Målning...

här hemma pågår de målning för fulla muggar :-) Per har varit superduktig, nu är de inte mycket kvar av själva husfärgen, men sedan ska ju allt de vita målas, tur vi får hjälp till helgen som kommer :-) Jag är supernöjd med färgvalet, de blir ett helt nytt hus.
Här kommer ett smakprov på friggeboden, Per byggde en bro till entre´n blev superfint :-)Rebecka har fått dagisplats till hösten, inskolningen börjar den tionde augusti, usch våran lilltjej börjar bli stor :-) Idag när vi var och firade Oliver på hans åtta års dag hittade jag henne påväg uppför trappan :-) nu blir de att hålla stenkoll, tjejen är ju snabb :-)
I fredags var jag och hälsade på Linnea, Jimmy och småtjejorna medans Per målade. Riktigt trevligt att träffas och lilla Iza har blivit så stor, tiden går alldeles för snabbt.

 Flickorna leker :-) Söta Iza

 Försökte få alla med på bild, någon smet :-)Helgen har jag jobbat, men imorgon är jag ledig och hoppas på fint väder så jag och Rebban kan ta oss en cykel tur, har äntligen köpt mig en cykel stol.
Hoppas alla haft en bra helg!! Sköt om er.
KRAM!!!

Helgen...

Helgen har varit helt underbar... började med en 4 dagars ledighet från jobbet :-) Torsdagen var jag och hälsade på Sara och Helena. Där blev de golunch och kladdkaka :-) Dragkamp om leksakerna :-)

Fredagen blev de utevistelse hela dagen, sedan på kvällen bar de i väg till Johanna i Parken för att äta gomiddag med jobbargänget. Maten var supergod och sällskapet jättetrevligt :-) Tyvärr så blev de old williams efter några drinkar hemma hos Johnny, och de var nog inte mitt typ av ställe :-) men de va supertrevligt ändå :-)
Sedan har helgen mest bestått av att tvätta klart huset, ÄNTLIGEN är de helt klart, sista varvet var vi tvungen att tvätta de med handukar :-( men nu är nog all kritning borta, som tur va hade lillan sin kära farmor och farfar här så mamma och pappa kunde jobba i lugn och ro. Vi hann jättemycket igår. :-) Idag har vi också varit ute hela morgonen och jag ska ut igen efter jag suttit klart här :-) Per har hunnit måla alla dörrar och cyklehuset, nu håller han på med friggeboden :-) De blir SÅÅÅÅ fint :-) Var tvungen att ta kort på en jättestor och äcklig spindel som Per såg när han va ute i morse, huvva!!Nää här kan man ju inte sitta så länge till, måste bara länga in lite bilder på Rebban´s gungpremiär :-)

  

Ha de bra!!!
Grattis förresten till husköpet Linnea & Jimmy :-) va roligt för eran skull!!!!
KRAM!!!

Namnsdag!!

♥Grattis min lilla älskling på din namnsdag♥


Böter :-(

Hejsan hoppsan vilken dag. Tyvärr åkte jag på parkeringsböter på mitt jobb, attans också... men jag får väl skylla mig själv, har ju inte skaffat en p:biljett och man får bara stå 6 timmar på gästparkeringen.
Annars har jag bara jobbat idag och hämtat ut Rebban´s ett års bilder, nu gäller de bara att välja 8 av de finaste, usch så svårt :-) men hon e ju så söt på alla :-)  Hoppas ni alla haft en bra dag!!

Rebbans nya mockasiner som hon fått av mormor & morfar :-)

 En smutsig Rebecka efter pannkaks middagen idag :-)

Ha en trevlig kväll allesammans!!
KRAM!!

Lite Rebban bilder... Sitter och funderar :-)

 Innebandyproffs?!

 Söta Iza Min älskling!!!

Våren är här..

Ska försöka göra en snabbresume om vad som hänt i våra liv :-) Rebban fick hälsa på farbror doktorn i måndag´s, lillhjärtat hade öroninflammation så de blev penicillin i dagarna fem. Väldigt spännande att försöka få i henne penicillinet :-) Hon fick sista kuren i fredag´s och verkar vara på topp igen :-)
Valborgs firarde i vi Kåge med grillat och mys vid elden. Riktigt trevligt, synd bara att jag jobbade dagen efter :-)

Helgen har varit en riktig utehelg, och vilket underbart väder vi haft. Här är våran baksida för en vecka sedan:Och denna igår:Snacka om att solen gjort sitt :-)
Vi har haft Rebban´s farmor och farfar här hela helgen, så Rebban skulle ha någon att leka med medans mamma och pappa tvättade hela huset samt cykelhuset och friggeboden två varv, snacka om att jag har träningsvärk :-) så om två veckor blir de målning för hela slanten :-)  Självklart stod det grillning på menyn hela helgen, kyckling på lördag och hammisar idag :-) mums va gott , nu känner man att sommaren är på intåg :-) Rebecka´s farmor har varit så snäll och krattat hela våran tomt, ett stort JÄTTETACK till henne :-) På språng :-)
Nu kallar sängen efter en hel helg ute i det underbara vädret, tror jag fått lite färg i mitt bleka ansikte :-) Ta hand om er!!

KRAM!!

RSS 2.0