Släkt träff och Byske marknad..

I onsdag´s hade vi släkt träff i Krångfors. Rebecka fick träffa många släktingar från pappas sida =) de va en riktigt trevlig dag och afton, vi hade tur med vädret för de höll upp medans vi gick tipsrundan och lekte lekar =) maten som serverades va supergod likaså efterrätten, tack så mycket Gunilla & Birgitta =)


Rebecka & Albin




Tipsrunda i full gång =)


Per, Rebecka, Signe & Klas


Söta tjejor =) Ebba & Rebecka


Självklart ville Patrik vara med och klä ut sig =)


Mera lek efter maten =)



Igår så var de inge vidare väder så jag å lillan packade ihop oss och for till moster Frida och lekte en stund sedan blev de mjukglass på Stig´s, väldigt gott =)
Idag har jag följt Gabban och pojkarna till Byskemarknaden medan´s Per snickrar på här hemma =) De va riktigt trevligt och mycke folk. Handlade sockar till mig själv, 10 för 100:- de e fina grejor =)


Harry


Gustav


Mitt hjärtegull =) ♥


Blev målad till en...


HUND =)

Ha en bra kväll ska mysa en stund i soffan!!
KRAM!!

En heldag med Gabban och pojkarna..

Igår hade jag och Rebecka en heldag med Gabban och småkillarna =) Först blev de ett besök på nordanå och mata fåglarna samt leka i lekparken, sedan bar de av till Aina´s och avnjuta en god glass. Sedan tog jag med mig hela högen hem för bad i poolen samt middag =) En riktigt skön måndag med andra ord =)


Gustav


Dom hungriga fåglarna =)


Harry & Rebecka




Badlek =)




Sötnosar =)

KRAM!!

Western Farm

Hej igen, försöker verkligen njuta av min semester, har ju snart gått 2 veckor... skulle vilja ha 4 veckor ikvar men de går ju inte =) Har hunnit med lite av allt möjligt, bad i byske mys med vänner och en lanternan tripp =)
Igår va vi och familjen Lundmark iväg till Western Farm i Boden, de blev en toppen dag =) Ett tips till alla föräldrar far dit med era barn =)










Oliver provar släggan  =)


Linedance =)



Inspererad =)


Becca matar kossorna =)


och rider =)


såg en väldigt läcker häst show...


Becca blev lite rädd, då va pappa´s famn bra =)




Mamma trött och slut =)

Hela dagen va superbra, de fanns verklingen något för alla i familjen. Dagen avslutades med middag i Piteå och film och godis här hemma i Ersmark =) Tack så mycket familjen Lundmark, ses i morgon då e de målarfest =)




KRAM!!

Före & efter

Här kommer bilder på frisyren =) Jag blev jättenöjd men de tog tid... två dagar =) Tisdag 2 timmar och idag 4 ½ timme =) lite ont i baken =)

FÖRE:


EFTER:




Var tvungen att vara vaken inatt  för att Rebecka har fått nässelutslag på hela kroppen =( pratade med sjukvårdsrådgivningen men de tyckte att de va lungt men hon har inte kunnat sova natten till idag och idag har de blivit mera så efter jag klippt mig for jag till vårdcentralen och fick träffa en läkare och fick utskrivet loratadin och kortison salva, så nu hoppas jag hon får sova inatt ♥
Ha en bra kväll!! KRAM!!

Bio

Var på bio med syrran ikväll, självklart blev de denna =)



Den va riktigt bra nu måste man bara vänta 500 dagar innan nästa film kommer =) Tack Frida för en riktigt trevlig kväll!! ♥ Imorgon ska Becca få vara med farfar´s en stund medans jag klipper och slingar mitt hår, ska helt byta frilla.. HJÄLP =) men de känns kul med något nytt, denna frisyr har jag hittat:



Hoppas jag blir nöjd, ha en underbar kväll allihopa!! KRAM!!

Midsommar, Ikea och semester =)

Äntligen är sommaren här och jag har gått på efterlängtad semester förhoppningsvis får min sambo lite ledigt också =) Midsommar firades med goda vänner på moröbacke, riktigt trevlig afton förrutom att våra två småtjejer smet och de tog oss 20 minuter att hitta dem, ni kan tänka paniken vi alla fick.. men tillslut blev de återfunna och fick utegångsförbud resten av kvällen =)








Små banditerna =)

Samma helg, på söndagen for vi och mina föräldrar samt syster Frida till Ikea. Blev en heldag och kväll och lillprinsessan skötte sig exemplariskt =) blev inte så mkt jag handlade mest småsaker som täcken kuddar m.m men de är alltid kul med en ikea tripp =)


Fika pause i Kalix.

Nu i tisdags gjorde jag min sista dag på jobben med en trasig rygg, tror resan till och från ikea tog knäcken på den =) måndagnatt hade jag så ont att jag inte visste vad jag skulle ta mig till men du känns de bättre bara ena benet som domnar bort ibland =) Nu är de semester i 4 veckor vi ska bara mysa och ta de lugnt, kanske nån liten resa också =)
Här kommer lite bilder från ihelgen:









Nu ska jag hacka lite sallad medans lillan sover en stund och Per bygger på altanen, den e snart klar, den blir riktigt fin =)
Ha en bra söndag!!
KRAM!!

RSS 2.0