Äntligen klar....

har äntligen fått göra min operation, åkte ner klockan 02.00 inatt och hamnade på uppvaket klockan 06.00. Så jag känner mig ordentligt mörbultad och har väldigt ont men har kunnat gå på toan själv =) Hör av mig igen när jag mår bättre!!









Avdelning E42

Är installerad på ortopediska akutavdelningen på en 3 sal. De är lite snurrigt här och man får inte veta exakt när operationen ska bli, men min läkare var förbi imorse och jag är fortfarande fastande och ska nog få göra operationen antingen idag eller imorgon. Håll tummarna med mig att de blir av idag =)
Blev lite rädd när läkaren igår sa att de kan vara bestående en del av värken men vi vet inget förren efter operationen, så jag hoppas att de inte blir så för mig. Hoppas alla får en underbar helg!! Kram

Väskan är packad...

igår ringde de från Umeå och ändrade dag så jag åker in i morgon istället ska vara där 08.30. Har packat klart väskan och myst mycket med lillhjärtat. Pappan i huset fixade så Becca fick stödhjulen på plats och vi hann även med en liten cykeltur innan de var sovdag, snacka om lycklig tjej =)
Hör av mig på bloggen då jag kan och orkar!! Ta hand om er!!









Våffeldagen!!

Idag har vi haft en riktig mysig dag ute med farmor & farfar med korvgrillning, pinnbröd och fika sedan blev de självklart våfflor till middag =)
Börjar vara lite nervös inför onsdagen men vet ju att de kommer att bli bättre av de. Skönt att få de gjort och kanske få vara smärtfri.
Har ni ätit våfflor idag och har ni kommit ihåg att ställa om klockan?! =)














Våren e här!! Min citronmeliss är på väg =) Doftar underbart!!






MUMS =)

Hoppas alla har njutit av denna fina dag!! KRAM

Operation igen..

Min läkare ringde igår och hade kollat på mina röntgenplåtar som jag tog i måndags och såg orsaken till att mitt ben och min höft är som den e. Tydligen ligger 2 skruvar för nära nervbanan i ryggraden så på onsdag den 28/3 åker jag till umeå igen för en ny öppning men du blir den bara mellan 10 och 15 centimeter =) och jag ska inte behöva stanna lika länge. Jag blev både glad och nervös när han ringde, man ville ju att de skulle vara något men de känns lite obehagligt att 2 skruvar har legat så nära min ryggmärg =(  Men efter denna operation kommer de ju kännas som en lyx om jag bli av med min smärta, tänk att kunna sitta en hel måltid med sin familj utan att känna att du måste ställa dig eller att köra bil utan att vara nervös för gupp. Kommer hålla er uppdaterade!!


Kalas 3 & 4

Lördagen började med utelek och sedan kom farmor, farfar, faster Åsa och farbror Ola för att uppvakta lilltjejen. Kalas nummer 3 var igång =) Becca blev överlycklig för sin egen Hello Kitty kamera =)









På kvällen blev de grillade hamburgare och mys i Kåge hos familjen Lundmark. Becca var så pass trött att jag lyckades söva henne där så vi vuxna fick kvalitets tid med varandra också =)


En söt sovande Ellie =)



Söndagen var de dax för kalas nummer 4 med Beccas bästis Nova med familj. Becca hade gjort bordsplacering =) Efter kalaset blev vi bjudna på hockey på moröbacke och de tackar ju inte sambon nej till =) Vi passade på att äta tillsammans också =) Grabbarna var nöjd över vinsten =)









♥Becca tackar allihopa som uppvaktat henne och hon är jättenöjd med alla fina presenter!!! ♥



Idag har jag varit i väg och röntgat mig och hoppas på att få veta vad som gör att jag har sådan förbaskad smärta i benet. Bara hålla tummarna nu!! Sköt om er allihopa!!


Kalas 1 & 2

Kalas 1 & 2 är nu avverkade och snacka om att lillan är ordentligt nöjd =) Hon har fått såå himla mycke fina presenter av alla som hälsat på, hon tackar sååå jättemycket!!♥♥
Igår på självaste födelsedagen blev hon firade av oss på morgonen med frukost och paket, cykeln blev en höjdare =) efter några timmar på dagis så kom moster Frida, Monkan, Tim, Ellie, Tina, Alice, Hugo, Matte och Linnea. Mycke fika och lek =)





















Idag har syster hjälpt mig att städa och så har vi varit ute med Becca en stund men kan de inte sluta blåsa?! Hade varit ännu skönare då =) Sedan vid 13.00 dök momor, morfar och morbror Peder upp och kalas nummer 2 kunde börja =) Hade turen att de stannade på middag och vi gjorde en av Beccas favoriter, tacos =)

















Imorgon väntar kalas nummer 3 och på söndag kalas nummer 4 =) Uppdaterar om de dagarna senare, nu ska jag bara lata mig en stund innan sängen kallar, barnkalas tar på oss vuxna också =)
Kram






Lilla vasaloppet och födelsedagpirr...

I går var de lilla vasaloppet på Beccas dagis och snacka om att lillan va peppad, en skön kommentar av lillan då jag frågade hur de skulle gå: "Jag kommer att åka såå fort att handskarna flyger av" =) hon va jättelycklig och stolt över sin fina medalj =)


Vid starten...






Kommit i mål =)






Imorgon är de ju Beccas stora dag, vårat lill ♥ blir hela 4 år!! De kommer att firas med kalas i dagarna 4 =) när man frågar henne vad hon önskar sig säger hon kort och gott "Hello Kitty saker" men vi har köpt henne en sprillans ny cykel som självklart e rosa =) samt en prinsessbok, jag tror de blir toppen =) vet att hon kommer få mycket hello kitty av andra =)
Kan inte fatta att för fyra år sedan låg jag på BB nu och hade värkar och jäkligt ont och nu ska hon bli 4 och känns så himla stor, våran söta prinsessa!! ♥♥







Nu blir de att slappa, har lite värk, och ladda inför många dagar med fika och paket och en supertaggad tjej!!
KRAM!!!


Mellohelg!!

Hej alla =)
Har inte bloggat på länge men de beror på att jag mest legat, haft så himla ont i mitt ben att de har varit en sväng på akuten samt en akuttid på VC som resulterade i ny medicin samt remiss till en annan sjukgymnast. Medicinen hjälper litegrann men jag kan bara vara uppe korta stunder innan jag måste vila igen och att sitta de e rena pinan =( Har telefontid med Umeå nu i veckan, men de känns som jag måste fetglömma att börja om att jobba nu i April =(
Annars händer de inte så mycket, jag och Becca har försökt baka lite mellan vilningarna så vi har lite fika till kalaset i helgen, våran stor tjej blir ju 4 =) samt har jag följt lillan till tandis där blev de MVG+ på tänderna =) Självklart var de mello igår och de firade vi med grillat till middag och jäklars va gott de va =) Jag tycker definitivt att rätt låt vann, den låten kommer gå hett i sommar =)














Ledig onsdag och slappar torsdag =)

Igår va Becca ledig från dagis så då passade vi på att fara till Bygdsiljum och hälsa på Tina, Tommy, Alice och Hugo =) Becca och Alice lekte och pysslade medans vi vuxa fick surra bort några timmar =)









När de började närma sig middag for vi till mormor och morfar och åt och jag hjälpte mamma att sätta upp en väggdekal. Sedan tog jag mig en kaffetår hemma hos broder och Becca fick busa en stund med honom också, sedan bar de hemmåt. Idag har jag knappt gjort något, städat lite och plockat undan samt renbäddat sängarna och passade på att fara och handla helgmaten då Becca somnat.


Becca vill ha hårhanduk som mamma =)

Ha de bra!! KRAM

RSS 2.0