Fin dag...

Har varit och lämnat lillan på dagis för en timme sedan, första riktiga dagen :-) Efter det har jag hunnit städa undan, byta sängkläder, starta en tvätt, baka två sorters kakor, fikat smörgåstårta från igår :-) man e fruktansvärt effektiv när lillan är borta :-) Börjar jobba klockan 12 idag känns helt okej. Idag fick jag koden till min fotobok som är gratis, så ikväll ska jag sätta mig och jobba med den :-) Igår hade vi främmande hela kvällen, jag fyllde nämligen år igår :-) blev stora damen!!
Nu ska jag piffa till mig lite och slappa i soffan en stund innan jag ska åka iväg till jobbet!!KRAM!!

Fotobok

Var ute och surfade runt på lite bloggar och kom över en blogg där en tjej skrivit om just fotoböcker från FUJI direkt. Där kan man forma en bok eller flera som kan handla om vad som helst, om ens barns utveckling, sin semester, göra julklappar m.m. Man kan välja om man vill ha hårt eller mjukt omslag hur många bilder man vill ha och hur många sidor den ska innehålla.Det verkar vara väldig smidigt och enkelt att göra, till och med för en som jag som inte är toppen haj på datorer :-)
De är bara att ladda hem ett program och följa anvisningarna, smidigt :-)Detta skulle vara en klockren grej för mig som inte är så duktig på att klippa och klistra, min fotobok skulle handla om Rebeckas födelse och utveckling, de skulle bli ett väldigt fint album att ta fram och titta i med Rebecka och nära och kära. Perfekta julklappar till far och mor föräldrar. :-)

Läste också på denna tjej´s blogg att FUJI direkt nu erbjuder en gratis fotobok till oss bloggare som skriver om denna produkt med minst 100 ord! Självklart tog jag tillfället i akt att göra det. :-) kolla in deras sida ni med om ni blir sugna på en gratis fotobok!!!  
www.fujidirekt.se/blogga/

Jobb

Nu börjar allvaret :-) dags att börja om att jobba imorgon, klockan 12.00 :-) Känns faktiskt helt okej, men skulle jag bli erbjuden att vara ledig två veckor till hade jag tackat ja :-) Inskolningen för Rebban går jätte bra, i fredags somnade hon faktiskt i vagnen, men sov bara 40 minuter men de e än början :-) Imorgon blir sista gången jag kan följa Rebban på inskolningen, känns lite ledsamt men jag vet ju att hon trivs. Nu ska jag slappa min sista lediga kväll, ha de underbart allesammans!!KRAM!!!

Inskolningen..

Inskolningen på dagiset Inkastet går jättebra, redan första dagen släppte Rebban oss och sprang och lekte :-) Tror de kommer att bli svårt att få henne därifrån :-) Fröknarna är jättefina och de kommer att bli 17 barn i Rebban grupp. De enda jag är lite nervös för är sovningen, Rebecka har ju aldrig varit en vagnsovare, försökte söva henne i vagnen häromdagen men de gick inge bra :-( tror nog fröknarna på dagis är bättre på de, vi får se i morgon då är de första provningen :-)

 Carina & Rebecka

 Alice & RebeckaNu ska jag fortsätta märka kläder och plocka undan, hoppas allt är bra med er alla!!!
KRAM!!

sommar,sommar, sommar... :-)

Oj så underbara dagar de varit, vi har riktigt njutit :-) Rebecka har fått bada, leka och mysa med kompisar... känns bara lite hemskt att jag bara har en vecka kvar innan verkligheten tar vid igen.. men men de går ju de med :-)

 Grillkväll hemma hos Linnea & Jimmy.

Sommar lek:

 Monkan & Rebban :-)

Veckan som varit började med baddag på Skatan: Elias Kärleksparet Tim & Rebecka :-)

Kvällen avslutade vi i Kåge, hemma hos Emma, Daniel och lilla Knut, blev bjudna på god middag och drack oss lite
vin :-) Tack så mycket för en jättetrevlig kväll.

 Coola Knut!!!

Tisdagen blev de Lanternan med tjejerna, vi hade en riktigt trevlig kväll.

 Vi alla fyra :-)

 Systrarna

 Kanske inte helt nyktra :-)

Onsdagen var en lugn dag efter en hård kväll :-)
Torsdagen for jag hem till Bygdsiljum och hälsade på samt plockade upp syrran som ville hem till staden :-)
Jag och Frida for förbi Tina och Tommy innan vi begav oss hemmåt och jag fick titta på deras bedårande lilla dotter Alice, gud så sugen man blir :-) Tyvärr blev de ej nå kort :-(
Fredagen for vi till Byske havsbad och myste hela förmiddagen och kvällen spenderade jag med Gabban, surrade och käkade godis :-)

 Julia och Rebban

 Gustav

 Harry

 Åsa & Martina

Idag har Rebban fått bada på gården och mina föräldrar har varit förbi samt min farbror och hans fru. Riktigt trevligt. Blir nog Byske i morgon också :-) måste ju passa på de här sista dagarna :-) Till veckan ska Rebban också börja sin inskolning på dagis, känns riktigt nervöst men de kommer nog att gå fin fint :-) Ta hand om er i värmen!!
KRAM!!


RSS 2.0