Tisdag

Idag så följde Sara med mig hem när jag slutade och stannade på middag och surr =) Alltid skoj att ses men de blir så långt mellan gångerna så man har sååå mycket att prata om så tiden den springer iväg. Självklart skulle fröken Berg visa henne att hon kunde åka linbana =)













Ursäkta kvaliten på bilderna de är tagna med mobilen =) Har haft en riktigt trevlig kväll nu blir de att plocka undan sedan sängen. Nu är de inte många dagar innan min älskling e hemma igen!!
Ha de bra, KRAM!!!

Mysdagar!

Har haft riktiga mysdagar. I torsdags kom Monkan, Tim, Oliver och Ellie och uppvaktade mig och i fredags följde syrran med mig hem efter jobbet och vi käkade mysig fredagsmiddag och efter lillan lagt sig blev de en massa snarr och film =)


Ellie =)






Mitt fina & och skål jag fick av Monkan.




Min fina lykta jag köpte för presentkortet jag fick av svärfars, nu har jag bytt ut till vita blockljus =)


Köpte även två av dessa hjärtan för samma presentkort.

Idag har mina föräldrar och bror varit här och uppvaktat mig och ätit middag här, provade på att göra porterstek av älgkött och de blev supergott, jag tror de var uppskattat =) Färgade håret på mamma och Becca fick sig också en slinga =) Tack för idag/kvälll mormor, morfar, Peder & Frida!!
De enda negativa är att de ska alltid hända en massa onödiga saker när sambon är borta, nu började de spruta en massa vatten ur blandaren i duschen som tur va hade jag ju mina föräldrar här men vi var ju tvungen att ringa ut en rörmokare akut. Så nu är jag utan dusch tills på måndag då han skulle komma och fixa det. Men de ska ju gå de också men tyvärr är de ju inte billigt...
Men annars har de varit riktiga toppendagar och nu är de bara en vecka kvar tills sambon e hemma =)
Ha en toppenkväll allihopa!! KRAM!

Ännu ett år äldre =)

Tydligen har man fyllt år idag nu är de bara ett år kvar till de stora 30 =)
Har snart avverkat första veckan som gräsänka har ju min kära sambo i Polen för tillfället där han jobbar och sliter, de har riktigt fint väder och upp mot 30 grader varmt så lite avis e man =) Rebecka saknar pappa väldigt mycket och när han satt sig i taxin i måndags så började hon gråta, stackars liten, men då är de tur man har skype så man får prata med varandra =) Jag saknar honom också man känner sig lite som en fjortis när man tittar till skypen lite nu och då och väntar på att han ska ringa =)
I veckan har vi passat på att baka så de finns hemma lite fika och igår gjorde vi chokladbollar med färgat pärlsocker och när Becca såg att jag minsann kunde färga socker så tyckte hon att jag var fantastisk som kunde fixa de =) man ska ta till vara på denna tid då man är den stora idolen de kommer att komma en tid då man inte e lika populär =)
Här kommer en liten bild på våra små bollar:



Nu blir de att försöka sova för att orka med en ny arbetsdag. Ha de så bra!! Kram!

Heldag i bagarstugan i Krångfors

Hejsan allihopa. Denna dag har gått i bakningen tecken. För första gången i mitt liv skulle jag få baka mjuk kaka i bagarstugan =) Jag packade ihop mig och for och hämtade svärmora vid 8.00 imorse och när vi kom fram hade redan Gunilla varit där och eldat plus gjort iordning en sats deg.
De gick riktigt bra för jag och Biggan och vi höll oss från att bli ovänner med våran proffsbagare =) tur att Gunilla hade tålamod =)
Strax efter lunch kom Becca och Per dit med svärfar och for ut i skogen och körde fyrhjuling och fixade ett älgtorn. Tror hon hade en toppendag =)
När vi var klara med brödbaket blev de pizzadax, riktigt gått med pizza bakad i vedugnen.









Här kommer några fina bilder Becca tog under fika pausen =)









Nu kommer de lite modellbilder på Becca som Per tog under deras skogtripp =)









Självklart hann mor och dotter med en sväng på fyrhjulingen med, blev lite sugen på en egen =)





En riktig toppen dag för alla tror jag och nu har jag frysen full med underbart gott bröd som jag nu ska göra kvällsfika av =)
Tyvärr så märker jag av min dj**la rygg och de känns så fruktansvärt ledsamt, vill verkligen få denna operation bortgjord NU!!! Men de är bara att vänta, förhoppningsvis är de väl inte så långt borta.
Men som sagt jag har fått blodad tand, jag tyckte detta var riktigt roligt =) Tack Gunilla för att vi fick baka med dig!!!
Ha en toppenkväll, jag ska lägga mig i soffan efter fikat och försöka räta ut ryggen.
KRAM!!



Bildbomb!!!

Orkar inte skriva så mycket  =) Frida följde jag och Becca hem till Bygdsiljum idag och som vanligt väldigt trevligt att vara där, kom hem med en gräsklippare till stugan som broder fixat *tack* samt en massa av mina gamla spel som Becca ska få spela med, värsta nostalgi trippen =)
Nu ska de laddas inför jobbarhelg!! Här kommer lite bilder från dagen:




Fotograf: Rebecka Berg =)













KRAM

Min lilla häxa =)

Var bara tvungen att köpa en maskeraddräkt till Becca när jag var och handlade ikväll, visst blev hon fin?! =) Hon älskar att klä ut sig =)





När Becca somnat gjorde jag om tavlorna i vardagsrummet, tyckte själv de blev fint. Nu blir de tv en stund, sedan imorgon ska vi hälsa på i Bygdsiljum =) Ha en bra kväll!! KRAM


Ett nytt tillskott

Iafton har Becca hjälpt mig att sätta ner mina små krusbärs plantor i jorden. Hade så tur att svärmora fixa hem dem till mig, tack så mycket =) Nu hoppas jag att de ska ta sig och bli stor och fin med många goda krusbär =) Ha en bra kväll!!


En skön helg

Hade en mjukstart på jobbet, bara tre dagar och det gick fin fint =) Fredagen var jag ledig så då passade jag å Becca på att städa huset och på kvällen ha fredagsmys. Lördagen kom mina föräldrar hit en liten stund sedan blev de bara familjemys och idag har vi varit i stugan hela dagen samt fått middag i Myckle. Synd bara att de regnade men de va trevligt endå =)
Nu ska man ladda upp för en ny arbetsvecka!!


Garagehäng med farsan =)




Lunch i stugan idag, bullens kokt över öppen eld, gott =)




Fiske med pappa, tyvärr inget napp...




Fyrhjulingen blev poppis =)

Ha en bra kväll, KRAM!!!

Sista semesterdagen...

Den sista semesterdagen spenderades hemma med storfrämmande av Isabelle, Algot, Frida och Holly. Riktigt trevligt att ses de va alldeles för länge sedan jag träffade Isabelle och Algot. =)
Sedan stannade Frida på middag de blev tacos och de va grymt gott *mums* efter det styrde vi kosan mot Bygdsiljum och hjälpte mamma & pappa att sätta upp lite väggord i deras ny renoverade hall, de blev sååå fint =)
Nu sitter jag här och Becca somnade i bilen och var bara att bära in och min kära sambo sover också, väntar på att se nyaste avsnitten av True blood och laddar inför att börja om att jobba i morgon, känns sådär men de ska bli skönt att få lite rutiner igen, speciellt med att äta lite bättre, tror jag gått upp minst fem kilo under dessa veckor =)













Ha de bra allihopa!! KRAM!!

RSS 2.0