Middag i Kåge

Igår var vi bjudna på middag hos Sara & Anton i Kåge. De va riktigt trevligt att träffa alla och käka något annat än julmat =) Kul att barna fick leka av sig lite också, Tack Sara för god mat och trevligt sällskap =)
Nu blir de att se lite serier sedan sängen. Nyåret väntar ju snart och de ska vi fira med goda vänner i stan, pratade just med henne och jag har så tur att hon håller i att handla hem maten och fixa de mesta, du e en pärla Linnea =) ♥
Holly


Oliver


Busungarna =)

Ha en bra kväll!! KRAM!!

Julen är över..

Julen är nu inne på sin sista kväll och vi har firat i dagarna 3 =) Magarna är fulla och sinnet är nöjt. Rebecka har fått träffa tomten 2 dagar i rad!! och hon ville krama honom båda dagarna =) Många klappar har Rebecka fått och hon är så nöjd och glad. De var så roligt att se i år så såg man hur förväntansfull Becca var och hur glad hon blev över julklapparna, riktig julkänsla. Hoppas ni alla haft en underbar jul! Här kommer ett axplock av julbilder:


3 av Beccas kusiner =)


Mums =)


Tomtekram =)


Tittar efter tomten...


Julshow med Wilma, Becca och Amanda =)


Dag två:
Mums igen =)
Tittar efter tomten...


och han kom med ännu mera paket =)


Nya datorn =)

Ha en underbar sista kväll på julen!! KRAM!!

Med en enkel tulipan på bemärkelsedan...

♥GRATTIS FRIDA PÅ DIN DAG!!!! BECCA SKICKAR TUSEN KRAMAR TILL SIN KÄRA MOSTER!!♥


GOD JUL!!GOD JUL från oss alla till er alla!! =)
SNÖÖÖÖÖ!!!!

Herregud va snö de har kommit... fick ta sats ut från gården i morse när jag skulle till jobbet och när jag kom hem vid halv fem var de en meter snö på uppfarten =) Skickade ut mannen i huset så de fick bli skottat innan lördagmiddagen, jag och Becca följde också med ut.. hon va så söt skulle skotta på exakt samma sätt som sin pappa =)KRAM!!

Lucia

Igår var de lucia och luciafirande på dagis, de va sååå söta =) Vi har tydligen en sångerska och spexare utan dess like =) Rebecka blev så söt i sin pepparkaks klänning. Efter lucia firandet for vi till Bygdsiljum och hälsade på och lämnade lite älgkött som ska göras till tjärknöl, min ugn stänger av sig efter 5 timmar så jag kan ej göra dem själv =( tur man har en toppen mamma som ställer upp =) Blev en sen kväll så jag hade en lite trött tjeja i morse så de blev att lägga sig före 20,00 ikväll =) Hoppas alla hade en fin lucia!!


Leo´s

I lördags tog jag och Gabban med oss småbarnen Becca & Harry till Leo´s. Alltid kul att surra och leka bort några timmar =) sedan blev de att bjuda dem på mat och fortsätta surra en stund =)KRAM!!

Köttbullar...

Idag är jag ledig och jag och Becca har städat huset samt gjort köttbullar =)Hoppas alla får en mysig fredag nu ska jag börja hacka grönsaker inför middagen och bara fredagsmysa =)

julgodis...

förra helgen hade min sambo julfest med jobbet både fredag och lördag så då passade jag och Becca att fara till Linnea, vars sambo också hade julfest, och fixa till lite julgodis. Det blev lite knäck, chokladkola samt rocky road =) de blev riktigt smarrigt och flickorna fick leka av sig ordentligt de höll igång till 22,30 =)


Mina vackra knäck =)
Linneas blev BETYDLIGT finare =)


Rockey road... mums =)


Sötnosarna =)


Slappar vid öppna spisen =)

GRATTIS SANNA!!

Grattis Sanna på din stora dag kan inte fatta att du blir tonåring idag!! =)
Hoppas du får en toppendag!!
KRAM från oss


1 december

och första adventskalender öppning =) Alltid lika spännande =) Idag blev jag klar med julklapps inköpen JIHOOOO!!!! Nu är de bara att mysa i 23 dagar till =) Har också varit till frisören idag för att göra mig julfin, blev riktigt nöjd men de va länge sedan jag var såhär korthårig =)

FÖRE:EFTER:


från sidan med slingan =) Ni får ursäkta blekheten på korten =))

Hoppas alla får en underbar 1 december!! KRAM!!RSS 2.0