Morsdag ♡

Har varit ledig hela helgen och hunnit med massa saker =) fredagen blev de stan och service på bilen, där de upptäckte ett fel som va tvungen att åtgärdas så de blev lite dyrare än tänkt... kvällen blev de häng med mat och mys hos Monkan och barnen, de va en riktig sommar kväll/natt där vi satt ute hela kvällen... så himla mysigt ♡♡ Lördagen kom mina föräldrar och söta pappa tvättade alla mina fönster, tack så himla mycket pappa ♡ de stannade hela dagen och brorsan tvär kom förbi också... super trevligt! Becca va på disco kalas mellan 12-14 sedan va hon med kompisar och hade vattenkrig och bus =) Mamma och pappa bjöd oss även på mat från kåge grillen, mums va gott =) sedan när de for hem gick vi över på ett glas hos grannarna!! Vaknade i morse och fick en paket av min älskade dotter och jag blev så glad för hennes fina fotoram och teckning ♡♡♡ hoppas ni alla haft en toppen helg och grattat era mammor idag =)
Fredagsmys ♡

Har varit ledig hela familjen idag och har hunnit med ganska mycket kan jag tycka =) städat bilen, rensat lite ogräs och påtat på. Per bygger på de nya staketet och vindskyddet och har grundmålat de =) hann även åka till stan och handla mer färg och lite mat. Sedan vid 15 tiden åkte jag å Becca till stan igen och mötte upp Linnea och flickorna och badade på edda, snacka om att Becca blev lycklig =) när vi va klar där blev de sen middag från viking *mums* och nu är de soffläge =)


Helgen 💟

Haft en bra ledig helg med fredagsmys med familjen och hockey och mello lördag hemma hos oss med grannarna ♡ på lördagen bakade vi även knapp kakor 😀 Söndagen for vi till Stålberget och tittade på de lille underverket Hjalmar ♡♡ oj så söt och snäll han va!! Sedan blev de att slappa på kvällen. Idag har de varit jobb och sedan ridskola för mig och lillan och idag skulle vi trava, så de va bara för mig att springa 😊 tror de va de som imponerade Becca, hon trodde nämligen inte att jag kunde springa 😄 sen hem för mat och dusch och så kom Challe och flickorna på lite lek 😊 nu slappa och sen sova ☺


Brosch/medalj 😄

Oj så stolt Becca va efter ridskolan idag. De hade teori och klarade man den fick man en fin hästbrosch ♡ snacka om att ridskolan är en toppen aktivitet för Becca hon verkligen älskar de =) har även hunnit med 6 års kontroll som gick galant 👍våran dotter är en lång tjej, hela 122 centimeter. Hon är typ 5-6 centimeter längre än sina jämnåriga tjej kompisar =) nu ska jag slappa i soffan och njuta av att jag är ledig imorgon pga att jag har jobbat helgen som va!!


RSS 2.0