Gran och förkylning...

Min lilla älskling har blivit förkyld igen, inge roligt.. röd näsa och glansiga ögon :-( men man får hoppas hon kryar på sig snart. :-) Har idag satt upp och klätt granen, samt slagit in lite julisar :-) Gissa vem som tyckte att granen var väldigt intressant?! Ha en underbar kväll allesammans, nu går vi mot helg!!
KRAM





Huvvaligen...

va dålig jag har varit på att uppdatera :-) Här hemma flyter dagarna på. De e såååå himla mysigt att de har kommit snö, julstämningen är på topp. Jag har redan julpyntat, allt förutom granen :-) Men som sagt jag är ett jul freak *skratt*







 Mina nya julgardiner till hallen, blev även en kappa till lillans rum, Tack Birgitta för hjälpen!!!

Har hunnit med en träff med mammorna här hemma, nu börja de vara svårt att ta kort på barnen, på något konstigt sett vill de inte sitta still :-) men de är så gulliga ändå.







Va med om min först "sätta i halsen" upplevelse i fredags, lillan satte en stor bit banan i halsen, usch så himla rädda vi blev, men som tur va gled den ut direkt vi vände på henne, men den va formad efter strupen :-( Lillan har också lärt sig att räcka ut tungan, hon e såååå söt när hon gör det :-)

 




Har börjat med julklapps inköpen, och tror att jag är klar med lillans klappar. Det känns riktigt skönt. Har även inhandlat lillans julkläder. Tack mamma och pappa för klänningen.Hon blev såååå söt :-)

  
Igår va Gabban och hennes två pojkar på besök, trevligt att äta middag tillsammans när våra män jobbar eftermiddag :-) Synd bara att tiden går så fort när man sitter och surrar :-)

 Rebecka, Gustav, Gabban och Harry






Ikväll har jag gjort ischocklad och jag och Monkan har bakat 250 lussebullar :-) Visst e vi duktiga?!  Nu ska jag bara slappa i soffan. Ha en underbar kväll!!!!


KRAM

Rebecka 8 månader


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥







♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Morgonpromenad...

















Ha en bra kväll!!!

Farsdag, och veckan som gått..

I söndags hade Per sin första farsdag, han fick ett kort och en skosop av Rebban :-) Vi hade en riktigt trevlig dag, Rebban´s mormor och morfar kom förbi och åt tårta. De va meningen vi skulle fara till Rebban´s farmor och farfar på kvällen men farmor fick magsjuka :-( hoppas du mår bättre nu. Rebecka skickar kramar till er.



På måndagen var jag och Rebban på familjeträff i Kåge, vi fick lära oss vad vi skulle göra om barnen satt i halsen. De var väldigt lärorikt, men usch va rädd man blev. Efter det passade vi på att fara till Tällåsen och hälsa på Gabban med familj. Riktigt trevligt att surra bort en stund, och de har fått ett jättefint hus :-)
Sedan har vi inte gjort så mycket, börjat planera lite inför julen, var på Barnenshus igår och kollade lite. Har köpt en läragå vagn men nu har jag nog kommit på mera grejor.  :-) Roligt att få köpa julklappar till sitt eget barn, synd bara att man inte har så mycket pengar när man är mammaledig. :-( Nä nu har sambon vaknat så nu ska vi ut och promenera lite. Ha de bra!!                                                               KRAM!!

 
Tycker om cola?!











jihooo

måste bara berätta att jag och min arbetsgrupp vann psykiatripriset igår :-) Vi är sååå nöjda, nu fick man en bekräftelse på att de sett vi jobbar på är jättebra :-) Så nu ska vi fundera ut vad vi ska göra för pengarna vi fick.
Idag blir de en lugn dag, ska försöka städa och tvätta, alltid lika roligt :-(
Hoppas ni alla får en underbar dag!!!




Visst e hon söt?! :-)

Tisdagen.

Var och vägde mitt lilla hjärtegull igår. Vikt 8470 gram och var 69 cm lång, min stora tjej :-) Gunilla kollade också hörseln på henne och den var jättebra. Efteråt for jag och Rebban och träffade mammorna hemma och Helena. De är alltid så himla kul att ses och surra och fika :-) kul och ta kort på barnen också :-) Här kommer några stycken:





 Lådan verkar intressant :-)







 Svårt att sitta stilla :-)

Nä, nu verkar lillan ledsen, ska ta hand om henne. Ha en underbar dag!!!

KRAM!!


Rebban somnar själv..

denna vecka har mest bestått av att få min lilla älskling att somna själv, och de har gått riktigt bra. Första natten tog de 45 minuter och igår somnade hon efter 4 min :-) Hon är sååå duktig. Till och med när jag var ut och åt med jobbet i torsdags, Brittan har fyllt 50 så vi tog henne på olearys och käkade samt såg hockeyn, riktigt trevligt, och lillan var med farmor och farfar somnade hon själv och de hade inte tagit lång tid.
Vi har varit ute på morgon promenader nästan varje morgon denna vecka, riktigt mysigt med en liten prommis.
Här kommer några höst/vinter bilder:















Ikväll ska farmor och farfar sitta barnvakt här hemma medans jag och kärleken far på 30:års fest i Kåge. Ska bli roligt att kunna ta sig ett glas tillsammans, de är nästan 1 ½ år sen vi gjorde det :-)
Nä nu ska jag klä lillan och gå ut på en promenad. Sköt om er allihopa!! Här kommer några Rebecka bilder:







KRAM!!

RSS 2.0