Detta gjorde min dag toppen =)

Hämtade ut ett paket med lite nya sommarkläder till Becca samt 2 klänningar, 1 linne och solglasögon åt mig, ALLT passa =)











Nya sommarblommor inköpta och de gjorde mig väldigt glad, längtar tills jag ska plantera dem =)





Ha en bra kväll!!





Leksöndag!

Ännu en dag då det duggregnar och är småkallt, så jag och Becca styrde kosan mot stan, hämtade upp moster Frida och drog iväg till Logart´s bil. Där var de flygplansuppvisning, sånguppvisning, gratis fika m.m. Självklart ville min lilla stjärna dansa på scenen =)



Efter det for vi till Leo´s och lekte av oss ett tag:













Sedan blev de att ta en kaffe hos syrran och efter ett tag bege oss hemmåt. Tack för ännu en underbar dag Syrran!!

Glömde nästan, GRATTIS ÄLSKADE MAMMA på din dag!!



KRAM!!!

Våran dag!

 







Tack för idag moster Frida!!
Kram


 


Nu e de fredag´s mys!!

Idag har jag jobbat heldag med flexade lite och for och klippte mig + färga, oj så fräsch man känner sig när man får klippa till sig lite =)







Tidigare i veckan var vi på 3:års koll och hon gick igenom besiktningen felfritt =) Hon var så duktig så. Kan fortfarande inte fatta att min lilla plutt e hela 3 år?! Ska de gå i denna tackt kommer hon snart att vara tonåring =)
Ikväll har jag och dotterna pysslat lite, fick en begagnat bord av Monkan som de var ritat på, så jag for förbi Olssons tyger efter jobbet och köpte lite tyg (typ vaxduk) och pimpade till de. Becca vart supernöjd!!

Före:


Efter:




Nu sover den minsta i huset samt så har sambon också somnat i soffan så nu får jag hela ostkroks påsen för mig själv *mums* Ha de så mysigt med fredagsmyset =)
KRAM!!

Härliga söndag...

Vilken härlig dag vi haft idag. Varmt iaf de har blåst. =) På förmiddagen tog vi oss en lång cykel promenad jag och lilltjejen sedan kom mina föräldrar förbi och min älskade pappa tvättade alla mina fönster så nu e de JÄTTE fina =) tack så himla mycket för hjälpen och sällskapet idag mamma & pappa!!! Rebecka och morfar for och hämtade moster Frida så hon också fick käka mat med oss, som tack för hjälpen bjöd jag på tacogratäng med sallad. De blev riktigt smarrigt. =)
Glömde ta kort idag så detta får bli ett inlägg utan bild
Ha en skön söndagskväll!!
KRAM!

Vilken dag!!

Idag har jag varit ledig och det har varit riktigt skönt. Vi började morgonen med lite utelek redan vid 9.00 sedan in och packa lite grejor och bege oss till Helena, Oliver och Max. Där fick barnen leka av sig och jag fick en redig dos av nybebis =)









Sedan for vi hem och lagade lite mat och fick matfrämmande av Monkan, Tim och Oliver. =) En riktigt fartfylld dag med massa bus och lek.





Efter ett besök i lekparken for Monkan och barnen hem vid 19,30 och Becca somnade 19,50 tror nog att hon va lite slut efter all lek =)
Annars är allt som vanligt förrutom att jag har ganska ont i ryggen just nu men jag tror de kan bero på att de blåser ganska kallt, hoppas de blir bättre snart ska ringa till Umeå på tisdag och höra hur de ligger till med operationen. Hoppas alla har de bra!! KRAM!!

Helgen...

Har haft en helt fantastisk helg =) Fredagen blev en riktig mys dag med familjen i soffan sedan på lördag hade vi ett kompis par och deras barn på middag, grillat e så jäkla gott! De e så trevligt att värmen kommer och man kan sitta ute och prata långt in på kvällen.
Idag har vi varit på nordanå lekparken med Nova & Iza samt Monkan och Malin var också där med sina barn. Sedan blev de COOP och lunch för barna och självklart jag & Linnea också =) När jag skulle bege mig hemmåt ringde Per och säger att Monkan bjuder på middag idag och de tackade jag inte nej till =) En helt fantasktisk dag helt enkelt =) Ha en fortsatt trevlig kväll de ska vi =)














1 Maj

For och hälsade på Gabban och pojkarna idag och blev bjuden på middag, de tackar vi för =) Becca fick följa pojkarna till Annalisa & Kalles ladugård och titta på kossorna, de va riktigt spännande =) Tack för en trevlig dag/kväll!!!







Innan jag for iväg till Gabban så hämtade jag mitt nyaste inköp och blev riktigt nöjd =)





De var också en mjölkkärnare men den är på tork, har målat den vit ikväll. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!! KRAM

RSS 2.0