En tripp till Bygdsiljum

Idag har vi varit iväg och hälsat på mina föräldrar i Bygdsiljum, mamma har fyllt år så vi var dit och uppvaktade henne.
Hade ju tur med vädret idag också, helt underbart, så vi packade ihop oss i morse och begav oss mot Bygdsiljum och hämtade upp min farmor. Sedan fick vi gofika och kaffe + mamma´s suveräna marängtårta *mums*
Mamma & pappa hade hittat en underbart fin matstol till Rebban på loppis.Visst var den underbar?! Så Rebecka fick göra premiär sittningen idag :-) Hon blev väldigt nöjd med den.
Kolla in filten, den hade jag som liten också :-)

        

Rebecka & Ronja ute på altanen.

Självklart stannade vi på grillning, hamburgare, blev hur gott som helst, Tack så mycket mamma och pappa :-) 
Sedan fick Rebban mysa med både mormor, morfar och morbror Peder.

 
   Rebecka bland mormor´s troll.   Rebecka och mormor.En helt underbar dag, Rebecka somnade på bilresan hem och förhoppningsvis sover hon hela natten :-)
Nu ska jag sätte mig framför teven en stund innan sängen kallar.
Sov gott!!

Båten Sigrid

I tisdag´s lämnade vi bort Rebecka för första gången, vi skulle nämligen gå ner på stan och äta på båten Sigrid. Jag måste säga de att de är jobbigt att vara ifrån min älskade dotter, men hon var ju i goda händer, hos farmor & farfar. :-)
Kommer nog att vara riktigt jobbigt den dagen hon ska sova borta första gången. :-)

           Rebecka med farmor & farfar.

Maten på båten var riktigt riktigt god. Jag käkade club sandwich och Per tog revbens spjäll. Riktigt mysigt att äta och guppa med vågorna :-)
             Skönt att man hade tur med vädret också!!!


Ha de bra!!


Helgen

Fredag: Hände det inte så mycket, satt mest ute i  solen och sambon håller på att bygga en trapp till utevindan. Rebecka hade de gott hela dagen, men sover ganska mycket nu när de e varmt. Kvällen blev lugn, åt en god middag och mös framför teven.Här har ni mysgumman när hon tränar nacken :-) duktig tjej :-)

Lördagen: Lika vacker dag som fredagen, mös hela dagen i solen. På kvällen fick vi besök av min kusin Linda och hennes karl Robert + Rebban´s tremening Wilgot. Vi åt supergott och karlarna drack  några kalla, medans vi flickor skötte oss exemplariskt  *skratt*  det blev en lyckad kväll, men underbart sällskap.         


   

Skiljer bara 6 månader mellan dom :-) hur söta som helst.

Söndag: Sambon bygger fortfarande på trappen, så jag passade på att fara till stan och hälsa på Linnea, Jimmy och lilla Nova. Riktigt trevligt, tyvärr glömde jag kameran, men Linnea tog några fina bilder. Får lägga ut dem senare :-)
På eftermiddagen kom svärföräldrarna hit och vi grillade hammisar, supergott :-) Finns inge bättre än att äta ute på sommaren. Jag och svärmor tog oss en promenad med vagnen på kvällen, ritigt skönt. Sedan va den helgen slut, och tyvärr har sambon bara en vecka kvar på semestern, huvvaligen :-(

Nu ska vi bege oss och handla nya vitvaror, håller på att renovera hellllaaa köket, gud va roligt. Ni ska få se bilder senare.
Kram Kram

Sommar i Ersmark!!!

Jag och dottern!!


Välkommen till min nya blogg!

Här ska jag försöka mig på att skriva om mitt och min dotters liv :-) har aldrig provat på detta förr så vi får se hur de går :-)

RSS 2.0