Sommar och sol...

oj vilket underbart väder vi har fått :-) tyvärr jobbade jag hela helgen, men de va mysigt iaf. :-) förrutom att man kände sig som en blöt fläck hela tiden :-) I torsdags på min lediga dag for jag och Rebban till Helena och lekte en stund med både Oliver och Holly.



  

 Holly





Sedan på kvällen tog vi oss en lång cykel tur, de va riktigt skönt. På vägen hem cyklade vi förbi älven för att Rebban skulle få se sin pappa fiska.





Fredagen jobbade jag kväll men Rebecka fick besök av farfar och farmor och de myste i värmen.



  



På lördagen följde syrran mig hem efter jobbet och vi grillade och åt en massa gott, super trevligt, de måste vi göra om. Rebecka fick leka av sig med lilla Holly också :-) Lilltjejen är totalt slut av värmen, och blivit rejält myggbiten :-( men hon älskar ju att vara ute.. så de är bara att ta de onda med de goda :-)
Idag har jag också varit ledig, vi for en sväng till stan på morgonen och hjälpte syrran att sätta upp en takfläkt i sovrummet så hon kan andas :-) sedan har Per klippt hela häcken runt huset medans jag solade och Rebban badade, visst va de rättvist?! :-) De blev jättefint... nu ska jag bara mysa en stund sedan blir de sängen för de e jobb i morgon igen :-) Ha de bra!!!

   


KRAM!!

Midsommarhelgen...

Helgen har varit jättebra. Midsommar firade vi i Kåge med vänner, jättetrevligt, supergod mat både kött, kyckling och lax *mumma* jag gjorde världens godaste tårta till efterrätt, hittade receptet i Buffé tidningen, ett tips att testa :-)

  

 Timme man





 Tårtan :-)

  



 Jag & Fredde

Midsommardagen spenderade vi på Bureå camping, Rebban´s farmor, farfar, faster och farbror hade husvagnen där. Riktigt mysigt med husvagnsliv, god mat och väldigt trevligt sällskap.







 



 Rebban & farmor

Söndagen blev en lugn dag, Per for till stugan och jag å Rebban bara myste på förmiddan. Efter lunch kom Gabban och lilla Harry förbi på kaffe och surr.







Nu är de en ny arbetsvecka och jag har ca 4 veckor kvar till semester, gud va jag längtar :-)
Hoppas alla har haft en trevlig midsommarhelg, de har vi :-)
Måste lägga ut några bilder till, de e på några av mina fina blommor :-)









Ha en bra kväll, ska lägga mig strax och läsa Stieg Larsson "män som hatar kvinnor".

KRAM!!!




Hundvakt..

Ikväll och i morgon e vi hundvakt åt syrran´s lilla Holly. Rebban blev överlycklig när jag kom hem med henne :-)
Blev lite sura miner när älsklingen min var tvungen att gå å sova, men hon blir nog glad när hon ser att Holly är här i morgon med :-)









  

 Visst blev Holly fin?! :-)

Fick en jättestor och fin surfina av min mamma idag, TACK så mycket, den blev jättefin där jag hängde den.
Nu ska jag och Holly gå ut en sväng, ha en trevlig kväll.
KRAM!!!

hela helgen på jobbet...

är inte ledig förren på onsdag!! Men de går de också.. som sagt när man jobbar helg händer de inte så mycket, de enda plusset är att de har varit dåligt väder :-) känns inte lika jobbigt att jobba då :-)
Har inte så mycket att berätta men jag lägger ut lite bilder istället:

 Pappa´s lilla hjälpreda :-)



 lilla Holly..

 Rebban hjälper mormor med blomplantering :-)



 

 Rebban innan hon la sig ikväll :-) Kepsen ska alltid vara på :-)





Go natt på er!! Ha en trevlig söndag´s kväll!!
KRAM!!



Ledig dag...

Nu är de långt mellan blogg inläggen, måste skärpa mig :-) Här hemma flyter allt på som vanligt, Rebecka håller på att få en till tand :-) Idag har jag ledig dag inför helgen.. jobbar HELA helgen samt måndag och tisdag! men allt går, har ju snart semester :-) Nationaldagen firade vi här hemma med grillkväll. Vi hade Sara, Anton & Holly samt Helena, Jimmy & Oliver här. De va en riktigt trevlig kväll med god mat och dryck :-)



  







Igår kommer tjejerna förbi och vi for till Ove´s plantor och handlade, självklart handlade jag mest :-) min mor kommer förbi i eftermiddag och hjälper mig att plantera, kommer kort senare :-)

 Rebecka fick leka av sig igår kväll, med några kompisar.

Nä nu ska jag vila en stund medans Rebban sover, vi hörs!!





KRAM!!

KLART!!!

Nu är vi äntligen klara med husmålningen, oj så skönt och fint de blev :-) Rebbans mormor, morfar, morbror och moster var här i lördags och hjälpte oss med allt de vita. De var en underbar dag med väldigt trevligt sällskap och god mat :-) Rebban fick leka med syrrans vovve Holly, de e så söta med varandra :-) Tack så mycket för all hjälp och tack Frida för att du tog hand om Rebban.



  

 Dags för paus :-)

 Holly e trött efter en hel dag ute :-)

 Momor försöker klippa Rebban :-)

 Före...

 Efter!! Visst blev de bra?!

Söndagen = morsdag var ännu varmare och vi var ute hela dagen. Per var i väg en sväng till stugan och dolade och jag & Rebban fick besök av farfars, farbror och faster. De stannade hela dagen och bjöd på morsdag´s middag, TACK så mycket de va jättegott!!! Äntligen har man fått lite färg på sin vita kropp :-) Rebecka fick prova på vattenspridaren också, var lite skeptisk mot den men jag tror hon tyckte de va skönt :-) Tyvärr hade Per med sig kameran till stugan så de blev inga kort.



Var iväg en sväng på maxi på kvällen, var tvungen att köpa nya sandaler till lillan, de hon hade var för små så hon fick ett skoskav :-( 

 Dessa snyggingar blev de :-)



 Idag har Per också varit i stugan och jag å Rebban har torkat alla fönster på huset, inte de roligaste men de blev fint :-)
Rebban fick prova att åka cykel för fösta gången ikväll, jag tror hon tyckte de va trevligt. Ska ta mig en långtur i morgon.

 Just innan avfärd :-)

Håller på att planera inför blomköp, ska försöka få mig iväg till Ove´s plantor och handla, de blir så fint när man får ställa fram sommarplantorna :-)
Nää nu ska jag runda av kvällen och ladda inför jobbardag. Ta hand om er!! 

KRAM!!!





RSS 2.0