Sista dagen i Januarie

Helgen har varit lugn och skön..
I går kom mina föräldrar, syster Frida och hennes Pär hit och uppvaktade min Per och fikade, alltid mysigt att träffas och surra en stund. Idag har jag varit på maxi och fyndat en täckväst till Rebban och köpte pizza till middag, skönt att slippa laga mat idag =) Nu väntar ännu en jobbarvecka, hoppas den går fort =) Här kommer lite bilder på lillan från i helgen:

Visst va den fin?

Ha en bra söndagskväll, imorgon e de februarie =)

KRAM!!!

Trevlig afton..

efter middagen idag for jag och Rebecka till Tällåsen och spenderade kvällen med Gabban, Gustav & Harry. Vi hade de riktigt trevligt =) Imorgon är de en ny jobb vecka att se fram emot =)Lill Harry!!Gustav & RebbanAlla tre charmtroll =)God Natt!!
KRAM!!

Ledig helg =)

Oj så skönt med ledigt känns att man jobbat sedan förra lördagen =) Gårkvällen blev en riktig hemma dag med tacos till middag och ett (eller några) glas vitt till =) Idag har jag och lillan varit ute en stund med pulkan och varit iväg och köpt lördagsgodis, vi ska mysa med godis och dricka och se snövit och de sju dvärgarna, visst låter de som en toppen lördag?! =) Ha de underbart allihopa!!Visst e hon söt i pippilotter?! =) Får ju nästan aldrig sätta upp hennes hår, de tycker hon ej om =)
Hmm.. undra när hon ska börja använda pottan till de den är tänkt till =)Kram på er!!

Min lilla hjälpreda... =)

Becca älskar att hjälpa till med hushållsarbete, ikväll har vi städat och tvättat =) De e superkul så länge man får leka därimellan, upptäckte att hon fått itag på en av mina ögonskuggor och spritt ut den över hela vardagsrumsmattan =) Gull unge =)♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


bloggtorka...

.. de e vad jag haft =) Har inte kännt att de funnits ork att sätta mig ner och blogga, men här hemma rullar de på som vanligt.. nytt år har de blivit också 2010, tyckte nyss jag firade in 2000 =) Nyåret blev en lugn kväll i goda vänners sällskap, käkade god mat åt åt en massa onyttigheter =) Måste bestämma mig när mitt nya sunda liv ska börja, de e bara så j*vla synd att godis och andra socker saker e såååå gott =)Rebecka hade sin första dag på dagis förra torsdagen efter ett långt jullov, jag tror hon tyckte de va riktigt skoj att komma tillbax och träffa alla kompisar och fröknar. Idag när jag hämtade lillhjärtat så berättade fröken att när de skulle ut och leka hade Rebban lyckats trampa på en pulka som slog upp rakt i ansiktet så nu har hon ett ganska saftigt märke mitt i pannan, jag tror hon ärvt min klumpighet =)Nää, de blev inte mycket vettigt skrivet idag heller, men ett litet inlägg iallafall, ha en bra kväll!!
KRAM

RSS 2.0