Nyåret är nära...

Här hemma har lugnet infunnit sig efter julens alla trevligheter, Becca leker för fullt med alla sina nya saker och är såå nöjd =) ska bli kul att se hur de går för henne att åka skridskor =)
Imorgon är de nyårsafton och det firas in i Kåge med vänner, jag har gjort förrätt, en tunnbrödssnitt med skinka, roccula och vitlöksost som ska serveras med en nätt liten sallad och efterrätt, pannacotta med vit choklad som jag ska ha mosad jordgubbe på, ska bli smaskens.
♥Hoppas alla för ett bra slut på 2011 och en underbar start på 2012!!! ♥






Annandag jul

Denna dag firades hemma hos mina föräldrar med god mat och sällskapsspel, en toppen dag med andra ord =) Becca fick träffa tomten igen och fick ännu mera packet, hon måste ha varit supersnäll i år =) Måste påpeka att jag vann 1 omgång av BUZZ, glöm inte de Peder!! =)
Nu är julen slut för i år och den har varit alldeles underbar, mycke mat och trevligt sällskap.. har nog gått upp några kilon kan jag tänka mig =) Hoppas alla andra också haft de bra!! Här kommer lite bilder från idag:












Fotograf: Becca
























Becca ville promt att vi skulle bädda sängen med de nya sängkläderna =)

Nu blir de att slappa  KRAM!!


GRATTIS SYRRAN!!!

Grattis på din dag, vi ses snart =)


Julafton 2011

Julen är här med allt vad de innebär, dan före jul tillbringade vi kvällen hemma hos familjen Lundmark och barnen fick öppna var sitt paket, en mysig kväll med surr, film, godis och barnskratt.


Becca´s fina julgranspynt från dagis.















Självaste julafton var vi Myckle hemma hos Becca´s farmor & farfar. Snacka om att lillan var i gasen, redan på morgonen då hon såg paketen under sängen, hon var noga med att påpeka att detta var den bästa julen =)





Efter en mysig frukost/lunch gjorde vi oss fina och for iväg, mot Myckle och tomten =) Förväntan va stor och snacka om att lillan varit snäll, de va många paket till henne =)






En del av all god mat *mums*


Min kära sambo i stekartagen =)








Tomten kom äntligen på besök, som hon väntat =)




Becca´s julklappshög, snacka om att hon va nöjd =) de e hennes även de på golvet...




Blev en hit med Hello kitty smink, både hon och jag och farmor har hunnit bli målade några gånger =)




Isprinsessa





Jag hade tydligen också varit snäll och fick 3 jättefina julklappar av Ola.





De var en riktigt lyckad julafton med god mat och trevligt sällskap, tack så mycket!!!



Idag är de som sagt juldagen och den har gott i lugnet och mysets tecken =) Becca har haft fullt upp med sina leksaker och jag och Per har bara tagit de lugnt. En toppen dag helt enkelt, självklart tog vi oss en liten promenad med Becca´s nya vagn och bebis =)





Nu blir de att fortsätta mysa med tv, sambo, godis och dricka =) Imorgon bär de iväg till Bygdsiljum och Becca´s mormor och morfar för att fira jul med dem, ska bli så mysigt och Becca längtar och hoppas att tomten dyker upp även där =)!! Hoppas alla haft en toppen dag!! KRAM

SNART JUL, ENJOY =)

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

En riktig mysdag!!

Idag for jag, Becca och Frida och hälsade på Becca´s gammel mormor och gammel farmor. De blev en helt perfekt dag med massa surr och mys, jag har världens finaste mormor & farmor och är så glad att Becca har turen att få ha dem i sitt liv!!! ♥♥♥

For först till Ånäset och fikade och pratade med mormor och jag måste säga att vägen i Ånäset och Burträsk är betydligt bättre än här i stan.


Frida, mormor & jag


Mormor och barnbarnsbarnet Becca =)

Sedan blev de Burträsk och farmor som var så gullig och bjöd på middag. Becca passade också på att ge både farmor och mormor en liten julklapp, som hon var noga med att påpeka att den fick inte öppnas förren julafton =)


Frida, farmor och jag


Becca och gammelfarmor, Becca hade blött ned sig när hon diskat därför bytet av kläder =)

Sedan innan vi åkte hem sprang vi upp på min mammas jobb pga att hon jobbade kväll, och Becca bjöd alla damer på tomteskummet hon fått av gammelmormor och sedan körde hon en show för alla, tror de va uppskattat =)
Nu blir de snart sängen, ska till sjukgymnasten imorgon. Måste bara säga att de gick ganska bra att sitta hela dagen, fick lite ont i benet i slutet men känner mig mest bara trött i kroppen och de tycker jag e i en positiv riktning =) Ha de bra!! KRAM

4 advent!!

Fjärde advent idag och mindre en en vecka kvar till jul, känns såå mysigt!! Tror allt är klart, ska ju inte ha jul hemma så all matbestyr behöver jag ej tänka på, men jag har gjort revbensspjällen =)
I fredags innan jag hämtade Becca på dagis tog jag fram alla julklappar, gissa om hon blev överlycklig då hon kom hem?! Synd bara att hon missade tomten men han hade ju skrivit ett brev =)
Idag så har snön börjat komma igen och de blir såå himla fint ute. Bjöd hem farfars på adventsfika och de luktar så gott hemma då de luktar glögg =) Självklart gick farfar, pappa och Becca ut och gjorde en stor och fin snögubbe i den perfekta snön =)







Ha en skön söndagskväll allesammans!! KRAM

Tjejkväll

Igår kväll träffades vi några tjejor hemma hos Gabban på tällåsen, de va en riktig toppenkväll med massa snaskätande, surr, skratt och minnen =) Nu har vi bestämt att vi MÅSTE börja ses igen en gång i månaden, och de ska bli såå trevligt.. nästa gång blir i mitten av januarie hemma hos Martina =)









Idag har jag haft en upp och ned dag, kännt mig på ganska pissigt humör och haft värk till och från och självklart går de ut över familjen och då mår man ännu sämre.. ska poppa mig lite popcorn och se lite tv och hoppas att jag har en bättre dag imorgon, de tror jag att jag kommer att ha pga att de e fredag, sambon e ledig och broder ska komma på besök =) Ha de bra!! KRAM

LUCIA

De är något speciellt att fara på lucia på dagis =) Becca var taggad i morse och de var sååå söta allihopa!!


Påväg till dagis i morse, självklart med ljuset i högsta hugg =)











När jag varit och hämtat Becca kände jag mig lite peppad på att göra lite julgodis och pyssel och jag kände mig ganska pigg i kroppen så jag och lillhjärtat gjorde knäck och chokladkola =) Sedan gick hon ut med pappan i huset och skottade och då passade jag på att göra älgköttbullar och provade på att göra biffar fyllda med VB ost, de blev supersmarriga enligt både mig och Becca =) Men nu blir de att bara vila ska ju till sjukgymnasten imorgon samt träffa tjejorna för mys och surr på kvällen =)







Hoppas alla haft en toppen lucia!! KRAM

Tomtegröt

Idag har jag varit och tränat och de gick väl sådär, hoppas att de ska bli bättre nu när jag ökar upp träningen. Sedan när jag kom hem gjorde jag rocky road fudge som Becca hjälpte mig att skära upp ikväll =)
Till middag blev de tomtegröt och självklart fick Becca ställa ut en tallrik till tomten =)
Nu ska vi ladda upp för lucia på dagis imorgon 07.30, ska bli såå mysigt!!


Becca bar varsamt ut denna tallrik =)


Visst ser de gott ut?! =)

Ha de bra!! KRAM

Helgen

Haft en riktig toppen helg med mys med vänner och familj ♥
I fredags var vi bjudna till familjen Burman/Lestander och Linnea hade varit superduktig, först fick vi en förrätt som var tranbärsbröd med skagenröra sedan blev de matvete och en supersmarrig kyckling, bacon låda med svamp och purjo *mums*
Efter detta goda blev de glöggbuffé med en massa gosaker som godis, knäck, äppelpaj med pepparkaks glass, pepparkaker och ost, punchtårta m.m och självklart glögg och julkaffe =) De blev en toppenkväll med snön flygandes utanför fönstren =)





















Lördagen blev lugn på förmiddagen sedan for vi till Myckle och köpte med oss pizza och åt med farfars. Birgitta hjälpte mig med Beccas luciaklänning som var för lång och behövdes strykas =)



Idag har de också varit lugnt och skönt, Monkan Ellie och Tim kom förbi och lekte en stund och fikade adventsfika. Fatta att de redan e 3 advent och jag e superlycklig över att vi e klara med ALLA julklappar =) Ha en toppensöndag!! Kram

Dagens sötnos =)

Lillan ville ha mångs svansar och självklart ställde jag upp =)





Gud så bra Twiligt filmen va =) Nu längtar jag till nästa, de gick riktigt bra att sitta i biosalongen, förrutom syrrans popcorn incident =))
Idag har jag varit och tränat och ökat upp med vikt på benen, känns lite mera ordentligt nu =) Nästa vecka ska jag börja vara där 3 ggr i veckan. Lånade också en TENS apparat av Monkan och har kört med den ikväll och de känns riktigt skönt i benet.
Nu blir de mys och imorgon e vi bjudna på middag hos familjen Burman/Lestander, trevligt =)
KRAM

Frisk luft..

Idag är de en riktigt vacker dag, snön gör att allt blir ljusare och luften är så härlig =) Har haft mycket bättre i benet och de enda svaret jag fick var att händer de igen ska jag åka in på akuten. Han skulle troligtvis skriva ut några nya värktabletter.
Idag tog jag och Becca oss en liten promenad och ikväll blir de Twilight breaking dawn med syster yster. Hon tog platser längst upp och längst ut så jag kan ställa mig om de behövs.




En fin snöängel =)








Jag ser de snöar...

imorse kom snön och gissa vem som blev lycklig?! =)
Hon ska få gå ut och leka av sig imorgon med pappa sin, för idag har vi inte orkat/kunnat, Per varit slut efter sin 7 dagars jobbvecka och jag vaknade med en jävulsk värk i benet, fick mig knappt framåt, ringde till ortopeden och de skulle höra av sig imorgon, idag fick jag ta av oxynormen jag hade kvar.. bara att bita ihop men idag kunde jag ej hålla tårarna borta. Hoppas de är bättre imorgon + att läkaren har någon ide om någon medicin eller nå.. Nu blir de att vila med lite serier och cola light =)










2 advent

2 advent idag och 20 dagar kvar till julafton =) Har haft hjälp hemma hela helgen pga att sambon jobbar, mina föräldrar var här på lördagen och de hämtade syster yster som sovde över och varit med mig idag, trevligt!! =) Mamma hjälpte till och klippte till Becca så nu är allt de risiga borta, och min kära far dammsög och städade toan, va tur jag har =) På kvällen efter Becca och sambon lagt sig blev de Twillight maraton för jag och syrran, vi har ju bokat biljetter till fjärde filmen på onsdag =) Idag har vi haft främmande av Monkan och Ellie och sedan har vi bara myst på, nu snart ska vi se en Barbie film innan lillhjärtat ska sova.

Annars är de väl ganska bra med mig, har haft mer ont och de gör ju att humöret inte alltid e på topp, men jag längtar till den dagen jag kan se tillbaka på denna tid och tänka att, ja de här klarade jag också av, för den dagen kommer så småningom.
Har snart gjort klart alla julklapps inköp och de känns skönt, då kan man ju bara njuta =) Hoppas bara snön dyker upp snart!!
Här kommer lite bilder från helgen:



















Nu blir de fruktstund, ska försöka bli nyttig, kommer typ hålla till på onsdag =)
KRAM



RSS 2.0