Mys ♡

Helgen har varit toppen!! Fredagen blev lugn och på lördag dag kom syster Åsa med familj hit och sovde över ♡ vi har ätit gott, druckit gott och surrat och spelat =) Becca är överlycklig då hon får vara med kusinerna!! Idag har vi mysit och umgåtts hela förmiddagen och när familjen Strömberg åkte for vi och köpte skräpmat till middag och nu ligger Becca i sängen och jag och Per ska se film ♡ Hoppas ni alla haft en toppenhelg!!
Helgen!!

Helgen har varit toppen!! Fredagen blev de pyssel och lite gardin bytning, börjar smått flytta in julen =) på kvällen var vi bjudna på middag hos grannarna och som alltid va de så trevligt att tiden flög iväg... tror vi va hemma typ 03.00 =) lördagen blev familjedag med mys från morgon till kväll och natten så började de storma ordentligt och tydligen gick strömmen vid 03.00 och kom inte tillbax förrän 17.00 idag.. blev lugn dag utan lampor och elektronik =) middag åt vi hos svärföräldrarna, nu slappar vi i soffan och laddar för jobbvecka!!


Härliga lediga dag ♡

Jag och Becca har varit ledig hela dagen idag och passade på att vara ute i de fina vädret ♡ lillan ville åka skidor men upptäckte att de är för små så måste inhandla nya... sedan blev vi bjudna på middag hos Monkan och där blev de massa surr och lek =) Nu blir de att slappa i soffan innan sängen kallar!!


Ajaj...

Lilla gumman ramlade i pulkbacken på dagis och fick ordentligt ont i läppen, stackars liten ♡


♡ Farsdag ♡

Idag är de farsdag och jag och Becca väckte pappa/sambo med frukost på säng och ett litet paket ♡ sedan va jag tvungen att åka på jobbet. Hoppas alla pappor haft en toppendag!!

Härliga vinter =)
"Mamma de är jul ute..."

Vaknade i morse 06.15 av Becca som utbrast, mamma de är jul ute =) de är underbart när snön kommer och de blir lite ljusare ute men nu har nog allt tyvärr regnat bort.. har ett ofantligt sug efter att få börja julpynta men måste vänta ett litet tag till =)


Mera bakning =)

De tråkiga vädret gör att man inte vill va ute så då passar vi på att baka lite, gjorde en sockerkaka som gick sönder lite när jag vände den men den smakar gott isf =) sedan bakade vi lite scones som vi har ätit nybakta med smör och ost ♡


Lördag

Idag har vi haft slappar dag hela dagen!! Jag och Becca har bakat en kaka och haft spa =) jag gjorde hemma gjord pizza till middag och nu sitter vi i soffan ♡ blir nog film och mys ikväll ♡♡


Eftermiddag på solbacken med Linnea ♡

Idag flexade jag ut tidigt från jobbet och mötte upp Linnea och flickorna och åkte på halloween firande på barnens hus =) efter de tog vi oss en fika på waynes coffe ♡ alltid mysigt att surra bort en stund! Nu sitter vi i soffan och myser till en barbie film med lite godis =) äntligen helg!!!


RSS 2.0