Farsdag, och veckan som gått..

I söndags hade Per sin första farsdag, han fick ett kort och en skosop av Rebban :-) Vi hade en riktigt trevlig dag, Rebban´s mormor och morfar kom förbi och åt tårta. De va meningen vi skulle fara till Rebban´s farmor och farfar på kvällen men farmor fick magsjuka :-( hoppas du mår bättre nu. Rebecka skickar kramar till er.



På måndagen var jag och Rebban på familjeträff i Kåge, vi fick lära oss vad vi skulle göra om barnen satt i halsen. De var väldigt lärorikt, men usch va rädd man blev. Efter det passade vi på att fara till Tällåsen och hälsa på Gabban med familj. Riktigt trevligt att surra bort en stund, och de har fått ett jättefint hus :-)
Sedan har vi inte gjort så mycket, börjat planera lite inför julen, var på Barnenshus igår och kollade lite. Har köpt en läragå vagn men nu har jag nog kommit på mera grejor.  :-) Roligt att få köpa julklappar till sitt eget barn, synd bara att man inte har så mycket pengar när man är mammaledig. :-( Nä nu har sambon vaknat så nu ska vi ut och promenera lite. Ha de bra!!                                                               KRAM!!

 
Tycker om cola?!











Kommentarer
Postat av: Birgitta

Hej allesammans! Jo, jag har blivit frisk och jobbar. Vi får träffas nu under helgen i stället. Det blir ingen tårta för den är slut. Spara köpen så får vi lite förslag i stället på vad vi ska köpa till julen. Pussa lillan från farmor.

2008-11-13 @ 13:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0