Lördagen med gäster...

Igår hade vi öppet hus med mat och tårta för att fira mannen i huset som blivit vuxen =) Första gästerna anlände vid 13.00 och sista gästerna for vi 00.30 så de var en riktig trevlig dag med fina presenter och många skratt =) Jag hade gjort kallskuren fläskfilé som jag serverade med potatissallad, mimosa, grönsallad och bröd. Tror de blev riktigt uppskattat av alla som åt. Sedan blev de köpes tårta till kaffet, hade ej orkat göra egen, men de va goda dem me =) Becca hade tur som fick massa kompisar att leka med och mormor & morfar hade köpt en jättefin vägg dekal med favoriten Kitty =) Tack alla som kom!!























Hoppas alla har en mysig söndagkväll!! KRAM

Onsdagslek

Idag fick Becca vara hemma från dagis för vi var bjuden till familjen Larsson på födelsedags fika =) Becca tjatade från de att vi steg upp att få fara till Ida och leka, bar presenten hela vägen dit och var såå lycklig och glad när vi kom fram, ville inte fara därifrån när de va dax =) En riktig toppen dag!!









Var iväg till Umeå på återbesök i måndags och jag har tydligen en ordentlig muskel inflammation i höft och rumpa och min läkare ringde till min sjukgymnast och vi ska lägga upp träningen lite annars. De är därför jag haft sådan smärta i mitt ben, fick också utskrivet tradolan och alvedon. Är sjukskriven till den 31 mars. Ska på återbesök igen om tre månader.
Har ikväll dolat på med att göra kött till Per´s firande i helgen, han fyller ju hela 30 imorgon =) Känns skönt att han fyller hela 8 månader före mig då kan jag känna mig ung ett tag till =)
Hoppas alla har de bra!! KRAM

Första skridsko åket!!

I lördags var de så himla fint väder ute att hela lilla familjen begav sig till lilla skridskobanan och Becca skulle få göra sin debut =) Hon va riktigt duktig, höll i Per i början men sedan åkte/gick hon själv, men några dratt på rumpan hann hon med ändå =)


Påväg till banan









Måste även visa en bild på min fina väggblomma jag betällde till min svarta fondvägg i vardagsrummet.



Ha en toppenkväll!! Kram

Tjejdag!!!

Har haft en riktig toppen dag, i morse for jag och Becca och hämtade Linnea, Nova och Iza och for och badade på Edda, flickorna blev superglada =) Sedan blev de lunch där också. Detta ska göras om många gånger framöver, jag och Linnea pratade även om att själva börja simma, skulle vara superskönt.
De hade tur att träffa tomten också på coop och fick fiska upp en påse med godsaker ur dammen =) Med andra ord en helt perfekt dag med fredagsmys från morgon till kväll. Hoppas alla andra också haft de toppen!!


















Lite förnying =)

Per tog hem ett gammalt bord av svärfars som legat i förrådet och tog ner stolarna som hörde till som vi haft på vindan, fick hjälp av Monkan att måla lite och köpte nytt tyg till stolsitsarna =) Blev riktigt nöjd med resultatet, samt att sambon kom på att ekbyrån skulle passa snyggt i köket och de gjorde den =) Blev stor förändring för väldigt liten penning =)





Lyckades ramla när jag lämnade Becca på dagis i morse, känns i kroppen kan jag säga =/ tycker inte om halkan. Ska till sjukgymnasten igen imorgon och ska till Umeå och träffa Dr Michell den 23/1 längtar faktiskt, har så många funderingar och tankar =) Vet inte vad jag ska säga om min smärta, tror den blivit lite bättre, men jag drar fortfarande ganska mycket till vänster när jag blir slut i kroppen. Vi skulle visst öka upp träningen rejält efter jag träffat min läkare. Hoppas alla har de bra!! KRAM

Mysig söndag!!

Idag har jag och Becca varit och umgåtts med Nova, Izza och Linnea så att Per skulle få vila innan nattskiftet =) Vi hann med gofika, surr och planering inför sommarens alla trevligheter =) Sedan blev de skrov till middag och nu har Per farit på jobbet och Becca håller på att fika kvällsfika sedan blir de ensamtid för mig. Hoppas alla haft en bra söndag!!






Nu e verkligen julen över =)

Idag har jag börjat plocka bort julen och imorgon kommer mina föräldrar och hjälper mig att storstäda, de behövs, speciellt efter ikväll då Becca fick gå lös med hammaren på vårat pepparkaks hus =)







Fasiken vad de snöar, hade hoppats att de ej skulle komma mera snö men men, de e bara att gilla läget. Tur att jag slipper skotta iaf =)
Ha en toppenkväll!!

Året som varit i bilder och lite text =)

JANUARI
Becca torr både på dagen och kvällen.





FEBRUARI





MARS

Becca besökte tandis samt fyllde 3 år =)







APRIL





MAJ

Sommaren kom och de blev varmt och skönt.









JUNI


Besök hos tremenningarna





Första doppet i havet på nationaldagen =)





Midsommaren firades i Piteå







Fest med jobbet på festivalonsdagen



JULI

Fest med kompisar på festivalen.







Monkans lilla Ellie föds den 10/7



Becca ritar sin första huvudfoting



Mycke bad på kågebadet och trevliga grillkvällar med kompisar





Burträsk markanden hanns med och besök i kära bygdsiljum samt ett 4H besök =)









Lite fiske och stugbesök i Kattis













AUGUSTI

Lycksele semster med familjen Lestander/Burman







Ännu mera bad och mys =)







Bak i bagarstugan i Krångfors





SEPTEMBER



Mysiga middagar med vänner









OKTOBER

Hela oktober bestod av operation och sjukhus vistelse medans Per fick vara duktig och sköta marktjänsten =)











NOVEMBER

Haft många fina runtomkring mig som hjälpt oss med både städ och Becca medans jag var som mest liggandes. November innebar också många mysiga middagar med vänner och julbestyr =)





























Gjorde även en hårförlägning =)



DECEMBER

Mera mys med vänner och familj samt en underbar jul och ett gott nytt år =)





Första snön kom



























Detta år har varit både underbart roligt och jobbigt med tanke på min operation. 2012 kan bara bli bättre, fortsätta med min sjukgymnastik och bli bättre i mitt ben och rygg samt umgås med min underbara familj och vänner!!
KRAM






Nyårsafton 2011

Hej allihopa, hoppas ni alla haft en skön nyårsafton. Vi firade nyåret i Kåge med 3 rätters middag och en massa surr och mys. En riktig toppenkväll och snacka om att Becca blev överförtjust när vi gick ut med smällarna =) Idag har de varit en riktig slödag med pizza till middag och nu väntar lite godis framför teven. Har inte avlagt några nyårslöften har ni?! Här kommer lite kort från gårdagen:






Förrätten










Varmrätten


Fina systrar!!


Efterrätten









Kram


RSS 2.0