Höst

Jag gillar inte att de blir kallt men jag måste erkänna att hösten är min favorit årstid =) alla färger och den höga luften och att man får tända ljus och mysa i mörkret =) har inhandlat lite höstblommor och gjort lite fint på gården... nu blir de att ladda för jobbar helg, hoppas alla får en toppen helg och ett besök på matfesten kanske? =)
 
 

Besök hos tandis..

Idag följde jag Becca till tandläkaren och hon fick godkänt, hade så fina tänder =) hon valde en tatuering som gåva när hon va klar. Sedan lämnade jag henne på dagis och begav mig på jobbet. Just plockat undan klart och satt mig i soffan för att vila!! Kram på er!!


Helgen!!

Helgen har varit toppen, mys, fika och god mat =) har tydligen blivit ett år äldre och fått många fina presenter. Våran lilltoa är snart klar och den blir såå fin =)


Bilder från senaste tiden..

Börjar om att arbeta på allvar imorgon och Becca gör första dagen på dagis efter ledigt i 8 veckor =) för att summera sommaren 2013 så är ordet TOPPEN!! Hoppas alla har de bra!


Vitbergsbadet!!

Igår var de vitbergsbadet för hela slanten!! Vi kom dit vid 11.30 och lämnade stället klockan 18 =) Becca badade som aldrig förr!! Hon va så lycklig att få vara med kusinerna hela dagen <3 sedan blev de middag på krysset och hem å snabbduscha och gå över och surra halva natten med grannarna =) idag har vi inhandlat en ny dammsugare och inredning, golv och annat till lilltoan. Nu ska jag peppa upp mig för 4 arbetsdagar sedan ledigt igen =)
Helgen!!

Fredagen va de Kattis för hela slanten och super väder fick vi!!!
Blev sen taco middag och vi fick oväntat besök av brorsan <3 alltid kul!!!
Lördagen va också varm och skön och mina svärföräldrarna kom med husvagnen och skulle sitta barnvakt då vi skulle på rockfest på kvällen =) festen va hellyckad och Becca hade de toppen med farfars och sovde som en prinsessa i husvagnen =)
Idag har vi haft en utedag med både frukost, lunch och middag på altanen!!! Becca byggde en saftbar och fick sälja saft och kaka för 1 krona =) Svärfars for hem efter middagen och nu blir de att slappa och ladda för en dag på vitberget med syster å familj imorgon =)Mys!!

Har de bara mysigt och njuter till fullo av ledigheten =) igår grattade vi mamma som fyllt år och Fredrik som fyllt 40 =) blev god smörgåstårta, tårta och fika.. vi passade på att stanna och sova över i Robertsfors och vi spelade spel, surrade och drack gott hela kvällen och natten =) imorgon blir de Kattis om vädret är bra!!Becca fick håret krusat och blev sminkad av stor tjejerna =)RSS 2.0