Dagens Rebecka bild!!

Här kommer dagens Rebecka bild!! Lillan sitter i sin babysitter.



Min frisyr :-)

Såhär blev håret efter klippningen. Känns så mycket fräschare!!


Veckan som gått...

har jag haft riktigt fullt upp :-) i måndags var jag till Emma på me&i party, men tyvärr hittade jag inget som föll mig i smaken, men de va riktigt trevligt att få komma och se deras kläder, har aldrig varit på något me&i party tidigare. De är väl som med ikea, första gången man var dit köpte man nästan inget, senare har de bara blivit dyrare och dyrare :-)
Tisdagen fick jag besök av Gabban och lilla Harry. Då blev de kort tagning som vanligt :-) Här kommer några bilder:

 Harry provar Rebban´s gåstol.



 Goskitarna :-)

Onsdagen var jag in till stan och hälsade på jobbet, riktigt roligt att träffa alla jobbarkompisar. De var då som vanligt där, förrutom att vi fått 2 stycken nya som flyttat in. Lämmnade sedan lillgumman hos farmor och farfar så vi kunde måla taklisterna.
Torsdagen blev det en till stad´s tripp, Rebecka behövde lite nya kläder. Får in med Gabban och Harry klockan 10 på morgonen och var hemma 15.00 :-) Riktigt roligt och jag hittade jättefina kläder åt lillan.

 Här är ett set. Bruna byxor och body till.

 Här är ett till set.
Köpte också två till bodysar som matchar till byxorna. Riktigt fina.
Gabban hittade ett partylinne till sig själv och lite kläder till Harry.
Fredagen blev det staden igen, jag skulle in och klippa mig med Monkan. Jag blev riktigt nöjd med resultatet, samtidigt noppade jag ögonbrynen. De är så skönt när andra gör de och de blir sååå snyggt. :-) På kvällen fick lillrebban bada, de tycker hon om:







Lördagen var de utgång med tjejerna. Vi hade riktigt riktigt roligt. Käkade först en underbart god lövbiff´s paj, sallad och dressing. Sedan drack vi massa gott och surrade. Gick ut på station 8 och de va längesedan man var där, de va väldigt trevligt, bra med folk och helt ok musik. Riktigt roligt att få dansa igen :-) Tyvärr får ni inga bilder från detta pga att jag glömde bort att jag faktiskt hade med mig kameran :-)
Ps: Jag mår fruktansvärt bra idag :-) och de känns skönt.

Nu ska jag gå och hjälpa sambon att städa upp i garaget, våra vitvaror kommer i morgon, så de måste få plats därinne
:-) Nu är de inte länge kvar innan hela köket är på plats *jihoo* Sköt om er. De ska jag göra!! Kramar
Här kommer lite Rebecka bilder:












Min födelsedag..

Ännu ett år äldre, men jag är ju inte såå gammal, bara 26 :-) Förra året denna dag väntade jag min lilla älskling då var jag i ca vecka 13 och nu är hon snart 6 månader. Gud vad tiden springer iväg. Hon har fått sitta i gåstolen lite då och då och när jag tog av henne sockarna fick hon sig bakåt :-) Hon är bara sååå söt när hon sitter där:





Jag har haft en underbar dag, mina föräldrar och min bror, samt Per´s föräldrar och syskon har varit här. Vi har fikat gott och haft det trevligt. Jag har fått massor av fina saker också.
Av mina svärföräldrar fick jag jättefina badlakan och handukar, samt sänglinnen. Plus en jättefin bukett.

 Här är en bild på badlakanen och handukarna, sängkläderna är i tvätten :-)

Av mina föräldrar fick jag en otroligt söt trädgårdstomte:



och av min bror fick jag jättefina ljushållare:



Lite mera bilder:

    







Rebecka var glad hela dagen, hon fick ju all uppmärksamhet och de tycker hon om :-) så hon slog igen sina underbara ögon klockan 19.45. Hon var nog trött och slut efter dagens alla intryck.
Jag är sååå nöjd med dagen och allt jag fått. TACK SÅ MYCKET ALLIHOPA!!
Ps: Jag ska få fara på stan och göra mig fin i håret som present av sambon  :-) tack älskling!!
Mamma kom också med gardiner till köket, som hon beställt åt mig. De blev superfint!!


Nu säger jag godnatt och sov gott allesammans!!!

Kram

trevlig dag och afton..

idag har det bakats för fulla muggar, Monica kom vid 14.00 och hade med sig sina två hjälpredor, Oliver & Tim :-)
Vi bakade ca 200 bullar och långpannekakor, riktigt smarrigt.



 Här har ni några bilder på godsakerna :-)

Åssa blev det paketöppning, jag och Monkan brukar alltid byta presenter när vi fyller år, jag blev överlycklig för det jag fick av henne. Hon känner mig så väl och vet exakt vilken smak jag har, TACK så mycket gumman!!!
Här kommer en bild:

 Visst var de fint?!

Lillgumman skötte sig exemplariskt, hon hade ju två kompisar så då var hon nöjd :-) Lillan fick äta banangröt ikväll också, hon tycker de e jättegott. Sedan somnade hon klockan 20.00. Hon var nog trött och slut efter hennes bakardag :-)
De är jag med, ska nog försöka pallra mig i säng också. Ha en bra kväll. Här kommer bilder när lillan äter gröt, KRAM!!








Mammaträff..

Redan har halva veckan gått, vi har hunnit med rätt mycket. Fått upp easy cover spaklat, slipat och donat. Allting är klart inför fredagen då tapeterna kommer på plats :-) oj så roligt.  I tisdag´s träffades några av mammorna från föräldragruppen hemma hos Sara. De va riktigt trevligt att surra bort några timmar, och se hur stora alla barnen blivit :-) oj va tiden går fort.


Här är en bild från första gången vi träffades 27/5
Från vänster: Charlie, Rebecka, Holly och Oliver.


Och här är en bild från i tisdag´s :-)
Från vänster: Holly, Oliver och Rebecka

Holly och Rebecka är nästan sammålder, Holly är 5 dagar äldre än Rebban. Oliver blev 3 månader i måndag´s.
Tyvärr kunde inte AnnaCaritha komma med lilla Charlie.

Lillan var riktigt trött i eftermiddags, la henne för eftermiddagsluren vid 15 och var tvungen att väcka henne klockan 18.20!!!! Fatta va länge hon sov :-) Sedan fick hon prova banan gröt och de blev poppis de :-)


 

Hon somnade för natten 20.30 och jag fick hem sambon redan klockan 21 ikväll, trevligt :-) Men tyvärr sitter han och ser fotboll (jag är inte sååå intresserad av de så jag hammnade här) Jag har faktiskt varit duktig och baka thekakor idag och bountykaka. Blev riktigt smarrigt.
Imorgon kommer Monkan hit och vi ska baka bullar m.m vi fyller ju år snart :-) Monkan den 22/8 och jag den 24/8 så då måste man ju ha lite gofika hemma.

Ska gå och ta hand om tvätten! Sköt om er. Här kommer några bilder på mamma och dotter.




Kolla in Rebban´s min :-)




jobb, jobb och åter jobb...

Usch jag har nog inte hunnit vara nå med sambon på hela veckan eller helgen, de har så fruktansvärt mycket jobb så han har jobbat över hela veckan, samt hela helgen :-( men men de går ju iaf, man får tänka på att de blir ju mycke pengar :-) Igår kväll slet vi tapeter i hall och kök samt spackla, idag kommer Fredrik och sätter upp easy cover. Nästa helg kommer tapeterna upp *jihoo* oj så roligt då kan man göra klart i hallen, sätta upp lister och tavlor m.m.
Nu är de ju inte så länge kvar innan köket kommer heller. Ska sätta in före och efter bilder när allt är klart.


Lillan är så himla snäll, hon somnar in själv i sängen varje kväll nu. Har börjat ge henne puré till lunch och en gröt tallrik på kvällen. Hon tycker om att äta, inge problem med de :-)


Helnöjd, har fått äta köttstroganoff :-)

 



Nu ska jag göra lite kaffe och vänta på att tapetseraren kommer, de är tur man har dem som hjälper en med sånt man inte kan. :-) Imorgon hämtar jag ut våran nya kran till köket, den är superfin.

 Så här ser den nästan ut, vi har en avstängning till diskmaskinen på den.


Ha de bra allihopa!!
Kram

GRATTIS!!

Grattis lillgumman, idag fyller du 5 månader :-) usch va tiden går fort känns som att de va nyss du kom till världen.

Vi älskar dig av hela våra ♥!!




Rebecka endast 3 dagar gammal


Rebecka 5 månader

Var på bvc igår och vägde och mätte gumman.
Vikt: 7185gram
Längd: 64,5 cm

Måste få skryta lite, lillan har ju alltid somnat i min famn, men Gunilla på bvc tyckte att jag skulle testa att lägga henne i sin egen säng efter hon ätit klart för kvällen, och jag förberedde mig på ett jätteliv och en jätteledsen Rebecka, men jag behövde bara gå in till henne 3 gånger och ge henne tutten och prata lite med henne :-) Oj så duktig hon är ♥
Nu har hon nyss ätit lunch, kyckling och pasta, och har somnat i sin egen säng!!

Sköt om er!! Kram


Hösten är här...

Usch, tittar ut genom fönstret och det ser ut som om de skulle vara mitten av oktober. Vill ju ha sommar fortfarande :-(
men de e bara att bite ihop. Det blir nog en innedag idag, kanske skulle krypa upp i  soffan och läsa en bok?!
I måndags for jag förbi Gabban i drängsmark. Vi pratade bort några timmar och bara hade de trevligt. Oj så stor hennes Harry har blivit, han är 2 månader yngre än Rebecka. 





Visst är dom fina?? Våra underbara små underverk. :-)


Igår var jag super effektiv. På morgonen hann jag ringa till ortopeden i umeå och boka tid ( ska få komma någon gån i september) ringa om kaklet, samt vitvarorna. Sedan susade jag till stan, hämtade ut kaklet ( j*vlar va snyggt de va) bokade in att expert skulle köra ut vitvarorna, handla olja och prestent till monkan. Var också till färgaffären och skulle försöka hitta någon färg till taklisterna, men de var inte de lättaste,måste tänka på de beslutet. Lillan var sååå snäll på alla affärer. Efter detta for jag och hälsade på Linnea och lilla Nova. De var så trevligt, synd att man inte hinner träffa varandra mer ofta. Men det får vi bli bättre på :-) Tog lite bilder när jag var där med:

 Rebecka får leka med Linnea.

 Nova är sååå himla söt, kolla in vilka otroligt vackra ögon. Nova är 6 månader äldre än Rebban.

 Här ska vi ställa oss :-)





Nä nu ska jag gå och starta en tvätt samt gosa lite med lillprutten :-) Sköt om er!!! Kram

Söndag..

Lugna söndag, inte gjort många knop idag. På morgonsidan städade vi och tvättade husvagn och bilar. Jag och Rebecka var inte såå delaktiga :-)



           Visst ser hon ut att ha de mysigt :-)





Här tvättas de för fulla muggar. Visst ser de kallt ut, hösten kom med besked och alldeles för tidigt.
Efter tvättning och städning for vi til stan för att äta lite skräpmat samt handla. Kände inte för att laga middag idag, så de blev pizza från Viking, mycket gott :-)
Nu ska det tvättas lite tvätt och mysa med lillprutten, hon har fått prova gåstolen idag med det var ingen hit, förstod inte hur man skulle göra *skratt*
Föresten så har mina smultron kommit och de smakar utsökt :-)

 Visst ser de lite gott ut??!!

Slutar dagen med en bild på gladskiten!! Kram på er!!


Lördagen

Oj vilken trevlig Lördag jag har haft. Min mamma & pappa kom hit vid 11, sedan tog de han om lillgumman medans jag fick springa på stan och leta kläder. Ska gå ut på statt den 30/8 och har inga kläder, men som vanligt hittade jag ingenting åt mig men 2 bodys och ett par byxor till Rebban :-)



Mamma och pappa stannade på middag, tacogratäng (de blev smaskens). Det var riktigt riktigt mysigt att få rå om mina föräldrar en hel dag. Sambon är på fiskeresa så jag skulle ha varit helt ensam annars. Rebecka skötte sig helt exemplariskt när jag var på stan. Hon tyckte nog att de var mysigt att vara med momor och morfar. Mina föräldrar for hem vi 19 tiden, då la jag lillan naken på golvet så hon fick mysa en stund, gick ut på altan tvär och åter, när jag kom in hade lillgumman vänt sig på mage *tjohoo* hon e såå duktig. Sedan fick jag sitta med henne och vända tillbaka henne efter varje gång hon for runt. Hon verkar tycka de är hur kul som helst :-)

En liten bild på henne just när hon vänt sig:



Gumman har även lyckats sitta själv en liten stund tidigare i veckan, titta så söt hon är:



Nä nu ska jag fika lite och ta hand om dottern. Sedan blir de nog städning av husvagnen på schemat. Ser lite smutsig ut efter grabbarnas tripp :-)
Sköt om er!!!
Kramar


Gårdagen...

Skulle göra lillan klar för natten igår, då upptäckte hon hur roligt de var att leka med mamma´s gardin :-)



  Tittut :-)

Gårdagen var lugn, Per började jobba sin första dag efter semestern. Kändes konstigt att vara själv, har ju haft honom hemma i sex veckor. Men de gick bra. Monica och barnen kom och åt middag med oss. Monkan hade gjort tandoori kyckling och en underbar sallad. *tack så mycket monkan*
Känns roligt nu när de är klart att de flyttar närmare. De har köpt hus i Kåge. Trevligt trevligt :-)







Rebecka och hennes pojkvän Tim :-)

Nä nu ska jag ta och göra ett ryck och hänga tvätt m.m inte så roligt men men de måste ju göras också :-)
Ha de bra till nästa gång!!

Lillan e sjuk

Huvvaligen va jobbigt de är för lilla mammahjärtat när dottern är sjuk :-(  hon har åkt på förkylning och har en riktigt jobbig hosta. Det riktigt rosslar när hon andas. Men jag hoppas hon snart ska vara på bättrings vägen.


 Min lilla sjukling.


Vi har iallafall hunnit med att beställa vitvarorna till köket samt kaklet. Har oxå preliminär bestämt oss för en blandare :-)Snart har jag mitt drömkök. *jihooo*
Nu ska jag natta min lilla sjukling, och umgås med sambon som har sista lediga dagen idag. Stackarn.

Kram

Några fina bilder på lillan kommer här:
 Man kan vara glad iaf man e sjuk :-)

 Somnat i mammas famn :-) oj så mysigt de e.

RSS 2.0