IKEA, sol & mammaträff...

Oj va längesedan jag uppdaterade. Här flyter dagarna på som vanligt. Förra helgen sov lillan borta för första gången, farmor och farfar fick äran att ha lillhjärtat medans mamma och pappa roade sig på IKEA :-) Det gick hur bra som helst, nu kan de bli några fler gånger framöver :-) På IKEA hade vi det superkul, köpte ett helt nytt sovrum samt en del smågrejor. Sedan blev de vin och snacks med Monkan och Fredde hela kvällen/natten.

 

Sedan har de varit mestadels en massa jobb och stök. Lillan är lite halvhängig, hon håller på att få båda framtänderna :-) Idag har jag haft en ledig dag så då passade jag på att bjuda hit mammorna på kaffe och surr. Jag hade så tur att Annacarita tog med fika så jag behövde bara fixa kaffe :-)

  





 Kolla in coolingen Holly :-)

Ikväll har jag varit hemma själv, Per har varit och hjälpt Fredde, så jag och lillan har bara myst och varit ute på en promenad i de fina vädret. Längtar tills jag får itag på min cykel så hela familjen kan ta oss några sköna cykelturer :-)

 Ute och promenixar



Ha de bra allihopa, nu väntas de en lång jobbarhelg för min del :-)

KRAM

Påsken...

Påsken har varit jättebra, men de är alltid skönt när vardagen är tillbaka :-) Långfredagen var Per och hjälpte en kompis att renovera så jag och lillan hämtade upp moster Frida och for till Bygdsiljum och hälsade på Rebban´s morfar och mormor. Vi hade det riktigt trevligt :-)

 Rebban pratar i telefonen

 

 Rebban och morbror Peder

Sedan innan vi skulle hem blev de stora ögon för lilltjejen, när hon hamnade på hatthyllan :-)

 

Påskaftonen var jag själv på dagen, Per renoverade fortfarande :-) Men på aftonen blev vi bjudna på grillat hemma hos Gabban och Mange, de va riktigt gott med första grillningen för i år :-) Där blev vi sittandes hela kvällen/natten och surrade och käkade gott, tyvärr så somnade inte lillan pga sin förkylning men hon var nöjd ändå :-) självklart slocknade hon direkt vi satte henne i barnstolen :-)

 Gustav

 Lilla Harry innan sovdags

 

På påskdagen tog jag och lillan det bara lugnt, njöt av de fina vädret och bara myste. På eftermiddagen tog jag mig en tripp till stan för att handla lite samt hälsa på det nya tillskottet i släkten, Rebban´s moster Frida har skaffat sig en liten hund. Titta så söt lilltjejen är:



Rebecka blev helt såld på denna otroligt söta tjejja :-) Efter vi beundrat denna tjej en stund begav jag och Rebban oss till Kåge till Monkan och Fredde, vi blev bjudna på middag där pga att Per hade hjälpt dem hela helgen, de blev pizza, mums :-) Sedan blev de en tidig kväll för både jag och Rebban, Per blev kvar en stund längre.
Annandag påsk innebar jobb på morgonen fram till 12.00, sedan hämta Per upp mig och vi begav oss till Myckle för att fira Rebban´s farbror som blev 30 år!!! GRATTIS OLA!! Där blev de smörgåstårta och en massa surr. Sedan stannade vi på middag också.
Jag klippte Rebecka för första gången också :-) hon blev jättesöt, men olik sig :-)



 Visst blev hon fin?!

Nä nu ska jag göra lite småsaker innan sängen kallar, i morgon är de jobb och jag ska fara och klippa mig :-) de behövs verkligen :-) Hoppas ni alla haft en underbar påsk!!
KRAM!!

Sova :-)

Borde egentligen ligga i sängen och sussa, men är för uppe i varv för de :-) Påskveckan är inledd, men vi har inte hunnit planera så mycket, Per ska hjälpa en kompis med en massa eljobb så jag funderar på att hälsa på mina kära föräldrar på fredag. Sedan ska de väl hinnas äta en massa påskgodis och förhoppningsvis se en och annan påskkärring :-) Var ledig i tisdag´s och passade på att hälsa på Linnea, Nova och lilla Izabelle. De va länge sedan vi sågs och de va jättetrevligt att surra bort några timmar. De är så sött att se småtjejorna leka med varandra, nu när Rebban börjat gå så är de inte så stor skillnad mellan dem. Självklart va jag tvungen att få mysa med söta Izabelle, hon har hunnit bli så stor sedan jag såg henne sist, fick flera leenden av henne och hjärtat smälte direkt :-)
Här kommer lite bilder på småtjejorna:



  





Idag har jag jobbat och kvällen gick i bullarnas tecken, jag har lovat att ge lite bullar till Rebban´s farbror som fyller år på måndag, så jag passade på att baka ikväll och jag fick baksällskap av Monkan och pojkarna så de va riktigt skoj. Nu ska jag försöka pallra mig i säng och sova lite, i morgon är de jobbardag igen. 

Självklart vill jag önska alla en GLAD PÅSK!!! Hoppas ni får de toppen och äter en massa gomat och godis :-)



 


Söndag..

Har jobbat hela veckan och helgen, ska gå ut och jobba kväll idag. Känns faktiskt bra att jobba heltid, de enda som är jobbigt är att man är borta från Rebban så mycket :-( men de går bra. Var ju meningen att vi skulle fota vårat lilltroll i torsdags, men icke sa nicke.. lillan ramlade och slog sig ordentligt i pannan :-( så fotograferingen blir framskjuten. Jag var dessutom på stan på torsdag och shoppade lite grejor till lillan:





 de vita sandalerna fick hon av farfar´s när hon fyllde år.

Nu har hon nog allt hon behöver til våren, har dessutom handlat hem lite sommarkläder, de är ju sååå roligt att handla till de små :-)
Här kommer lite bilder på våran gladskit, med blåmärken i pannan :-)





Ha en underbart bra dag, de ska vi ha :-)
KRAM!!

RSS 2.0