Skogspromenad

Nu på morgonen har jag och Becca städat bilen invändigt sedan begav vi oss på en skogstur =) Gud va vi hittade hallonris =) MUMS!!Vet ej vad eftermiddagen ska utvisa men något mysigt blir de iaf =)
Ha de bäst!!
KRAM!

Baka baka liten kaka...

I fredag´s bakade jag och Becca äppelpaj på äpplen vi plockat i trädgården, de blev supergoda =) Idag på jobbet har jag gjort smörgåstårta inför min födelsedag imorgon, tack Brittan för att du lärde mig hur jag skulle göra =) Sedan när jag kom hem ikväll så bakade jag å Becca kladdmuffins, de tyckte hon va trevligt, alltid gott att slicka skeden =) Så nu e allt klart inför imorgon.. hmm.. ett år äldre, känns faktiskt helt ok!! =)
Äppelpaj´s bak =)


Min lilla hjälpreda =)
Mums =)

Ha en bra kväll!! KRAM!!

Vinbär!

Huvva nu är hösten här känns de som. Riktigt fina men kalla dagar har vi haft. Iafton när Per klippte gräset passade jag och Becca på att plocka svarta vinbär =) Mina två buskar är överfulla!! Efter att ha plockat ungefär halva ena busken hade vi redan två liter =) Snälla som vi är gick jag & Becca över till grannarna och fråga om de ville ha dem, de blev superglada =)


PUSS PÅ ER!!!!!

Söndag

Igår lämnade vi bort Rebecka till farfar´s för att bara ha en dag tillsammans. Vi gick på stan hela eftermiddagen, Per hittade massa T-shirts och jag hitta en klänning till våran sex and the city fest =)


Visst va den fin? =)

Efter stan köpte vi god mat och käkade hemma sedan blev de mys i soffan med godis och film, riktigt länge sedan man såg film bara vi två =)
Idag när vi hämtade Rebecka så for vi förbi mobacken badet med farmor och badade en stund.Sedan blev vi bjuden på mat, tack så mycket farmor & farfar =)
Nu blir de att slappa i soffan och ladda för måndag =) Ha de bra!! KRAM!!

Första veckan efter semestern..

Veckan har gått fort.. började jobba i Tisdags och de gick riktigt bra, dagen gick fort =) Rebecka fick sova hos farfar´s . Sedan blev de jobb onsdagen och så var jag ledig i torsdag´s då blev de en mys dag med lillan vi for till lekparken på förmiddagen och träffade Elias och hans mamma, de tyckte Rebecka va roligt =)


Elias & RebeckaSedan kom mormor och morfar på besök och då blev de fika och bad i poolen och en massa lek =) Per var tvungen att fara och jobba i Piteå med övernattning så i dag då jag började jobba tog jag Becca med mig till favvomoster Frida så de fick umgås en hel dag de hade promenerat ner till nordanå och titta på ankorna =) Tack Frida för att du ställer upp!! ♥ Självklart lämnade jag kameran med henne =)


Promenad mot nordanå, Becca hade orkat gå själv hela vägen från degerbyn till nordanå ♥


Börjar bli lite trött i benen tror jag =)


Två trötta tjejor =)

Nu blir de att slappa en stund och ladda inför jobbarhelg =)
KRAM!!

Altanen =)

FÖRE:

EFTER:


Förvaringsskåp Per byggde av en gammal dörr
Dekoration =)
Sista semester veckan..

Har haft sista veckan och börjar om att jobba på tisdag känns både och alltid kul att vara hemma med lillgullet =)
I veckan har vi hunnit med både de ena och de andra, tisdagen blev en heldag med syrran både mat och stads shopping =) På onsdagen bar de av till Bygdsiljum och hälsa på min mamma som fyllde år, hela 38 år blev du =)

Torsdagen blev de målning av vindskydd och staket, tack Frida för hjälpen =) Nu är altanen helt klar, blev superfint!! =) Ska ta några fina efterbilder och sätta in.
Fredagen blev en lugn hemma dag med familjemys på kvällen. Lördagen blev de städ pga att vädret inte var de bästa, sedan blev de filmtajm med Monkan, SEX AND THE CITY 2 den va super!!! =)
Idag har vi varit med Linnea och Jimmy med barn hela dagen först Leo´s lekland i några timmar sedan hämt mat från Tattung =) mums =)
Lika roligt för stora & små =)Nu blir de att lägga lillan sedan slappa i soffan!! Ha de bra!!
KRAM!

RSS 2.0