Trevlig helg..

Har haft en riktig toppen helg som gått i familjens tecken =) Fredagen kom broder Peder hit och surrade och käkade tacos med oss och i går kom syster Åsa och Fredrik och 3 av Becca´s kusiner, Wilma, Amanda och Linus. Becca blev uppvaktad och vi käkade skräpmat tillsammans och surrade kvällen lång, en riktigt trevlig kväll ♥♥




Åsa & Fredrik


Becca, Amanda, Wilma & Linus

Idag har Sören & Birgitta varit förbi och vi har bokat stockholmsresan som blir av i slutet av augusti, känns riktigt roligt =) Nu är de hockey för sambon och jag å Becca ska mysa och sedan blir de godnatt för henne, dagis börjar 05.45 imorgon bitti!! Hoppas alla har haft lika trevlig helg som vi!!

Kramar

Snart helg igen...

....veckorna springer iväg iaf man inte gör så mycket. Igår var jag till vårdcentralen och tog sänkan samt fick ta bort bandaget. Känns såå himla skönt att slippa de, de kliar så hemskt =) Sänkan och såret såg riktigt riktigt fint ut. Har bara kvar en dag med fragmin sprutan och har sänkt oxycontinet med hälften och de känns riktigt bra, längtar tills man är helt medicinfri =) Sambon ser hockey och jag ska surfa runt lite, ni förstår hur intresserad jag e av hockeyn va?!! =)



Ha de bäst allihopa!! KRAM

Påsken 2012

Har haft en riktigt skön påsk som vi tillbringat med familjen, torsdagen var jag så trött så de blev en lugn hemma dag med mys. Långfredagen blev vi bjudna på smörgåstårta i Myckle, de va mums, tack Ola ♥
Påskafton blev de också en vilodag med hockey för sambon. Påskdagen kom mina föräldrar och syster Frida hit med pizza som vi också blev bjudna på, tack igen Frida och mamma&pappa ♥
Idag har vi haft en hel dag ute i Krångfors med korvgrillning, fika, pulkåkning och fyrhjuling =) När vi kom hem blev de dusch och sedan ett besök hos Becca´s bästis Ida!! En toppen påsk med andra ord =)
Något som är ännu roligare är att jag ej har värk i benet och ryggen börjar kännas ännu bättre!! Här kommer lite bilder från våran sköna helg:


Våran lilla påsk kärring =)




Mitt fina sår, Per bytte bandage.




Becca binder flugor som farfar =)




Pulkåkning i Krångfors






De fina systrana =)






Fyrhjulings tjejen =)


Bästisarna =)


KRAM PÅ ER ALLA!!



Hemma =)

Har fått komma hem, Jippie =) Fick åka sambulans liggande och taxi från skellefteå till ersmark liggande igår, va hemma efte 16.30 och de kändes sååå underbart!!! Per har varit duktig och handlat och köpt lite kläder till Becca och svärmor har lagat upp en helmassa mat som nu finns i frysen och bara är att värma, de e guld värt!!! Tack Birgitta och tack älskade sambo för att du e så himla duktig!!
Kändes helt underbart att träffa Becca igen och få pussa och krama henne.♥ Vi gjorde lite påskpyssel efter middagen, måla urblåsta ägg =) sedan när hon skulle sova ville hon ej, tror hon va rädd att jag skulle försvinna igen så när hon fick lägga sig i min säng somnade hon som en stock. Idag blir de lugnt, kan ju inte göra så mycket, ska ju vila men de känns fortfarande jäkligt att inte kunna hitta på en massa skoj med lillfisen men de kommer ju så småningom. Imorgon ska vi till Myckle för långfredags mys, hoppas de ska gå bra att åka bil sittande. Sedan blir de lungt på påskafton och på påskdagen kommer Becca mormor och morfar och jag tror de hade tänkt att hjälpa till att städa=)







I morse då jag och Becca låg och mös i vardagsrummet berättade hon att hon var kär i Holger och att han också var kär i henne =) Sötnos, gulligt att hon e kär i sin kompis från dagis =) Holger är 2 år äldre än henne =)
Ha en toppen påsk allihopa de ska jag försöka med!!!
Kram

Uppdatering...

ligger fortfarande kvar i Umeå.. har fått febertoppar på kvällarn så de vill kolla upp vad de beror på. Hade tur som fick besök av syster Åsa med nästan hela familjen på söndagen så då gick tiden lite fortare =) Har ganska ont men klarar av att vara uppe och gå, idag gick jag tom med kiosken för att köpa en macka pga att lunchen va såå jäkla äcklig, kokt kalv *usch* kände mig jätteglad att jag ej fick värk i benet eftter den promenaden =)
Min läkare Michell var förbi i morse och pratade med mig och enligt honom såg allt jättebra ut och jag kommer bli sjukskriven 2 månader till...
Nu i afton har de bytt förbandet och självklart bad jag dem fota =) Läkarna har tydligen gått in i samma ärr för att göra de så  snyggt som möjligt.



Man är ju riktigt snygg i lassarettskläder och de sitter ju så snyggt på kroppen =)
Håll tummarna med mig allihopa att jag får ta mitt pick och pack och åka hem imorgon!! Sänkan var lite förhöjd men de kan ju bero på att jag e lite förkyld. Hade bara 38 graders feber ikväll!! Ha de bra allihopa.
KRAM

RSS 2.0