Kalas helg =)

Som sagt så har våran underbara lilla tjej fyllt 6 år i helgen ♥ detta har firats ordentligt!!
På självaste födelsedagen hade hon barnkalas och så kom min sida av familjen och de blev paket och massa fika och skräpmat från kågegrillen och hockey på projektorn =)
Sedan kom Per´s familj idag och uppvaktade och egentligen skulle Monkan och barna kommit också men de dyker upp i morgon istället =)
Becca har fått så himla fina presenter allt från pyssel låda, monster high docka, my little pony dockor, lego friends, kläder, mera pyssel, smink, ny cykel och massa massa mer saker =) hon tackar så mycket för alla fina saker och jag frågade ikväll då jag la henne vad som va den bästa presenten och hon svarade, allihopa ♥
 
 
 
Morgon fika och paketöppning =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rebecka 6 år

Om 45 minuter är de 6 år sedan vi fick våran underbara prinsessa som förgyller våran tillvaror till max ♥♥ kan inte förstå att våran lilla tjej ska börja förskole klass!!
 
Imorgon väntas de kalas för fulla muggar, först barnkalas mellan 11-13 sedan kommer min familj vid 14 och stannar och ser hockey med oss =) sedan på söndag kommer sambons familj och några kompisar, med andra ord en fullspäckad helg med massa fika, bus och godsaker =) 
 
Igår hann vi med ett Umeå besök hos min rygg läkare och de blir en tredje operation. Är uppsatt på operations tid så de är bara att vänta på papperen. Hoppas nu att detta ska vara sista gången jag lägger mig under kniven och att min smärta blir lite mindre iaf... som tur är så blir de ingen helöppning utan bara ländryggen igen och de ska fixa till skruvarna som vandrar utåt.
 
Ni får mera uppdatering om allt kalasande senare =)
GRATTIS våran älskade lilla prinsessa på din 6års dag ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen

Haft en toppen helg och de har varit hur skönt som helst att vara ledig =)
Fredagen blev de en lugn hemmakväll med let´s dance och godis.
Lördagen blev de att vara ute i de blåsiga men vackra vädret och sedan på kvällen äta middag och se mello med grannarna och idag har de varit utevistelse, städ, tvätt av bil och lite bakning inför kommande kalas =)
Per har nu blivit klar med utebordet som Nina och Micke ville ha. De blev riktigt snyggt, snacka om att jag har en händig karl ♥
Nu har min kära sambo åkt på natt jobb och jag ska mysa i soffan och ladda för jobb vecka men de blir bara 3 dagar denna vecka då jag ska till Umeå på torsdag och träffa min läkare.. troligtvis blir de operation igen innan sommaren, får veta mera på torsdag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sötnosar ♡

Hämtade hem Elliot från dagis vid 14 idag så Becca fick någon att leka med, de lekte så himla bra och utan att börja bråka =) sedan hämtade Nina honom vid 16 och då begav jag och Becca oss till tällåsen på middag hos Gabban och pojkarna ♡ massa lek och surr och en mängd kaffe =) underbar dag helt enkelt!!! ♡♡
Skrivbord på plats =)

Förra veckan hittade vi äntligen ett skrivbord som nu är ihopskruvat och inställt i lillans rum, Becca blev riktigt nöjd och glad =) och ikväll fick pappan i huset sin vilja igenom och AIK tröjan som Becca fått av Frida hamnade på väggen.. man ska tydligen hedra matchtröjor =)


RSS 2.0