Söndag..

har sedan i lördags sänkt medicinen till hälften och hela lördagen var jag stel och öm i hela kroppen men idag har de känns lite bättre men jag har varit trött..
Mina kära föräldrar kom förbi i afton och hälsade på och ät middag med oss, riktigt trevligt!! När man är sjuk saknar man sina föräldrar extra mycket hur gammal man än är =) Mamma hade plockat granris som hon satt i mina stora krukar på altanen bak och på bron fram, de blev superfint, tack mamma!! De hade också fixat lite andra grejor åt mig också och nu längtar jag tills vecka 47 då mamma & pappa ska komma hit och hjälpa till att julpynta =) *Jippie*


Gardiner till vardagsrummet


Text till tavellisten i hallen



Kakburk till köket =)

Å vad jag längtar, julen är verkligen min favvotid på hela året de e sååå mysigt =)
Mamma och pappa tyckte också att jag var väldigt sne när jag gick så de blir bra att träffa sjukgymnasten den 7/11 så han får hjälpa mig. Tycker ju själv att höger ben e mycket längre så de kan ju ha med de att göra, vi får se... Kan ni fatta att de snart är en hel månad sedan jag opererade mig, shit vad tiden går fort =) Förra månaden var jag otroligt nervös denna dag men nu e allt över förrutom värken och rehaben =)
Ha en bra söndag!!



KRAM

Överpeppad tjej!!

Imorse hade vi en övertänd tjeja här hemma som var peppad på halloween galej på dagis =)









Min lilla prinsessa =) Hon hade haft en jätte trevlig dag med spindel muffins =) Ha en trevlig fredagskväll!! KRAM

Halloween!!

Snart är de halloween igen och Becca e super peppad på halloween festen på dagis imorgon =) Hon ska självklart vara prinsessa =) Igår och idag har jag fått hjälp av svärmor att laga upp en hel massa mat så nu finns de jättemycket mat i våran frys och jag e riktigt lycklig, och så har svärmor helgdammsugit hemma hos mig så nu e de fint här hemma och helgen får komma =) Vi hade också hjälp utav svärfar som satt barnvakt =)
I afton har vi också gjort våran pumpa som nu pryder bron ute. Annars går allt ganska bra, har fortfarande ganska ont speciellt vid skuldrorna och har också väldigt svårt att få mig upp på morgonen för då spökar höften =( men de ska nog bli bättre och bättre med tiden...


Mys med barnvakten =)




Ursäkta mitt bleka och trötta utseende =)


Den färdiga puman med nöjd flicka bredvid =)

Nu ska jag vara lite social sedan blir de nog en tidig kväll känner mig lite trött och slut. Ha de bra!! KRAM

Måndag

Idag e de måndag igen och snart är de 3 veckor sedan jag gjorde min op och jag har börjat inse att de kommer att ta tid att bli helt återställd men att jag e på god väg, har börjat nedtrappningen av oxycontinet och de funkar bra och benet har börjat bli lite bättre =) Har fortfarnade mycke värk men mest på morgonen och kvällen..
I dag på förmiddagen plingade de på dörren och in kom Annchristin med nybakta limpor , de var fortfarande varma, snacka om underbar kvinna?! Jag blev såå himla glad =) Tack så mycket och den var underbart god tyckter hela familjen =)



Per jobbar eftermiddag i veckan och jag behöver hjälp med hämtning på dagis och lite sånt och i afton kom Monkan och lilla Ellie, de va riktigt trevligt och vi fick tid att surra en stund =) Monkan hade också med sig en hel sopsäck med kläder till Becca från Malin, de fanns mycke fint där i som var väldigt uppskattat av lilltjejen =) resten av veckan hjälper min kära svärmor mig, vad skulle jag göra utan alla runt om kring oss?!


Becca idag till lunch =)


Dans uppvisning i en av ny tröjorna som blev favvo =)


Söta Ellie som döps på lördag =)



Hoppas alla har de bra. Fick veta att allt gott bra för min bror idag och de gjorde mig jätteglad har varit orolig och nervös för hans skull, du e bäst brorsan kom ihåg det!!!! Ha en bra kväll!! KRAM

Lördag...

idag har de varit en bra dag på smärt fronten, de har kännts riktigt riktigt bra =) Jag och Becca fick se den första snön i morse och de va jättemysigt, blev bara lite ledsen att jag ej kunde gå ut med henne =( men fick riktig julkänsla, tur mamma ska hjälpa mig att pynta =)
Mange och pojkarna kom förbi idag så Becca fick leka av sig med Gustav å Harry, sedan tittade också farmor, faster och farbror förbi men va tvungen att åka ganska fort då farfar troligen åkt på ryggskott =(
Nu sitter lillstumpan å myser med popcorn och tecknat sedan blir de natta för henne och jag tar nog fram lite choklad och myser en stund framför teven =)


Den första snön =)






Visst e jag rak då jag sitter =)

Hoppas alla har en bra lördagskväll!! KRAM

Hemmavistelse med hjälpreda =)

Har nu varit hemma sedan tisdag eftermiddag och det funkar ganska bra, kännts lite konstigt och ensamt men de blir bättre och bättre =) Har ju turen att ha en sådan fantasktisk svärmor som har varit här och sovit med mig och hjälp till på kvällarna pga att Per jobbar natt i veckan. Hon har dessutom hjälpt till med dammsugningen medans hela familjen Berg/Wiklund sitter och vilar =) Har dessutom fixat in en säng till vardagsrummet så jag kan ligga där och vila istället för i sovrummet, tack igen Sören & Birgitta!! Soffan är lite för låg än. Tyvärr känner jag av höger ben mera idag, de känns som att den domnar bort då jag är uppe, vet ej vad de beror på men hoppas de försvinner annars måste jag ringa till avdelningen. Sedan måste jag berömma min kära sambo som verkligen vuxit i mina ögon, han klarar verkligen detta bra, tack för att du finns älskling!!! Sköt om er alla!!!


Här ligger vi och vilar medans svärmor städar =) Per har gjort rejäla ben till madrassen så inte tunga jag ska hamna i golvet =)

Visst går jag riktigt rakt nu?! och har blivit riktigt rak =)
Nu ska jag vara social. KRAM!!

Kvällens bild!!

OJ vad jag saknat min myspropp, men imorgon kan vi mysa hela kvällen!!!






Hemresa..

i morgon får jag åka hem och då börjar allvaret, känns nervöst... Men de ska nog gå bra =) måste bara komma ihåg att jag får vara trött och jag får absolut inte bära eller städa.. men de ska bli underbart att komma hem till min familj och mitt hem!! Fick ökad dos medicin mitt på dagen pga benet och läkaren lovade att skriva en utförlig lista på medicin och tider för provtagning med mera samt uttrappnings schema på tabletterna. Så from imorgon finns jag hemma i ERS =) Idag har Linnea och flickorna varit förbi en liten stund och så kom Marie & Brittan från jobbet förbi med godis och dricka =) Nu blir de snart middag åsså tror jag att Becca och svärmor kommer i afton..


Min kvällskompis =)




Min utsikt och en trött jag =)



Ha de bra allihopa!! KRAM



Söndag..

Kan ju inte säga att jag haft en toppen helg med trevligt sällskap har jag haft alla dagar =) Här släcks ju lamporna klockan 21.30 tur man har datorn =) Smärtan börjar sakta men säkert bli bättre förrutom i vänster ben, få se vad läkaren har att säga om de.. Tror också att jag tappat känsel i huden på revbenen på vänster sida, lite obehagligt men de kan jag leva med fick ju behålla mina kära ben, men de kan ju komma tillbaka.. Imorgon får jag veta hur länge jag ska stanna här. Min kära sambo har redan fixat hem gripklo, duschstol och ska höja våran säng så hemmet e redo för mig!! Ska bli skönt att sova i egen säng och slippa kraxadet, harklandet, snarkandet och pruttandet av mina sovgrannar =) Hoppas ni alla andra haft en mysig helg!!! Här kommer en bild från idag:



KRAM


Träning, värk och medicin...

dagarna består utav träning små promenader och en massa trevligt besök =) Igår var några av mina kära arbetskamrater här, mina svärföräldrar, min familj och Linnea och småtjejorna... självklart har Becca charmat alla mina sängkamrater =) Idag la de om mitt sår samt kollade om jag hade någon rodnad...har haft så ont i ena skuldran tydligen överbelastad... Såret såg fin fint ut.. Snart kommer mina föräldrar på besök de ska bli trevligt =)











Ha de bra!! KRAM

Skellefteå

Åker hem till skellefteå lassarett idag 13.30 och blir där tills de har min smärta under kontroll... Känns både och känns sorgligt att lämmna alla fina människor här samt otroligt skönt att komma mina nära och kära närmare. På förmiddagen idag kom underbara Eva från uva upp och ville säga hej då och hälsa från alla andra där nere på uva det värmde gott i hjärtat och hon sa att hon skulle sakna min underbara personlighet =)
Tog en morgon promenad till den riktiga mätstickan och ag var tydligen bara 172 cm lång =) Nu ska jag packa lite sedan vila.. ses i Skellefteå!!!

FÖRE:



EFTER:

detta blev gjort ikväll...

De hade läkt från edan ikväll så de blev att dra den nu istället för imorgon så de ej skulle bli infektioner... gjorde ej ont men känner mig naken utan min bästis trycken ;)


Mitt vackra låmga sår =)


Eda ingången...


Nyomlagt...

Nu ska min nya smärtlindring bara vara tabletter, känns lite nervöst!!! Ha en bra kväll!! KRAM

Ett kärt återseende =)

Oj så undebart de var när klockan slog typ halv ett och min svärmor mina snygge sambo och min underbara dotter kom in genom dörren =) Fy vad jag sakna dem... Becca va lite smånervös först sedan kom pussarna och kramarna och de orden jag saknat "mamma jag saknar och älskar dig" Fick undefär samma ord från min underbara sambo också =)

 

Har också fått träffa min läkare idag och hann var verkligen nöjd med mig och hur rak han fick min rygg. For på röntgen efter mina främmande farit och kommer att få se dem senare. Men som sagt 15 kotor stelopererade med stag och 30 skruvar ni kan ju tänka hur de ser ut =) Har haft lite mera värk idag och imorgon funderar de på att ta bort edan och börja med tablett medicinering.. får se hur de känns...

Nu iafton har jag varit ut på en liten promenad och prov mätt mig på en konstig mätsticka här och tydligen e jag 175 cm nu =) Snacka om skillnad från 167,5 till 175 =)

 

 

 

Nu blir de kaffe sedan vila!! KRAM


Några dagar senare...

Nu har de gått fyra dagar sedan jag opade mig och jag kan säga att de ej varit fyra smärtfria dagar.... Åkte ned på op och mådde relativt bra somnade in och vaknade i ett helvete.... Fick ligga på IVA i 3 dagar, för att få smärtlindringen att funka, hade tydligen försökt dra drenagen första kvällen =) Personalen har varit väldigt trevliga och omtänksamma. Fick komma upp på mitt egna rum Lördag morgon.

Fick besök av Mamma, Pappa och syster Frida på Lördag eftermiddag. Mamma hade köpt blommor och annat smått och gott, och syrran hade köpt smågodis =)

Kvällen och natten mot Söndag har varit relativt bra. Idag har jag dragit drenaget och fått duscha, så nu luktar man rosenblommor igen =)

Idag Söndag fick jag besök av brosan och fick ännu mer godsaker =)


Pigg!?


It´s just a flesh wound =)

Umeå lassarett

Är installerad på mitt rum på avdelning E52 rum 18 och fått träffa en massa olika människor idag och fått så mycket information att mitt huvud är på bristningsgränsen.. likaså är mina känslor, Becca ringde nyss och då brast de å jag sitter här nu i min sjukhus säng och tårarna rullar =( samma sak var de då min sambo for efter 16.00 idag... vet ju inte hur man kommer må nästa gång man ses... Usch vilket deprimmerande inlägg.. Nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba mig inför operationen imorgon.. kommer att rulla ner vid åtta på morgonen och släcka ögonen strax efter de.. bara hoppas att allt ska gå vägen.. Är nervös =) Sköt om er allihopa!! Stor KRAM

Huvva

Idag har jag och Becca haft en helt och hållet mysdag tog sovmorgon och mös i soffan med frukost =) Sedan gick vi ut och lekte i de underbara höstvädret och gick förbi dagis och hälsade på.
Vi köpte hem skräpmat till middag och mös lite till sedan blev de att fara och lämna min älskling i Myckle för övernattning hos farfar´s. Fy f*n va jobbigt de var att lämna henne känner nu också medan jag skriver att tårarna trycker på =(




Underbara höstfärger




Mamma älskar dig sååå mycket min underbara älskling!!!




Några av kompisarna på dagis =)





Imorgon bär de av till Umeå och inläggning på lassarettet, min kära sambo följer mig och de känns riktigt skönt att ha honom med. På onsdag e den stora dagen och jag måste erkänna att jag e riktigt nervös och magen fladdrar ordentligt och tårarna ligger och trycker... Vet inte hur jag kommer att må men om jag har en bra dag kanske jag försöker mig på ett inlägg. Ta hand om er allihopa!! KRAM

RSS 2.0