ikea och påsk..

Oj vilke som vi inte köpt än är tvättmaskinen och torktumlaren, gud så härligt de kommer att bli med en ny och fräscht fint väder vi haft idag, man riktigt njuter =) Helgen som varit va riktigt trevlig, fredagen spenderade jag med Linnea och Lisa. Vi for på Calles och käkade och drack gott, tack för en riktigt trevlig kväll!! =)
Lördagen blev en lugn och slapp dag och på söndagen i snö ovädret for jag och sambon till ikea och shoppade loss till tvättstugan, men annat smått och gott dök också ner i vagnen =)  Riktigt skönt att vara på ikea en söndag, inte så himla mycke folk.. nu e jag riktigt peppad på att göra klart i tvättis, de enda som fattas att köpa e tvättmaskin och torktumlare  =)
Snart e de påsk också få se om de dyker upp några små påsk kärringar i morgon, vi har laddat med godis =) Jag e iaf ledig i helgen och hoppas på bra väder så man kan vara ute. Hoppas alla får en bra onsdagkväll, tyvärr e de ju inge Greys ikväll, vad ska man då göra?!


påskpyntar =)






Slut resultatet =)



KRAM!!

Leo´s lekland..



Efter lunch i söndag´s for jag och Rebban till Leo´s lekland. Där mötte vi upp Gabban, Gustav och Harry samt Maria, Ragnar och Märta. Jag har inte haft så roligt på länge, vi lekte i nästan 3 timmar, snacka om att jag har träningsvärk idag =) Efter all lek så fick barna äta middag där, riktigt bra mat och trevligt sällskap =) Rebecka blev helt salig när hon kom dit och de va nonstop hela tiden där. När vi kom hem så tittade syster Frida och broder Peder förbi en sväng, tycker faktiskt lite synd om min bror som alltid måste hjälpa oss med datorn när han kommer, tack för att du finns brorsan, du e BÄST!! =) Efter de for hem där kring halv åtta blev de gonatt för Rebban och hon sov nonstop till åtta i morse, hon va nog slut =)
Idag har jag jobbat hela eftermiddagen och kom hem för typ en timma sedan och sitter nu och planerar inför renoveringen i tvätt stugen, Per har redan hunnit lägga golvet medans vi var på Leo´s, de blev superfint. =)
Här kommer lite bilder från Leo´s:




Märta & Harry


Gustav














Gustav, Rebban och Gabban =)


Ha en bra måndagskväll!!
KRAM!!

Tandläkaren...

Rebecka har gjort sitt första besök hos tandläkaren i dag, de gick jättebra =) Tandläkaren var jättesnäll och duktig.. men som sagt vi har åtta tänder till vi väntar på, ska bli roligt när de dyker upp =) Annars har de varit en jätteskön dag, men de har ju varit såå dåligt väder så vi har inte varit ute och lekt idag... få hoppas de blir finare i morgon, så lillan få fara ut och åka bob =) Ha en skön fredagskväll!!


I väntrummet..






I tandläkarstolen =)


Självklart fick man välja en present när besöket va klart, blev en rosa suddigumms gris =)

Dagis

Imorgon blir de dagis för lillgumman, nu e hon feberfri =) Jag tror att hon verkligen har längtat till dagis, förstå att vara instängd när de har varit såå  fint väder.. men de har gått bra =) För att Rebban skulle få leka av sig for vi en liten sväng förbi Linnea och flickorna, gud såå fin deras toa kommer att bli!!! Nu ska jag ladda inför Grey´s och True Blood!! Ha en bra kväll!!
KRAM!!


Spelar lite spel =)


Glada Iza!!


Brum brum =)

Glömde en sak, är de ingen som har lust att hjälpa mig med min blog design?! Jag kan inte sånt =)

Feber...

lillan fick feber i söndagskväll, så de blev inge firande på dagis igår, utan hon fick mysa med farmor & farfar =) Idag är jag hemma med henne, tempen visade 38.7 imorse så den börjar sjunka...
Igår fick vi endå fika främmande och Rebecka blev uppvaktad en än gång, samt fick vi uppvakta Tim som fyllde 4 den 1 februarie. Min sambo blev också firad i efterskott =) Så de va en massa firande och surr, alltid trevligt att ses och prata lite strunt över en kaffetår =)
Nu ska jag och lillan mysa i soffan med Scooby doo (favoriten) =) Ha en bra dag!!






Rebecka 2 år

♥ Kan ni fatta att min lilla söta tjej blir hela 2ÅR imorgon?! =) ♥



Hela helgen har varit fika och paketöppning, mormor, morfar och moster Frida kom i lördag´s och idag kom farmor, farfar, faster Åsa och farbror Ola, imorgon blir de besök och fika med kompisar =)
Man börjar allltid tänka tillbaka hur den här dagen var för 2 år sedan =) då låg jag på BB med en massa värkar och bara väntade på vårat underverk och sen POFF så är hon 2 år, snart 15 =)


Alldeles nykläckt =)


Rebecka 1 år


Rebecka 2 år

Här kommer lite blandade bilder samt bilder från helgen:






Hjälper mamma att baka =)




Ett stort paket från mormor och morfar på 2 årsdagen, vad kan de va?! =)


en bob, gissa om hon blev glad =)






Ute och åkte bob imorse =)






Ännu mera fika =)


och ännu mera paket =)




Kommer att vara säker i sommar när de ska fiskas med pappa =)

Rebecka tackar för alla fina presenter hon fått!!

Ha en fortsatt trevlig söndag!
KRAM!!

RSS 2.0