Middag med Lestanders

Vi lyckades äntligen få ihop en dag vi kunde ses och de va igår =) Tack för en trevlig kväll!!
Idag har vi haft Sara, Patrik och lille Sixten här <3 sedan for Per till Kattis och jag och Becca har varit hundvakt till Teddy!!
Även hunnit gratta min mor via telefonen, hon fyller år idag!! Grattis igen mamma <3


Sommar
Kattisträsk

Idag har vi varit i stugan från klockan 10.30 till 19.00 =) vädret har varit helt underbart och vi fick sällskap av mina föräldrar hela dagen!! Har fått en ordentlig solbränna, de hettar på axlar och kinder =) Becca har mest badat med morfar och jag å mamma har solat medans Per jobbat och eldat skrot och byggt gärsgård =) Sånna här dagar är underbara!!!
Snart haft semester i 2 veckor...

Denna vecka har varit riktigt rolig, haft både främmande och varit på utflykter =)
Blir nog mest bilder i detta inlägg, håll till godo =)
 
Tisdagen kom min syster med familj och sovde över, Per hade förlorat ett kortspel där en trerättersmiddag ingick så de va bara att bulla upp =)
 
 
 
 
 
 
 
Blev en tripp till Kågebadet på onsdagen =)
 
Torsdagen blev de en tripp till Western farm med grannarna, de är ju såå himla mysigt där!!
Vi hade faktiskt riktigt tur med vädret och fick bara en liten regnskur annars riktigt fint =)
Becca va helnöjd med dagen!!
Blev sen middag med grannarna och barnen slocknade innan 21.30 och då passade vi vuxna på att se film, blev "mama" riktigt bra faktiskt, jag älskar ju scary movies =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fredagen var de ånglok på schemat =)
Men innan vi begav oss mot Arvidsjaur så hann mamma och pappa hit på en snabb kopp kaffe, trevligt!!
Sedan packade vi bilen och begav oss för att åka ångtåg i 4 timmar =)
Vi hade egen kupé och beställde mat i resturange vagnen och även den va supergod.
Riktigt mysigt och jag kan definitivt göra om de ett annat år.
Vi for med mina svärföräldrar och faster Åsa och farbror Ola.
Tåget stannade av i storavan där man blev bjuden på grillad korv och man fick bada om man ville men tyvärr va vädret inte de bästa och de blåste rätt ordentligt så badet blev de inget av =)
Sedan fick man även gå in i loket och kika och de va riktigt spännande tyckte lillgumman!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi storstädat både huset och garaget medans Becca varit med kompis, sedan for vi och handlade och efter det har vi bara slappat och nu ska vi se film och mysa.
Imorgon är vi bortbjudan på middag hos Challa och Jonas ♥
Hoppas alla har de toppen!!
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommar och semester

Vi har bara myst och slappat hittills =) så som sommaren ska va... låter bilder från dagarna tala...
Första semester dagen =)

Haft min första semester dag idag och kan verkligen inte klaga på vädret =) har varit ute hela dagen och hunnit storhandla medans de va molnigt och sedan vid 19 for Per och jobbade lite extra och då passade vi på att cykla och hälsa på honom och ta en glass =) väl hemma igen bakade vi pizza bullar så nu är vi redo för underbara dagar på stranden =) nu slappa och ladda för imorgon!!!


En dag på stan!!

Blev ingen nordanå idag utan jag och lillhjärtat tog en mamma, dotter dag på stan =) Blev lite kläder inhandlat till lillan och en present till en annan liten tjej och innan vi var klar för hemfärd tog vi oss lunch på city kompaniet. En supermysig förmiddag!!! <3 nu blir de jobb imorgon kväll och lördag heldag sedan semester =)


Härlig lekdag

Idag for vi till Kåge så Becca fick leka med Tim och Ellie =) sedan kom Peder över på middag och kollade om han kunde fixa datorn våran men de va lönlöst så vi får köpa oss en ny... Ringde försäkringsbolaget och fick ut lite på drulleförsäkringen =) nu ska jag strax lägga lilltjejen och imorgon blir de nog nordanå lekparken =)
Stor fisk!!

Per fick åka och hjälpa Sören att ta hand om sin stora lax han fångat idag, 16 kilo tung =) självklart skulle detta förevigas med en bild!!
RSS 2.0