Umeå besök

Idag for jag och Per till Umeå och träffade min nya läkare, han verkar vara bra de lilla vi hann ses =) Nu e de bara 5 dagar kvar innan jag ligger på op bordet... usch börjar bli riktigt nervös =( men tur att man har så fin familj, vänner och bekanta som jag vet finns där för oss =) Var förbi på Kåge VC igår med ett urinprov på Becca var lite lur på att hon hade en UVI pga att hon har feber till och från och har kissat ned sig på natten och precis som jag trott var de det och hon fick penicillin utskrivit som hon ska äta i 7 dagar, stackars liten =( men hon e superduktig och tar de utan större diskutioner =) Annnars e de inge nytt for hem efter Umeå trippen och Per for till jobbet och jag å Becca har städade huset, nu sitter hon och myser i soffan med popcorn skålen och jag sitter med datorn =)


Min rygg före op, fin va?! =)


Min söta tjej med nya klänningen hon köpte igår när vi var på stan med Frida =) samt nya vinterskorna.




Min söta städ tant =)





Ha en bra fredagskväll!! KRAM

9 dagar kvar...

Nu är de 9 dagar kvar innan jag åker in för operation.. känns mer och mer nervöst har nog skutit det åt sidan för nu varje gång jag tänker på de fladdrar magen (mer än vanligt) =) Mia från ryggenheten ringde i fredags och berättade att jag skulle infinna mig på fyslabb klockan 08.00 på tisdag för att börja med alla prover inför onsdagen.
Annars har de varit en skön helg med både jobb och umgänge. Fredag kväll och lördag dag jobbade jag sedan kom familjen Wiklund förbi på middag och umgänge på eftermiddagen/kvällen. De ville hinna ses innan jag åker iväg =) Jag färgade håret på mamma och självklart ville Becca och få lite färg och denna gång lät jag de sitta i nästan 20 minuter men de syns knappt endå, kanske beror de på att hon har så mjukt hår?! Men hon var nöjd endå =)
Familjen for vid 22 och då var de en trött Becca som somnade direkt huvudet nådde kudden =)
Idag har vi mest bara dolat på, jag och Becca har gjort playdoo deg och bakat chokladbollar sedan gick vi ut och började plocka undan studsmattan men de gick inge vidare orkar inte ta lös fjädrarna =)
Nu sover lillan för kvällen och jag ska hälla upp en godis skål och se en film.  Här kommer lite bilder från helgen:




I mormors knä med färg i håret =)


Mys med Holly =)




Ville ha fläta idag visst blev den fin?! =)











Ha de bra!! KRAM


Måndag

For på röntgen i morse och de gick bara fin fint, de sa självklart, som alla som röntgat min rygg att jag har en väldigt "vacker" rygg... men nu va de gjort och bilderna skickade till Michell. När vi ätit middag i afton gick vi ut och plockade lite aroniabär och cyklade ikapp glassbilen och handlade lite =)


Becca hade ramlat och slagit sig på dagis så hon fått ett sår på läppen som hon ville visa..










Våran lilla mekaniker =)

Trevlig helg!

Hela helgen har varit riktigt trevlig. I fredags hade vi jobbfest hemma hos Marie och gick sedan ut på allstars och owe´s en toppenkväll med massa skratt =) På lördagen blev vi bjudna på tacokväll i Ursviken med Emma & John och pojkarna, ännu en underbart trevlig kväll med mycke surr och skratt.






Sötnosarna =)

Idag har jag städat hela huset och renbäddat sängarna, skönt att de är gjort =) sedan for jag och storhandlade på Maxi och köpte skräpmat i Kåge. Nu blir de mys i soffan och några avsnitt av sons of anarchy, snacka om att Jax är mitt frikort =)





Imorgon ska jag in på röntgen, då är en grej bortgjord inför den stora dagen den 5 oktober. Hoppas alla får en trevlig söndagskväll!!! KRAM


Tisdag

Idag då vi vaknat var min sambo så himla duktig och gick ut redan klockan 8.00 och började klippa våran häck, när jag vaknat till och gjort mig klar gick jag och Becca ut och hjälpte till litegrann men då var han ju nästan klar =) Han är duktig min man!! For och jobbade efter lunch och vid 14.00 fick jag ett samtal som jag både väntat på samt inte, de va från ortopeden i Umeå och hon berättade att jag skulle få operera min rygg den 5 oktober, shit de e ju snart!! Så nu e de bara att förbereda sig på en stor operation och en hel del smärta. Så här kommer jag snart att se ut:


Bild lånat från google.

Men här kommer lite roligare bilder från idag =) Ha en bra kväll!! KRAM










Grattis Nova i efterskott =)

Ikväll for vi och uppvaktade Nova som hunnit bli hela 4 år. En riktigt trevlig kväll med många skratt och gott fika =) Barnen fick också springa av sig och leka =) Tack för ikväll familjen Lestander/Burman.










Min vackra sambo fick tvärlångt blont hår =)

Ha en bra kväll allesammans!! KRAM

Husmor

Idag måste jag verkligen skryta över både jag och min kära svärmor =) Vi lämnade av pappan i huset på jobbet strax före 10 sedan for vi till Myckle och började baka, vi har hunnit med att göra hjortronsylt, svartvinbärs saft, blåbärspajer, äppelkaka och äppelpaj =) en helt fantastiskt trevlig dag och nu har man en massa trevliga hemmagjorda gosaker i kyl och frys. Becca var också jätteduktig med att slicka skålar och leka med farfar, farbror och faster =)
Sedan efter god middag for vi förbi mitt jobb och sa hej sedan till Frida på en kopp kaffe och lek med Holly. När vi for hem somnade Becca och ligger nu i sin säng och sover så sött =) Tyckte så synd om våra grannar som inte fått några äpplen i sitt äppelträd så när jag burit in dottern plockade jag en påse och gick förbi med den, tror de var uppskattat, bättre att de kommer till användning än att de ska slängas, har ju fått så ofantligt mycke äpplen i år. Nu ska jag surfa runt en stund sedan blir de sängen för mig med, de e ju jobb imorgon igen =)


Skogens guld =)


Saftmajan fick jobba =)


Blåbärs paj, smakade exakt som när min farmor gjorde dem åt mig när jag va liten.




Äppelkakan i ugnen =)




Äppelpaj


Lördag

Idag har de inte hänt så mycket, Per jobbar helg och jag å Becca har försökt gå ut mellan regnskurarna =) Ikväll har vi myst i soffa och sett film, Alpha och Omega, riktigt bra barnfilm =) Imorgon medans Per jobbar ska jag och Becca fara till myckle och göra sylt, koka saft och baka blåbärsbullar *mums* Ha en underbar lördagskväll!!







Untitled from Stina Wiklund on Vimeo.


Två små filmer...

Untitled from Stina Wiklund on Vimeo.

Untitled from Stina Wiklund on Vimeo.

 

Har just lärt mig hur jag ska kunna lägga upp videos här på bloggen =) Första videon e för några månader sedan och den nedre är från ikväll, håll till godo =) Ha en skön fredags kväll!

KRAM


Modell för en kväll =)

Iafton har  familjen Berg/Wiklund varit duktiga och tagit itu med att rensa lådor och slänga grejor samt börja tömma garaget på skrot, snacka om att man samlat på sig en massa skit?! =)
Becca hittade lite gammalt smink som jag tänkte kasta med de fick jag inte självklart skulle hon använda detta och ställa sig och modella =) Medans jag rensade toalådorna hörde jag henne ha ett samtal med sina gossedjur om att de skulle sminka sig och gå på party och dansa hela natten lång =) snacka om gullig!! Hoppas ni alla har de bra, imorgon jobbar jag sedan e de helg och de känns behövligt.






Pappa e hemma!!

Nu är ordningen återställd, pappan i huset e äntligen hemma =) Snacka om en glad tjej (men trött) som blev uppväckt på fredagskvällen och insåg att pappa va hemma. Då fick hon stannna uppe och mysa med oss och självklart fick hon några presenter som var riktigt uppskattade, en Hellokitty väska och två Hellokitty läppstift till våran Hellokitty fantast =) Även mamman i huset fick en gåva, parfymen taj sunset som luktar helt underbart =) Becca ville inte lägga sig förren pappa skulle lägga sig, tror hon va rädd att han skulle fara igen, lill sötnosen =)





Per hade själv handlat en del kläder som var riktigt snygga, alltid kul med nya kläder som inte finns här i Skellefteå.
Är de någon som har något tips hur man ska bli kvitt sitt socker beroende?! Är en riktig sugarjunkie =) Måste försöka få någon ordning på detta =) Hoppas ni alla har en bra söndagskväll de ska jag! KRAM!!

Nu börjar de hända något...

Har idag fått min andra kallelse. Ska först den 19/9 fara och göra en ny datortomografi av min vackra rygg sedan den 30/9 fara till Umeå och träffa min nya läkare Michel Guez, och då ska de bli bestämt när jag får fixa till detta, är väldigt less på att ha så pass ont som jag börjat få. Nu är de så pass att jag knappt orkar lyfta Becca upp i cykelstolen =( Men de ska Michel få fixa och själv ska jag mentalt ställa in mig på att må like hell.
Annars har de varit en trevlig dag, haft Helena och pojkarna här och de har fått leka av sig =) Sedan har vi städat lite och myst medans vi väntar på att gubben i huset ska komma hem, bara tre timmar kvar =)


Lilla Max





Som sagt ursäkta kvaliten på bilderna =) Ha de bra!! KRAM!!


1 September

Nu är verkligen hösten här.. känns trist att de varma sommardagarna är borta och dagarna vid vattnet med badande små troll =)  men jag är egentligen en höstmänniska, älskar att tända ljus på kvällarna och alla de vackra färgerna i naturen =) Idag har vi varit lediga och det spenderades med ett förmiddags besök hos flickorna på moröbacke =) sedan kom Gabban och pojkarna på middag och bus. Snacka om de var en trött tjej som gick och la sig nyss?! De sista hon sa var att "imorgon kommer pappa hem och han ska flyga i himmelen och sen åka taxi" =) sötnosen har verkligen saknat sin far och de har jag med =) Ska bli mysigt att ses imorgon!!











Ha en bra kväll!! KRAM

RSS 2.0