Ännu mera målning =)

Blev peppad av hur fint de blev efter jag gjort klart väggen så jag fortsatte måla idag =) Målade upp en gammal byrå och målade våran ek spegel vit, tycker de blev betydligt mysigare i hallen nu. De är så himla kul att förnya sig och använda saker man har liggandes hemma =) Jag for förbi fem rum i Kåge och köpte en ny lampa till byrån och en ny duk. Nu väntar jag bara på lite små grejor jag beställt =) Hoppas ni alla haft en bra fredag, de har vi!!

FÖRE:


EFTER:




Tavlan jag knopade ihop i afton med en gammal tidning =)







Mini makeover!!

Blev så himla sugen på att göra om här hemma så jag och lilltjejen drog på oss arbetskläderna och började måla =) Har ju fått höra av sambon i flera månader att han tycker att vi ska måla våran trä vägg vit men jag har varit emot de men fick helt plöstligt för mig att självklart ska den vara vit, tror ni sambon suckade?! =)











Stolen fick jag av Monkan och bordet hittade jag på Blocket, nu fattas de lite så fix men jag blev riktigt nöjd =)

11-01-26

Igår var Becca mycket piggare och feberfri så vi passade på att hälsa på Becca´s bästis från dagis, Ida och hennes syster My. De var riktigt trevligt att flickorna fick leka av sig
Idaoch jag fick vuxenprata en stund =) Sedan på kvällen blev de gomiddag och presenter till Becca´s pappa som fyllde år! =)


Ida


My & Rebecka



KRAM!!

VAB

Imorse vid fem tiden kom en liten bastu till mig och den bastun heter Rebecka, stackarn har fått feber =( så de blev inge dagis för henne idag och resten av veckan e hon ju ledig. Hoppas febern går över fort så vi kan göra något trevligt, hon hade 39 grader nu när jag skulle lägga henne. Hela familjen Berg/Wiklund skickar massor av kramar till farmor, vi tänker på dig! ♥


Jobbarhelg

Vi har ändrat våra helger på jobbet så nu jobbar vi kväll alla dagar under helgen enda nackdelen med det är att man får så lite tid med lillprutten =( man får passa på att mysa med varandra på morgonen istället. Ikväll när jag kom hem vid 20.30 hade jag planerat att ha myskväll med lillan och låta henne vara vaken lite längre med de slutade med att hon somnade i soffan utan att hinna ta på sig nattkläderna =) Nu ska jag försöka få på henne nattskjortan utan att väcka henne, hon har sovit på soffan sedan 21.30 =) tror hon får sova med oss i stora sängen i natt =) ha en bra kväll/natt!! KRAM!!







Mysdag!!!

Idag har vi bara haft en softar dag riktigt skönt. Har hunnit med att hälsa på Linnea och Nova & Iza på eftermiddagen och de var uppskattat av min lilltjej hon har saknat Nova =) och nu under kvällen har vi varit hos Monkan & Fredde. Rebecka och Tim e så söta med varandra ett riktigt kärlekspar =) Med andra ord en helt perfekt dag!!








Städpatrullen..

Ibland önskar jag att man hade en egen städerska och tvätterska =) kvällen har gått ut på att städa och tvätta men nu är jag snaaaarrrt klar så då får jag och Becca en helt lugn och skön ledig dag i morgon. Har ni några ideer på vad vi kan göra eller e de någon som e ledig och har lust att ses?! =)
Tur jag haft en söt medhjälpare ikväll synd bara att hon tycker att alla flaskor med skurmedel e sååå roliga =)



Ha en bra kväll!! KRAM!!

SuperBecca

I helgen lekte våran kära dotter SuperBecca i soffan och trodde att hon kunde flyga men de blev en störtdykning ner i vardagsrums mattan och det resulterade i lite tårar och en ordentligt röd näsa =) näsan har läkt ihop men hennes version till dagisfröknarna var att de va soffan som kastade ner henne =)



Visst e de tråkigt när man upptäcker att man har vissa begränsningar för visst hade de varit roligt att kunna flyga?! =)

Söndag

Idag har de varit mildare ute men när ska denna snö sluta komma?! Tur jag har en sådan duktig sambo som skottar, har inte tagit många handtag med snöskyffeln =) När sambon var ute och skottade passade jag och Becca på att leka i snön lite, vi gjorde snökakor med karamellfärg, väldigt uppskattat =)


Nya overallen hon fick av mormor & morfar i julklapp.



Vi har just njutit av en pizza till middag och nu blir de lite lek sedan sängen för den minsta. Ha en skön söndag!! KRAM!!

Huvvaligen...

Va de är kallt idag, ingen dag för ute aktiviteter =) så jag och lillan har bakat chokladbollar och kladdkaka, hittade ett recept på kladdkaka utan ägg få se hur den smakar, den e klar om fem minuter =)



Igår var de fredagsmys som gällde och för mig innebär de godis =) synd att man är en sån gottegris, fick man skulle jag jämt äta godis...





Måste bara skryta upp min lilla tjej hon går på toan och gör både de stora och de lilla och för de mesta är blöjan torr på morgonen också =) hon har blivit å stor helt plötsligt =)



Ha en bra lördag, de ska vi =)
Kram


Nu e kära julen slut slut slut...

I dag har vi varit och uppvaktat Becca´s farfar som fyllt år och ikväll har vi plockat bort all jul, känns sååå skönt. =) Nytt år och nystädat hus utan tomtar =) nu ska jag slappa och ladda för jobbar vecka!! Ha en bra söndags kväll!! KRAM!!


En trött Becca efter all städ =)

1 Januarie 2011

Känns konstigt att skriva 2011 som alltid när de e nytt år =) Hoppas ni alla hade en underbar kväll igår, de hade vi. Kvällen spenderades med god mat, dryck, sällskapspel och surr, gissa vem som vann först omgången av BUZZ?! JAG!!!! =) Maten Linnea & Jimmy gjort var JÄTTE god!! TACK för en underbar kväll/natt!!! Nu får vi se vad detta år ger oss för nyheter. Rebecka hälsar också ett JÄTTEGRATTIS till sin farfar på hans stora dag idag, de är inte alla som fyller år första dagen på ett nytt år =) Grattis Sören, vi kommer i morgon =)




Den vackra dukningen..


Fördrinken, mums =)


Förrätten jag åt och tyckte va jättegod trots räkorna =)




Efterrätten som var himmelsk =) glömde ta kort på varmrätten.




Skumpan inför tolvslaget!!


De trevliga värdparet ute bland fyrverkerierna =)
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!!

RSS 2.0