Julen

Hejsan allihopa, vilket underbart vinterland vi fått =) Julen har varit helt underbar, vi firade julafton hemma i Bygdsiljum, de är något speciellt med att vara hemma hos mamma & pappa till jul =) Juldagen vart de ännu en julafton i Myckle hemma hos Rebban´s farmor & farfar, oj vad klappar lilltjejen har fått, hon tackar sååå himla mycket till både morfars & farfars =) Vi har ätit gott och bara mysit med nära och kära under helgen, känns lite vemodigt att börja jobba igen i morgon, men de är bara att bita i de sura äpplet =) Rebecka har längtat efter tomten såå länge och när han väl kom blev de lite nervöst =) men de gick bra ändå.. =) Här kommer lite bilder från firandet:

JULAFTON:





 Tomten kom =)

  



JULDAGEN:



 Mums =)

 Tomten kom igen =)

 Lite blyg för tomten...

 men vågade sig fram till slut =)



  
 

De va några bilder från våran underbara julhelg.. hoppas nu att alla haft de lika mysigt som vi =)
Idag har de ju toksnöat igen, men Rebban älskar när de snöar.. =)







Ha en underbar söndag´s kväll!! De ska vi ha =) KRAM!!!

GOD JUL!!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!! TA HAND OM VARANDRA OCH MYS I DETTA FINA VINTERLAND =)






4 advent



Idag har jag och Rebecka haft en mysdag, bara slappat och kramats =) känns skönt att allt e klart inför julen och man kan bara ta de lugnt =) men jag skulle nog ha bakat mer, pysslat mer, donat mer.. men men de kommer fler år =) Per är på jobbet och kommer snart hem och söndagsmiddagen e i ugnen.. ta hand om er!! KRAM!!
Har kommer lite bilder från i morse då jag å Rebban va ute på äventyr =)










Pepparkaks bak...





 
Mums :-)


3 advent



Har jobbat hela helgen men de har varit riktigt mysigt, vi har kokat knäck, bakat pepparkakor, muffins, ischoklad och tagit fram granen :-) Imorgon e jag ledig och då ska jag och lillgull baka peppisar här hemma samt rulla köttisar :-) Lucia tåget i fredag´s va jättemysigt, de va alla sååå duktiga :-)













På fredag´s kvällen kom Linnea, Jimmy, Nova och Iza hit och myste med godis, glögg och barnfilm :-) riktigt kul att se flickorna leka tillsammans, de va full rulle fram till de stupade vid 23 tiden :-)



  



Annars har helgen som sagt bestått av jobb och jobb, men de e trevligt de med :-) Nu ska jag mysa med Camilla Läckberg´s bok, ha en underbar kväll!!
KRAM!!


9år!!

♥ Idag skulle världens vackraste ängel ha blivit 9 år, hade viljat krama om dig och berätta hur mycket jag tycker om dig, tänker på dig varje dag, älskade Emma ♥



Här hemma är allt som vanligt, man hinner inte så mycket när båda jobbar heltid :-) Men har iaf gjort klart julklapparna, så nu hinner man njuta, ska BARA göra knäcken, rulla köttisar m.m m.m :-) Har inte hänt så himla mycket sen sist, träffade mammorna från föräldragruppen i fredag´s de va riktigt trevligt, va såå länge sen sist..
Har också hunnit göra klart julkorten samt posta dem, visst e jag duktig?! :-) Nä nu ska jag gå och lägga fram Rebban´s tomtekläder inför morgondagens lucia tåg på dagis, ska bli såå mysigt!!! Ska lägga ut lite kort från de här dagarna... Ta hand om varandra och krama era barn en extra gång!!



 Rebban & Holly

 Oliver

 Här leks de :-)
 
 Lördagsmys :-)

 Provar pappas skor, lite stora :-)

 Favvo stolen :-)

KRAM PÅ ER ALLA!!

23 dagar kvar till jul...

.. helgen har varit lugn, har bara umgåtts med kära familjen. Jag och Rebban pyntade huset fullt i torsdags så nu går Rebecka runt och säger tomte hela tiden :-) sötnos :-) Fredagen var en otroligt jobbig dag, vi var i Byske på lilla Emma´s begravning och minnestund.. tänker på dig dagligen Emma ♥


Lördagen tog vi itu med att baka lussebullar i stora lass, hela 140st blev de, jag hade en liten hjälpreda också :-)







På eftermiddagen kom mina föräldrar och favvomoster Frida hit och smakade på bullarna, tror jag fick godkänt :-)
Söndagen den 1 advent for jag och Rebban in till stan och hämtade upp Frida och besökte skyltsöndagen, tycker inte att de va så mycket men Rebban fick iaf ett paket av tomten, en liten docka :-) Rebecka är så söt, direkt jag närmar mig området där Frida bor börjar hon ropa "Frida" och vinka :-) Jag och syrran lämnade av Rebecka i Myckle hos farmor och farfar sedan for vi och såg New Moon.. den va helt underbar, ett måste att se i vintermörkret :-)



Har också försökt mig på att fota julkort, men de e inte de lättaste :-) Nää nu ska jag mysa i soffan med en bok sedan sängen, har åkt på en ordentlig förkylning.
Hoppas alla har de bra!!                    
                                                                             KRAM!!




RSS 2.0