Helg!!

Haft en toppen skön helg som började med ledig fredag sittande hos tatueraren i stan och efter de skjutsa Becca på kalas sedan iväg på middag hos mysiga grannar ♡♡ lördagen blev lugn med städning både inne och ute på gården sedan mys middag och lördagsgodis i soffan =) idag har jag varit en sväng till tällåsen och umgåtts med Gabban och grabbarna ♡♡♡♡ sedan vid middags tid for vi hem och köpte med oss pizza till middag, mums =) ikväll har jag städat ugnen, lagat upp lite mat och planterat ned några skott jag fått av Nina. Nu blir de soffan och ladda för jobbar vecka!!Blivit mörk igen =)

Idag var jag och klippte mig och färgade håret mörkt igen, va 1 och ett halvt år sedan jag va mörk... känns ovant =) bilderna är lite dålig kvalla tog dem i bilen strax före och precis efter =) Imorgon är jag och sambons lediga och förmiddagen ska spenderas på white dragon tatto där jag ska göra en cover up på min taggtråd jag har runt fotleden, bilder kommer =) ha en toppen helg allihopa!!!


Helgen..

Ledig helg med mys och matfrämmande ♡ fattar inte att de fortfarande är så varmt på dagarna i september, underbart!! Becca ska sova hos farfars imorgon så då ska jag å Challa passa på att se skräckis efter jobbet =) hoppas alla har de bra!!
Myskväll på edda =)

Efter jobbet idag hämtade jag Becca och vi begav oss till edda för bad med Nova, Iza och Linnea. Medans flickorna plaskade å badade hann jag och Linnea surra =) blev middag där och glass efter duschen. Mera av dessa kvällar!! Nöjda och glada små flickor och trevlig surrtid med vännen ♡ hoppas ni haft en toppenkväll alla!!Slappar dag!!

Igår gjorde jag bort alla måsten hemma, städ och handling och byte av gardiner så idag har jag och Becca bara slappat medan pappan i huset va på jobbet =) fick sällskap av Sara och Sixten efter lunch ♥ sedan har vi hunnit vara i lekparken och cyklat lite. Efter lite lek med kompisar har nu lillan sloknat för kvällen =)


Tjej kväll!!

Ikväll blev de mys utan barn med de fina tjejerna, Linnea och Sarah =) blev middag och surr på Bishops och de smakade förträffligt!! Trevligt att surra, de görs om snart igen =)


Höst krans

Fick för mig i helgen att prova binda en egen höst krans att ha på ytterdörren... sagt och gjort idag när jag hämtar Becca på dagis for vi ut på löv jakt och vi hittade massa fins rönn löv i olika färger!! Sedan knopade vi ihop en krans av de hela och jag blev riktigt nöjd =) nu pryder denna våran dörr....
RSS 2.0