Heltid...

Gjorde min första dag på heltid idag :-) Känns jätteskönt att komma in i rutinerna igen. Chefen ringde mig på jobbet och berättade min nya lön, jag blev supernöjd :-) Du blev en toppenmåndag med andra ord. Lillhjärtat är på topp igen, har inte haft någon febertopp under dagen och hade 36.7 när jag gjorde henne klar för kvällen, oj så skönt!! Måste bara lägga in dessa bilder på Rebban, checka in hennes nya mössa :-)

  


Nu ska jag se lite tv, sedan kallar sängen!!
KRAM!!


Mammaträff & ambulansgubbar..

Helgen började jättebra, var hemma hos Helena på mammaträff, fint väder var de också ute så jag promenerade dit och hem. Som vanligt var de massa gott fika och en hel del surr :-)

  
  



Tyckte lillan var lite gnällig under dagen, sedan för vi in till stan för att hälsa på Rebban´s farmor och farfar. När vi varit där ett tag så upptäcker vi att lillan e lite varm, men jag tänkte inte mera på de just då. Väl hemma så kollade jag tempen medans jag gjorde henne klar för kvällen, den visade då 39,4 fick en alvedon och somnade. Sedan skulle jag kolla till henne innan jag skulle gå och lägga mig, då ligger lillhjärtat och rycker i hela kroppen samt låter de som att hon ska kräkas, tar upp henne i min famn och då är hon helt okontaktbar. Bad Per ringa akuten och de skickade ut en ambulans. Medans jag pratade med dem så piggnade gumman till men fortsatte att skaka.  :-( då hade hon 40,2. Ambulans killarna trodde nog att hon var på väg att få feberkramper. Som tur va gick ju allting bra, men usch va rädd man hann bli innan man fick kontakt med henne. Lillgumman fick en jättesöt nalle av ambulankillarna.



Sedan har helgen mest gått ut på att få i lillan vätska, har haft över 40 grader hela helgen, idag är första dagen hon har varit ordentligt pigg och lik sig själv. Får hoppas att febern ger med sig snart. Tycker så synd om lillhjärtat när hon är så hängig.

 
En febertrött tjej


Hoppas ni andra har haft en bra helg, nu ska jag kolla till lillhjärtat sedan blir de nog sängen, har inte varit så många timmars sömn i helgen :-) Här kommer en bild på lillan när hon är pigg. Ta hand om er!!
KRAM!!


dålig...

.. på att uppdatera :-) Här hemma är allt som vanligt, tyvärr har man ju jobbat nästan alla fina dagar, men de kommer ju förhoppningsvis flera av den varan :-) Lillan blir bara större och större, nu tultar hon och går, hon e så duktig :-) Tyvärr händer de ju att balansen inte är den bästa, så många blåmärken och ajaj får hon. Hoppas de hinner blekna innan lördag då Rebban ska träffa fotografen. Har inhandlat en jättesöt brun klänning med stora vita prickar samt volang trosor :-) hon kommer att vara såååå söt :-)
Måste lägga in en bild på den underbart vackra rosen Rebban fick av sin farmor och farfar på sin födelsedag, den står fortfarande och e jättefin, kan inte fatta de, det har ju snart gått två veckor.



Har inget vettigt att skriva, hör av mig någon annan dag :-) Självklart måste jag lägga ut en bild på lillhjärtat:

 En trött Rebecka :-)

Ha en trevlig kväll, ska se lite av förlängningen av AIK´s match, hoppas de vinner!!!

KRAM!!

Kalas i dagarna 3...

.. oj så mycket fika, främmen och paket våran lilla dam har fått :-)
Blir nog mera ett bildinlägg:


Våran fina dukning :-)

  En av tårtorna.

På självaste födelsedagen passade donnan på att vakna klockan 06,00 :-) då lekte vi en stund sedan fick hon öppna de första paketet som fick följa henne med i badet :-)

 

Sedan blev de att invänta farmor och farfar samt faster Åsa och farbror Ola. Självklart fick lillgumman en massa fina presenter av dem alla. Tack så himla mycket, de va jättefina!!!

 Här väntar vi på de första gästerna :-)

   
Paketöppning :-)

Efter allt detta roliga, blev de dags för fika och tårta. Lillan va så duktig och tyckte att de va supergott:



   

Efter allt detta blev de mera lek och bus, både inne och ute :-)

  En trött partyprinsessa :-)

Efter att lillan sovit eftermiddagsturen och Monika och Fredrik med pojkarna, lillgumman fick en jättefin docka. De blev mer fika och en massa bus :-) Efter de slocknade lillan för kvällen.


Igår var de dags för kalas nummer 2 :-) då kom mormor och morfar samt moster Frida. Då blev de ännu mera present öppning och fika, man kan nästan tro att hon fyller 10 med tanke på alla paket hon fått :-)

 Lillhjärtat och mormor.

Självklart stannade allihopa för att se den spännande matchen mellan AIK och Linköping, och jag tror nog alla vet hur den slutade :-) Självklart blir de att se hockey på torsdag :-) Tror lillan var helt uppspelt för matchen med tanke på att jag inte fick henne att somna förren 00,00 :-) men hon var nöjd och glad ändå, lekte med alla sina nya leksaker.

Idag har de varit ännu en underbart vacker dag, efter lunch gick vi ut allihopa. Per höll på att bränna lite skrot och jag och Rebban njöt i solen!!

  



Ikväll har Linnea, Jimmy och småtjejorna Nova och Izabelle varit här och uppvaktat Rebban, hon fick ett jättefint djurpuzzel. Tack så mycket!!! Självklart blev de ÄNNU mera fika och lite lek och bus för barnen :-) Jag passade på att mysa med Izabelle :-)

  
  

Vet inte varför jag inte fick bort de röda ögonen :-(
Denna bilden e bara såå härlig:



Rebecka skickar 1000 kramar och pussar till Farfar´s, faster, farbror, Morfar´s, moster, Monika med familj och Linnea med familj, som tack för alla presenter och uppvakning!! Självklart tackar hon också för alla fina kort och inlägg hon fått!!!
En sista bild på partyprinsessan:



Ha en underbar kväll!!
KRAM!!


GRATTIS!!

♥Idag är ingen vanlig dag, idag är de Rebecka´s födelsedag!!!♥




♥Grattis till våran älskling!!!♥

För 1 år sedan..

.. denna tid låg jag på BB i Skellefteå och andades lustgas :-) Min lilla älskling ville komma till världen på beräknat datum, men tyvärr hann klockan bli 00.43 innan Rebban föddes, så hennes dag är imorgon :-) Låter som en klyscha, men gud va tiden gått fort. :-) Min lilla bebis är inte så liten längre. Morgondagen innebär massor av fika och paket för lilltjejen, ska bli så roligt att se henne äta tårta för första gången :-) Nu ska jag pyssla på lite hemma sedan göra klart tårtan. Ha en underbar kväll allesammans!!


Några minuter gammal :-) 3065 gram och 49 cm lång.


Badning på BB


Tre dagar gammal.


Våran älskling!!!

Skriver mera i morgon.
KRAM!!!

BVC

Var på BVC för 1 år´s kontroll igår. Gick jättebra, blev inte ens ledsen när de va dags för sprutan :-)
Vikt: 10180gram
Längd: 75 cm
När vi kom hem från BVC blev de fototajm, försökte få till ett fint kort till norran :-) efter några försök fick vi till ett jättefint kort, de kommer in på lördag.


En av bilderna vi tog  :-)

Här hemma flyter allt på, lillan får mysa med pappa på dagarna och jag jobbar. Känns riktigt bra att få komma tillbaka till jobbet, har väl inte riktigt kommit in i allt än men :-)
Har gjort bort allt inför älsklingens 1 år´s dag, förrutom att baka tårtorna, de ska jag göra på lördag. :-)


Hörde nyss av sambon att AIK vann visst ikväll, GRATTIS AIK :-)

Nä nu ska jag plocka bort lite tvätt sedan blir de sängen och nåt avsnitt av ghost whisperer :-)
Ha de bra allihop!!!
KRAM



Halloj..

usch va dålig jag varit på att uppdatera :-) Har varit så mycket i veckan, har ju börjat jobba igen, de är riktigt roligt :-) Förra veckan hade vi ju som sagt mammaträff, men Helena och Oliver kom inte, men som tur va kunde Anna Caritha komma med lilla Charlie.

 Svårt att få med alla på kort :-)

 Rebban och Charlie

   



I måndags började jag jobba första dagen, de kändes riktigt bra, men gud vad man saknar lillhjärtat :-) På kvällen för jag på tjejfika hos Gabban, de va jag, Gabban, Martina och Monkan, gud så länge sedan vi sågs allihop, hade ju hur mycket som helst att surra om :-) En perfekt dag :-)
Tisdagen hade jag också förmiddag och på eftermiddagen bakade jag bullar, gobitar och jämtkakor, så nu är de bara tårtorna jag ska göra inför födelsedagen :-) Martina med familj kom förbi på tisdags kvällen, jag fick hur mycket barnkläder som helst av dem. TACK SÅ MYCKET!!! Så efter att lillan och småtjejorna fått leka av sig och jag nattat Rebban så satt jag mig och började gå igenom kläderna.



Hittade hur mycket fina kläder som helst.
Onsdagen jobbade jag och sedan hälsade jag på Emma och lilla Knut i Kåge, de va riktigt trevligt. De måste vi försöka göra oftare :-) Tack Emma för kaffe och fika :-)
Lillan har varit jätteduktig hela veckan, hon har sovit enda till halv sju på morgonen. Har varit så skönt att få sova flera timmar i sträck.
I går va jag ledig, men jag passade på att städa huset och tvätta, ett onödigt ont :-) På eftermiddagen passade vi på att fara och hälsa på Rebban´s farmor och farfar.
Idag blir de nog en slappar dag sedan börjar jag jobba klockan 15.00, har jobbar helg. Hoppas allt är bra med alla!!! Ha en underbar helg!!!



KRAM!!

RSS 2.0