Kvälls kaffe hos Challe ♡

Ikväll efter middagen for jag och Becca till familjen Larsson för lek och surr =) jag uppskattar verkligen att umgås över en kaffetår mitt i veckan!!

Två små fröknar med bus i kroppen ♡♡


Halloween

Här hemma är allt som vanligt =)
I fredags firade vi halloween i förtid och snacka om att barnen va glada!! De fick gå på spökjakt som blev riktigt lyckad =)
Gjorde små pizzabitar av tortilla bröd till förrätt, älgkött och potatis med chevre till varmrätt och små spökbakelser till efterrätt, allt blev riktigt gott ♥ trevligt sällskap som stannade till 02.30 och barn som va snälla alla tre och somnade snällt framför en film i storsängen =)
I lördags så tog vi de bara lugnt och åt skräpmat och på kvällen såg vi hotell transylvanien med Becca och åt lördagsmys ♥ idag vaknade jag och Becca 08.30 men sen kom jag på att klockan skulle ställas om så då va den ju bara 07.30 =) vi har mest plockat och städat idag.. Per och Becca har varit ute och plockat in pellets och jag har försökt städa upp lite i garaget sedan blev de tacos till middag och när jag lagt lilltjejen blir de soffan för fulla muggar =)
Hoppas alla haft en toppen helg för de har vi!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens ♡


Hösthelg!!

Haft en riktig slapparhelg där vi inte gjort särskilt mycket =) fredagen blev en dag ute och Becca visade mig mulleskogen.. sedan vid middagstid begav vi oss till Eddahallen med Challe och Ida och hade fredagsmys i bassängen =) tjejerna var supernöjda och efter allt bad blev de ett besök på hemmakväll och handla smågodis ♥ lördag och söndag har vi haft lugna dagar och gjort så lite som möjligt på så lång tid som möjligt =) Älskar verkligen denna årstid med alla dessa underbara färger och den härliga luften ♥♥ hoppas alla haft en bra helg!!!
 
 
 
 
 
 

Mostertid ♡

Idag fick Becca följa mig på mitt jobb en stund och sedan fara till moster Frida. Både jag och sambon jobbade kväll idag därför barnvakt mitt i veckan =) Frida och Becca gjorde stan hela dagen och shoppade och käkade middag där, snacka om att min dotter va salig, hon älskar att gå på stan =) Tack älskade syster för att du ställer upp och myser med min dotter ♡♡ några bilder på en del av inköpen =)
RSS 2.0