GRATTIS!!

♥ Grattis Wilgot på 2 år´s dagen!! Hoppas du får en massa fina paket :-) ♥

 


Kram från oss!!


Idag är ingen vanlig dag..

♥ idag är Wilma & Amanda´s födelsedag, hurra hurra hurra :-) ♥♥ Rebban skickar grattiskramar till sina kusiner :-) Hoppas ni haft en underbar dag!! ♥


Underbara söndag..

De va länge sedan jag skrev, har inte haft tid.. bara jobb jobb jobb :-) Men allting är bra med oss alla. Per har blivit klar med ombyggnationen av vardagsrummet i veckan, vi blev jättenöjda :-) Fattas bara en ny soffa :-)

 Har också hunnit göra höstfint med gardiner i alla rum. Här kommer några smakprov.

 Köket

 Vårat sovrum

Helgen har varit underbart lugn, fredagen gick i städa tecknet, allt slipdamm bort tack :-) Kolla hur mycket de va på sofforna:Lördagen fick vi besök av Rebban´s momor, morfar & moster Frida på dagen, alltid lika trevligt :-) sedan kom farmor, farfar, faster Åsa & farbror Ola på kvällen. När allt främmande farit hem och Rebban somnat, myste vi i soffan med vin och gosaker :-) Trevlig dag och kväll med andra ord :-)

 Syrran´s hund Holly fick en makeover :-)

  

 Rebban med en jättemysig filt faster Åsa stickat till henne.

Idag i de underbara vädret begav vi oss till Krångfors och tittade runt, riktigt mysig och fin höstdag. Vattensågen i Krångfors    

Efter krångfors trippen begav vi oss till Myckle och hjälpte farfar´s att städa ur husvagnen, jag och Rebban höll oss mest i sandlådan :-)

Nu blir de att lägga sig och läsa Camilla Läckberg´s fyrvaktaren och äta smågodis :-) Men först ska jag lägga in ännu mera bilder från i veckan :-)

 Sötnosen vilar i soffan :-) 
Två av Rebban´s nya favvo leksaker, tack Monkan :-)Gonatt på er alla!!
KRAM!!


Hej hå..

vad tiden går fort :-) Dagarna springer i väg.. Har hunnit med att vara på 1 ½ års kontrollen i fredags och de gick utmärkt, full pott :-) gjorde bara lite ont att ta sprutan, men sedan blev man glad igen när man fick åka rutschkanan :-) Vikten var 12300 gram och längden 82 cm.. våran stora tjej. Efter kollen kom mammorna från föräldragruppen hit, de va jättetrevligt har inte setts på hela sommaren och oj vad barna har blivit stora :-)

 Oliver

 Holly

Sedan har jag jobbat hela helgen lång, har gått bra men de e ju roligare att vara ledig :-) I går var vi på 2 års kalas hemma hos lilla Nova som blir stor. Där fick vi en massa gofika och Rebban fick leka av sig, hon va så trött så hon somnade på bilresan hem :-)

 Nova & Rebban från i fredags :-) visst e de söta?!

 Födelsedags barnet!!

 Lilla söta Iza

 Fika tajmTack för en trevlig eftermiddag!!

Idag har jag jobbat och ikväll ska jag och Rebban fara till Tällåsen och käka middag med Gabban så Per få vara hemma och bygga väggen klar till vardagsrummet. De blir jättefint :-)
Ha de underbart!!
Kramar


RSS 2.0