Fina dagar..

oj vilka fina dagar vi haft, har passat på att vara ute och gå med lillan på förmiddagarna, jättemysigt, man behöver verkligen lite solstrålar :-) ett plus är också att hon faktiskt sovit ett stund ute i vagnen efter promenaderna!!

 Dagens outfit :-)



 Tittar på utsikten...





  Blev lite missnöjd :-)

Idag har vi varit och inhandlat lillan´s 1år´s presenter, gud så roligt :-) men jag fattar inte att min "baby" fyller 1 :-) har dessutom frossat i prinsess dekorationer till 1 års partyt :-) annars flyter dagarna på, känns lite jobbigt att de är min sista lediga vecka, börjar jobba på måndag. Men de känns helt ok, då får lillan och pappa mysa på istället :-)
I morgon kommer Sara och Helena hit med sina små, ska bli roligt att surra bort några timmar. Min lilla älskling har blivit sååå duktig, nu går hon mellan möblerna och med sin kära gåvagn :-) Måste inhandla några bra skor, nån som har tips på några bra?? Hoppas alla har de underbart!!
KRAM!!

Lördag, söndag..

Lördagseftermiddagen blev jättetrevlig. Begav mig till stan efter 14.00, mötte polisen på solbacken och fick göra min första alkoblåsning, självklart blev jag godkänd :-)
Hemma hos Linnea och Jimmy käkade vi tacos och surrade i massor, synd att varken jag eller Linnea kunde ta ett glas vin :-) Fick hålla i underbara Izabelle flera gånger, oj så fin och snäll hon är.





Nova och Rebban lekte och hade skoj hela kvällen.



   Busfröna :-)

Rebban ställde sig upp själv för första gången, hon va så duktig :-)





Sedan såg vi lite av mellon och käkade massor av glass och maränger, mumsigt :-)
Tack för en trevlig kväll Linnea & Jimmy!!

For förbi hemma hos Monika påvägen hem, tog mig en kaffe och surrade ännu mera :-) Lillan vaknde och fick säga hej till Oliver och Tim.





Per kom dit efter han ätit och druckit klart med jobbet :-) de hade haft de jättebra, Per måste ju bringa tur med sig, AIK vann ju :-)


Idag har de inte hänt så mycket. Fick sovmorgon i morse, underbart :-) På dagen kom Rebban´s farmor och farfar och hälsade på. Rebecka fick mysa och leka med farmor och farfar, sedan somnade hon utmattad i farfar´s famn.



Nu ikväll har vi bara myst och busat. Lillan har ställt sig upp flera gånger och går nu själv med gåvagnen :-) Visst är hon duktig?! :-)
Med andra ord har helgen varit helt underbar. Hoppas ni haft de lika bra. Nu väntar soffan och teve´n :-)
Ha de underbart!!
KRAM!!

Hälsa på släkten..

Hade en riktigt trevlig fredag, mys på morgonen, sedan for vi och hälsade på lillans tremening, min kusin, och hennes sambo. Riktigt god mat och en massa surr. Synd bara att man ses så sällan :-) Lillan och Wilgot hittade varandra, de va så gulliga :-)



  

 KRAM

 Visst va denna bild härlig :-)

 Pyjamasmaffian :-)

 Söta Wilgot

Tack Linda & Robert för en underbart trevlig kväll, nästa gång tar vi :-)



Idag ska jag och lillan fara och hälsa på Linnea & Jimmy och småtjejorna. Per ska fara och se hockey, käka och dricka öl med jobbet. Ska bli så mysigt att snusa lillbebis igen :-) Hoppas ni alla får en underbar lördag!!
KRAM!!

Veckan & Helgen...

Veckan som gått har bara sprungit iväg. Måndag jobbade jag hela kvällen, väldigt trevligt. Tisdagen for hela familjen och hälsade på de nya tillskottet i familjen Burman/Lestander. Deras nya lilla dotter va jättesöt, kan inte fatta att Rebban har varit så liten, tänk att man kan glömma så fort :-)


Nova, lilltjejen, Rebban


Lillasyster & Storasyster



Onsdagen blev en hemmadag med städ och tvätt på schemat, inte de roligaste men tyvärr ett måste när solen lyser in och man ser allt damm :-) På eftermiddagen for jag och Rebban och hälsade på Gabban, alltid mysigt med en kopp kaffe i trevligt sällskap :-)
Torsdagen var jag och hälsade på Helena. Hon bjöd på riktigt gofika, åt min första semla för i år :-) Oj va stora våra små bebisar börjar bli. Snart fyller de ju 1 år!!!


Första gången de möts :-) 27/5-08. Från vänster: Charlie, Rebban, Holly och lilla Oliver.


Alla gillar toan :-)

 
Sara & Holly                      Oliver & Rebban


Försök till gruppbild :-) Börjar vara svårt :-)

Före vi for iväg till Helena, lyckades lillan få sin allra första fläskläpp stackarn, men som tur va la den sig snabbt :-)


Syns de att jag e svullen?! :-)

Fredagen var jag en sväng till stan på dagen, sedan på kvällen for vi och uppvaktade Rebban´s faster Åsa. Där blev de kaffe, tårta och en massa surr. Egentligen fyller hon år på alla ♥-dag, men vi uppvaktade henne dan före istället.
Ett stort grattis igen till Åsa!!
Lördagen var de som sagt alla ♥-dag. De va en riktigt mysig hemmadag. På dagen passade vi på att vara ute i de sköna vädret en stund.










"Mamma jag fryser :-)"

Sedan på kvällen lagade vi en god middag tillsammans och såg mellon. Plus att Rebban gjorde premiär sittningen på pottan :-)

   

Idag blir Rebban hela 11 månader, usch va tiden gått fort.


Rebban 3 veckor


Rebban idag :-)

Rebecka har blivit riktigt duktig på att "hoppa" omkring på rumpan, nu hinner man inte med :-) Hon är så söt när hon studsar omkring och säger, tack tack :-)

Idag har vi också varit och uppvaktat Rebban´s farmor som fyller år imorgon. Vi blev bjudna på kaffe, tårta och god mat+ trevligt sällskap :-) Medans vi var i Myckle passade jag på att sola i solariumet de har på kvartersgården, gud så skönt och behövligt de va :-) 



Rebecka busade så mycket med farfar att en liten bula kom till, men de stoppade inte en toppenkväll med farfar´s. :-)

Hoppas alla har haft en trevlig vecka och alla ♥-dag!! Ha de bra tills nästa gång!!




KRAM!!


GRATTIS!!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG, IDAG ÄR DE PEDER´S FÖDELSEDAG!!
HURRA HURRA HURRA!!




GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BRORSAN!!

Vacker Måndag!!









Våran kära hustomte är översnöad :-) 

Hoppas alla har en underbar Måndag!!
KRAM!!

Snö, snö och ett litet flickebarn :-)

♥Måste börja detta inlägg med att säga GRATTIS till Linnea och Jimmy. De har fått sin andra dotter idag :-) Hon vägde 3420 gram och va 51 centimeter lång!! Allting hade gått jättebra, längtar tills jag får se den nya ängeln :-)♥



Herregud va det har snöat, när jag skulle köra hem från jobbet igår, var jag nära på att köra fast, sedan öste snön bara ned. Per for iväg och jobbade när jag kom hem, så de fanns ingen tid att skotta före. Väntade uppe tills han kom hem och hjälpte honom att skotta, men de var nog han som gjorde grovjobbet :-)

 Vägen utanför vår infart











Idag fick Per skjutsa mig till jobbet, kändes lite osäkert om de inte va skottat. Brittan, min arbetskollega, körde fast och fick lämmna bilen och åka med en annan kollega. Efter jobbet for vi förbi hemma hos Monika och tog en kopp kaffe och surrade en liten stund. Fick två hela kassar med skor, leksaker och kläder av henne. TACK Monkan :-)






Visst blev hon fin :-)


 
Ha en underbar helg allihopa, jag ska jobba och förhoppningsvis mysa med nybebis :-)

KRAM!!


Onsdag

Idag har jag jobbat 8-13, de är riktigt roligt att komma på jobbet, men usch vad man saknar lillhjärtat. :-) Men de är bra att hon få rå om pappa alldeles själv :-)
Igår eftermiddag tog jag mig en tur till Linnea, Jimmy och Nova. Där blev jag kvar till kvällskvisten, mycket surr och god mat :-) Jag tror att deras familj kommer att utökas torsdagnatt eller fredag morgon :-) Linnea är beräknad till den 8/2. Ska bli spännande och se om jag har rätt :-)

 
Provar den nya vagnen :-)


 
Visst e dom söta?? :-)






Ikväll har jag och Rebecka bara mysit med varandra, lekt på golvet och kramats :-) Nu ska jag vara duktig och plocka undan, sedan blir de en tidig kväll, jobbar i morgon med :-)
Här kommer en bild på Rebecka i sin nya pyjamas:



Sov Gott!!

KRAM!!

Februari

Februari är här, oj vad månaderna springer iväg. Sista månaden att vara hemma och mysa med lillan, sedan börjar allvaret :-)
Helgen har varit jättetrevlig, fredagen var en riktig mysdag. For till stan, shoppade, lagade mat och mös i soffan :-) Lördagen begav vi oss till Bygdsiljum, min pappa har ju som sagt fyllt 60, så vi skulle uppvakta honom. Pappa blev jättenöjd med pressisarna och vi fikade och käkade gott. Lillan sovde bara 20 minuter på hela dagen, hon slocknade direkt hon satt sig i bilen :-) Innan vi begav oss hemmåt, stannade vi av hemma hos brorsan, han har byggt ett biorum, självklart var jag tvungen att inspektera :-) Jäklars va snyggt de blev, man blev som sugen själv :-) Nu väntar vi bara på inbjudan till biokväll!!!

 Finkädd för morfar :-)

 Lillan och födelsedagsbarnet :-)

 Ronja va med på ett hörn.

 Lillan och broder.

Söndagen var vi och handlade på solbacken, sedan blev vi bjuden på middag i Myckle. Lillan fick mysa med farmor och farfar och leka med sin roliga låda med leksaker :-)



 Snacka om vig :-)

Efter middag och surr hos Rebban´s farmor och farfar, for vi till lilla Tim i Kåge, som blev hela 3 år den 1/2 :-) Där blev det mera kaffe och en massa surr. Lilla Tim var så nöjd med sin dag :-) Tyvärr glömde jag ta kort :-(



Idag har jag inte gjort särskilt mycket, självklart var vi ut i det otroligt vackra vädret, men de är typ de ända vettiga jag gjort idag :-) Är så himla trött nu för tiden, behöver nog mera sol :-) Hoppas att det blir fler sådana dagar som vi haft idag.









Per jobbar ju eftermiddag i veckan, så jag och Rebban har varit själva ikväll, vi har busat och myst i soffan. Lillan vill inte riktigt sova på dagarna, idag har hon bara sovit 45 minuter på hela dagen. Så efter lite bus, så nattade jag stumpan klockan 19.00, och nu sover hon för fulla muggar.



Själv ska jag krypa upp i soffan och vänta på att Lipstick Jungle ska börja, sedan blir de sängen :-) Ha de underbart allihopa!!
KRAM!!

RSS 2.0