Älskade pappa ♡

Idag överraskade vi pappa som fyllt pensionär =) vi hade med oss mat och tårtor och massa skratt ♡ snacka om att han blev överraskad av att ha alla barn och barnbarn hemma en torsdag efter han jobbat =) Grattis igen älskade lilla pappa!!! Njut av att snart vara ledig och kunna göra vad du vill!! Kram
Helgen ♡

Haft en toppen helg! Min kära sambo fyllde 32 år idag så vi hade familjen Strandberg på födelsedagsmiddag igår och haft fika främmande idag =) provade några nya recept som blev riktigt lyckade, bacon lindad fylld fläskfile och daimpaj *mums* =) blivit lite skidåkning för lill gumman också ♡ nu håller vi på att planera lillans rum och lill gumman va super peppad ikväll då hon la sig pga i morgon börjar ridskolan =)


Fina kalla dagar ♡

De är riktigt vackert ute på dagarna nu, man måste passa på att njuta ♡♡ Becca verkligen älskar sina skidor så de är oftast färdmedlet till dagis =)


Beccas första pyjamas party ♡♡

Som lillan har längtat!! Hon hade till och med gjort en nedräknings kalender =) i lördags kom Selma och Becca hade bestämt att vi skulle ätas taco till middag ♡ sedan blev de massa bus, spel och skratt =) hann även med en film, dumma mig 2, sedan blev de sängen för de två och som de va för en själv då man va liten så viskades och skrattades de mycket för sovrummet =) men efter 22.30 sovde de båda och sov till 07.00 idag! Blev mys frukost, duschning, bakning och lek sedan kom Selmas föräldrar och fikade av kladdmuffinsarna innan de for hem med Selma vid 14.30 ♡ De verkar ha haft en toppen kväll, natt och morgon.. kommer göras om snart =)


Mys helg ♡

Vi har haft en riktigt toppen helg med mys med Monkan på lördagen.
Grillade kött och de smakade underbart 😊 hamnade hos grannarna på natten och fick oss i säng väldigt tidigt på morgonen 😊 söndagen blev de mera surr med Monkan och sedan for vi och hämtade lillan. Per har bytt avdelning på jobbet så skift gången blev annars så idag ställde syrran upp som barnvakt och imorgon fick jag byta skift med en arbetskamrat så då börjar dagis om för lillan, skönt för henne att få träffa alla kompisar igen ♡ nu till helgen som kommer ska Becca få ha sitt första pyjamas party med övernattning och hon är så peppad, har bestämt att hon och Selma ska käka tacos och se film i hennes rum 😊


En dag med Moster Frida 💟

Idag har Becca fått vara hos Frida medans jag och Per jobbat eftermiddag. När jag slutade jobbet och hämtade lillan blev jag bjuden på goda cupcakes som de bakat tillsammans 💜 väldigt fina och goda 😊 nu en jobbardag kvar sedan ledig helg och på lördag kommer Monkan och sover över 😙 hoppas alla har de toppen!!
Nyåret

Nyår firades först på jobbet några timmar och sedan åkte lilla familjen till syster i Robertsfors och åt en riktigt god 3 rätters middag =) barnen lekte, de vuxna spelade spel och umgicks, de dracks gott och skålades mycke och helt plöstligt va de 2014!
♥♥ Hoppas detta år ska innehålla en massa roliga och underbara händelser och mycke skratt med underbara vänner och nära å kära ♥♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0