Äntligen fredag =)

Ledig idag känns super synd bara att vädret inte e de bästa.. Iveckan har vi varit på vårat första utvecklings samtal på dagis =) gick jättebra, hon e super duktig =) Idag har vi haft mys dag, sovde till 8.30 =) blir sovmorron när man e vaken länge =) sedan har vi gjort armband, planterat blommor, cyklat och sprungit ute =) en underbar dag.. Ikväll ska Rebecka sova hos farfar´s och jag och sambon ska ut och äta middag och se bio med ett kompispar, känns jätteroligt va länge sedan man såg bio tillsammans =) Hoppas alla får en trevlig fredags kväll!!


Resultatet =)
Våran dag

åhh äntligen är sommaren här =) Jag och Rebecka har spenderat min lediga dag UTE från morgon till kväll =) Helt underbart..
I dag på dan var vi ute på gården en stund sedan styrde vi kosan till stan och ankdammen på nordanå, de tyckte Becca va riktigt mysigt.. efter de får vi och åt mjukglass och hälsade på Sheela och Brittan. Där fick Rebban leka av sig ännu mera, hon och Sheela lekte hela eftermiddagen.. tack för att du är en sådan underbar människa Sheela ♥
Efter detta blev de hemresa och lite kycklingsallad till middag, sedan ut och leka igen =) En fullspäckad dag!! Hoppas på ännu mera sådana dagar =)

Ha en underbar kväll!!! KRAM!!

Ingen egen tid...

Ursäkta frånvaron har en dotter som ej vill sova på kvällarna, ska lägga sig med mamma och pappa.. ni kan förstå frustationen =( man har varit van vid egen tid efter 20.00 men nu funkar inte det men de ska väl vända de med =)
Har inte mkt tid att skriva på, Rebecka e lite grinig.. men här kommer bilder från veckorna som varit =)


En glad Becca i bilen =)


Valborgs med goda vänner =)
Efterrätten mums =)


Mums med godis =)


Nya sängen som hon EJ sover i =)


Rebecka & Oliver sötnosar ♥
Tittat på farfar´s stor fisk, lite rädd blev man =)


Avslutar detta bildinlägg med min söta, glada tjej.. hoppas du börjar sova snart =)
KRAM!!

RSS 2.0