Update..

här hemma har de inte hänt så mycket. Lillan är fortfarande lite förkyld, men är på bättringsvägen :-)
Emma och lilla Knut från Kåge var förbi i tisdag´s, riktigt trevligt att träffas och surra bort en stund. På kvällen for jag förbi Gabban och lilla Harry och stora Gustav :-) De håller på att flytta förfullt, har köpt sig ett hus i Tällåsen. Ska bli kul att fara och hälsa på där när de kommit till rätta. Helgen ser ut att bli riktigt lugn, men de känns verkligen skönt att bara få ta en hemma helg :-) Tidigare i veckan skrämde Rebban mig riktigt ordentligt, hon sprang som vanligt runt i gåstolen och jag var på toa, plötsligt hörde jag en smäll och detta fann jag när jag tittade in i vardagsrummet: 
Nu måste man passa henne hela tiden, hon har helt plötsligt fått vääääldigt långa armar :-)
Ha en underbar helg allihopa, de ska vi ha!!KRAM!!!

Mor och dotter:
Vacker bild

Dagens Rebecka bild:


förkyld..

min älskade lilla sötnos är förkyld, hon snorar och hostar och är jättehes :-( men de är nästan bara på natten man märker att hon är hängig, vill sova hos oss, på dagarna är hon lika glad som alltid :-) annars har de inte hänt så mycket hos oss, börjar planera julen lite smått. Får ju köpa julklappar till lillgumman i år :-)
Lånade en hoppgunga av Linnea för att kolla om lillgumman gillade det, tror inte hon riktigt förstod vad hon skulle göra :-)
Här kommer några bilder:Testade även "bilen" på hokus pokus stolen, visst är hon söt?! Blir nog en riktig bilförare av henne när hon blir stor :-)

Imorse när jag höll på och plocka lite och lillan satt i gåstolen, hörde jag att hon små skratta så jag tittade in i vardagsrummet och gissa vart lillan gömt sig: Tittut :-)

Nä nu ska jag natta lillan!! Sköt om er!!
KRAMojdå...

.. nu var de längesedan jag skrev något här :-) måste skärpa mig. Har haft lite fullt upp och när lillan somnat för kvällen har man själv varit för trött för att blogga :-)
Vi har hunnit med lite grejor under dessa veckor, hjälp några vänner att flytta från stan till Kåge, jobbat här hemma, umgåtts med vänner och en tripp till Ikea :-)
Har också haft mammaträff hemma hos mig. De va riktigt trevligt. Alltid kul att ses och surra ett tag :-)
Här kommer bilder på underverken:

 Rebecka, Oliver, Holly Slagsmål :-)

 Oliver

 Holly

Handlade lite smått och gott på Ikea till köket, samt blomranka till väggen blev jättenöjd :-)
 Min fina blomranka :-)

 Mitt nya uppläggningsfat

 Lillan blir bara större och större :-) Imorgon blir hon sju månader, känns som jag nyss fick henne.
Här kommer lite bilder på min lilla älskling:

 Lillans nya favvoleksak, tandborsten :-) bra att hon gillar den, snart ska hon väl få en tandsing :-)
Sköt om er!! Kram


RSS 2.0