite rosa färg i luggen =)


Måste bara berätta att lilltjejen våran är sååå duktig har börjat sova i sin egen säng igen och går på pottan och gör både det lilla och de stora =)
I morgon är vi också lediga tillsammans jag och lillan pga att dagis är stängt men jag klagar inte känns skönt att få vara hemma bara vi två och mysa tillsammans =) Ha en bra kväll!! KRAM!!

RSS 2.0