Glömska Stina!!

Måste bara börja detta inlägg med att berätta att jag glömde gratta min egen far på hans 60 års dag, fy skäms på mig :-)

♥♥GRATTIS PAPPA I EFTERSKOTT, VI SES PÅ LÖRDAG!!!♥♥




Jag var och hälsade på Sara och lilla Holly i onsdags, vi hade det riktigt trevligt, blev bjuden på lunch och barnen lekte och sovde i mellan åt :-) Självklart togs de lite foton, här kommer några stycken:









Idag hade jag Gabban och lille Harry på besök på förmiddagen,sedan bar de av till jobbet. Har jobbat 15-20 idag, riktigt roligt :-) Ska börja jobba halvtid from 2/3 sedan heltid from 27/3. Känns riktigt spännande, måste bara släppa mitt kontroll behov om hemmet och lillgumman :-) Måste bara berätta att lillgumman är såå duktig, nu kan hon sätta sig upp utan hjälp :-) Hon har också börjat "krypa" sedan jag slutade ha henne i gåstolen.
Här kommer lite bilder på Rebban och Harry:







Ta hand om er!!!
KRAM!!

Nu var de längesen :-)

Har inte skrivit på ett tag, här hemma flyter allting på som vanligt. Min kära dotter har fått 2 tänder nu, hon är sååå söt :-)
Bildbevis kommer :-)
Helgen som varit har vi myst och bakat bullar, 320st :-) Fredagen var de meningen att vi skulle besöka min kusin och hennes familj, men lilla Wilgot åkte på magsjuka :-( , så de blev en mysig hemmakväll istället. Lördagen blev de bullbak för fulla muggar, Monkan, Malin och jag bakade bullar på 3 liter mjök, gissa om vi va less :-) Självklart va lillan med på ett hörn. Gissa vad klanten Stina lyckades med?! Bränna mig i pannan av alla ställen :-) Rött och fint blev de :-)



 Söndagen kom Rebban´s farmor och farfar och uppvaktade sambon min. Han fyller ju hela 27 år idag,
♥♥♥STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SAMBO OCH PAPPA!! :-)  ♥♥♥

 Monkan och Pelle

 En av sambon´s ondaste dagar : )

 Jag och sambon x antal år sedan.

 Mina två älsklingar

Idag har Rebban´s mormor och morfar varit här på dagen och uppvaktat Per och sedan ikväll var Monkan med familj förbi med paket, tydligen hade han varit riktigt snäll :-)

 Fotopose



 Rebecka och Tim




Har också köpt nya lampor till vardagsrummet, de blev jättefint och jag blev jättenöjd :-)

 Inte världens bästa bild, men :-)

Nä, nu ska jag slappa en stund i soffan innan sängen kallar!! Ha de bra!!
KRAM!!

Lillan 10 månader...

Idag blir min lillgumma 10 månader, hon är ingen bebis längre :-( huvvaligen vad tiden gått fort. Snart går hon på dagis och pratar för fullt :-)
Var och vägde och mätte hjärtegull igår:
Vikt: 9340 gram
Längd: 71,5 cm
Stora damen!!!

 

I tisdags hade jag mammorna här. De är så roligt nu när barnen har börjat leka med varandra :-) Här kommer lite bilder:





  




Idag blir de en lugn dag, är så himla kallt ute, så jag ska nog bara tvätta och busa med lillan :-)
Ha en underbar dag!!!
KRAM!!

Kaffe och surr..

Nu är vardagen tillbax, i onsdag´s började Per om att jobba, men de blev en mjukstart, två eftermiddagar :-) De är trist att inte vara hemma allihopa men skönt att man börjar få lite rutiner igen. Passade på att fara och umgås med några vänninor när sambon lix jobbar eftermiddag. Hälsade på Linnea och lilla Nova i onsdag´s, oj så fin mage Linnea har fått, hon ska ju få sitt andra barn snart, är beräknad den 8/2. Man blir lite sugen faktiskt :-)
Idag passade jag på att fara till Gabban, oj va tiden gick fort, många koppar kaffe och en massa surr :-) Kom faktiskt ihåg kameran idag och tog några kort på Rebban och Harry:

 Visst e dom söta?!

  


Nu är de natti natt :-)
Förrestan Rebban´s andra tandsing är på G :-)
KRAM!!!

Vinterpromenad

Hela familjen gick ut på en liten vinterpromenad idag. De va riktigt trevligt. Tyvärr blev de inte så långt pga att de började snöa ännu mera. Nu ska jag slappa en stund medans lillan sover.

KRAM!!








Mina reafynd...

Här kommer lite bilder på några av mina reafynd :-)

 Min fina duk, kostade bara 11 kroner :-)

 Mina nya kvistar som lyser :-) 59 kroner.

Inte illa va?? :-)
Har verkligen fått sova inatt, gud va skönt, kände mig som en ny människa i morse, de va inte igår jag var såå pigg när jag steg upp :-) Ha en underbar dag!!
 
KRAM!!


Helgen...

Helgen har varit riktigt riktigt lugn, varit och gjort lite reafynd på shape, handlat mat och bara umgåtts med familjen, käkat godis och sett film :-) Riktigt mysigt att bara få rå om varandra. Självklart har vi tränat på att promenera med gåvagn och med att hålla i handen. :-) Rebban är sååå duktig!!



  




Idag fångade jag Rebban på bild när hon var på sitt nya favvoställe här hemma:



Busunge :-)



Hoppas ni alla också har haft en helmysig skön helg. Nu ska jag försöka vara duktig och lägga mig tidigt!!

KRAM!!

Update...

Nytt år!!! 2009, nu ska man lära sig att de är en nia istället för en åtta :-) Nyårsafton var alldeles perfekt. Vi åt god mat och surrade massor, tolvslaget skålades in med Jan Malmsjö. Lillan sov igenom sitt första nyår, trodde hon skulle vakna och bli rädd för smällarna med de märkte hon inte av :-)

 Den vackra buketten vi gav till värdparet

         

 Jag och Rebban.

Vi tackade för oss vid 01.30, men lillan var ju lix vaken så vi for förbi farfar´s, som var i Ersmark på partaj, och önskade gott nytt år. Fick mig i säng ca 04.00, och de kändes dagen efter. Men de var en underbart trevlig kväll. Tack så mycket allesammans.




Nyårsdagen var vi och uppvaktade Rebbans farfar som fyllde år. Där hemma lärde sig lillan något nytt igen, nu har hon börjat gå när man håller henne i händerna :-) Samt upptäckte vi att hon har en liten tandsing på G, en vass liten rackare :-)

   Rebban med sin nya vattenflaska

Idag har vi mest städat och fejat, jag inne och sambon i garaget. :-) Jag har redan städat bort all jul, visst är de lite hemskt?! Men de är faktiskt väldigt skönt att få bort julen när de nya året kommit :-) Hoppas ni alla har haft lika härliga dagar som jag. Nu ska jag krypa ner i sängen. Ha de underbart!!!
KRAM!!


RSS 2.0