Valborgs!

Glad valborgs på er alla eller hur säger man?! =) Vi firar denna kväll hemma bara våran lilla familj med god mat mys och lek. Igår var vi bortbjudna på middag i Ursviken de var riktigt trevligt och jag blev så förvånad att lillan gick att lägga utan att söva henne =) Hade köpt ett nytt rosé vin som jag måste tipsa om de var riktigt riktigt gott =)
Becca & Ludvig


Idag på dan for jag å lillan för att inhandla sommarskor till fröken fräken de blev hela 3 stycken =) Här kommer mannekäng bilder:
Sandalerna hon valde själv, vägrade släppa dem =)


Favorit leksaken =)


Per har byggt en stege åt mig som fick sin plats på altanen =)

Ha en underbar fortsättning på kvällen och bränn er ej på smällarna =)!!!!Påsk & Sol

Påskhelgen jobbade jag ju som sagt, kändes riktigt bra med 38 timmar storhelg, många av dessa timmar blev i solan med surr och korvgrillning =) Per hade oturen att bli sjuk så han låg deckad i soffan medans lillan fick vara med farfars samt faster och farbror. Tack såå himla mycket för att ni alltid ställer upp, ni är GULD värda!!!

Sedan när jag var ledig i tisdags och onsdags passade vi på att kratta hela tomten, olja in altan samt utemöblerna och fara förbi en sväng på barnens hus och köpa en studsmatta till Becca! Gissa om hon blev nöjd och gissa om jag har träningsvärk, gäddhänget fick sig en ordentlig omgång =))
Ikväll har jag och lillan planterat lite fröer som hon ska få sköta om allldeles själv, de tyckte hon va jätteroligt men vi får väl se hur länge de håller i  =)Måste också lägga in en bild på de fina jackorna Becca fått av farfar & farmor. Tack så mycket från hela familjen Berg/Wiklund!!Ha en bra kväll!! KRAM


GLAD PÅSK!!!

Hoppas alla får en fin påsk tillsammans själv ska jag jobba HELA påsk men de går bra det med =) men jag tror att nästa år ska jag nog vara ledig för Beccas skull, då vill hon nog vara påskkärring =) Ta hand om er allihopa!!!
Underbara Söndag

Efter att lillan varit sjuk med feber och hosta hela veckan så var de underbart att få umgås med Gabban och småpojkarna idag, både för lillan och mig =)Annars har vi också hunnit med att fira Ola som blivit ett år äldre och bytt däck på "min" bil som bara fick 3 sommarskor ett däck hade tydligen punka så de blev inlämnat åsså får jag hämta upp de imorgon. Känns riktigt skönt att jag är ledig två dagar till innan jag går på jobbveckan med jobbarhelg =)


Becca lite febrig men ville endå klä upp sig och fara å fira Ola =)

Nu ikväll har vi hunnit med en liten cykel tur där vi plockade  lite påskris och när vi kom hem påskpyntade vi lite, idag när Harry & Gustav va här passade vi på att pyssla lite så Becca gjorde två små påskpynt av kottar vi hittat ute =)Ha en bra söndag´s kväll allihopa!! KRAM!!!


April väder..

när man tittar ut genom fönstret idag kan man inte tro att de va strålande sol och värme igår =) Jag och Becca höll oss hemifrån igår så att pappan i huset skulle få sova när han jobbat natt, så först for vi en sväng till Kåge och hälsade på Monkan och Tim, efter det blev de lunch på moröbacke hemma hos Linnea och flickorna =) Helt underbart var de att kunna sitta ute och känna hur solen värmde medans
man hörde takdroppet. Jag tror jag var hemma efter halv fem och då var de middags dags sedan kom Brittan & Sheela och hälsade på, en helt underbar dag/kväll med andra ord jag kan lova att lillan slocknade direkt hon la huvudet på kudden =) Men idag kan man ej tro att de va sol och takdropp igår men de e väl tjusningen med aprilväder, ha en underbar dag!! KRAM!!Dagens Beccabild =)


RSS 2.0