Host, snörvel och mys helg =)

Jag har varit både snorig och slut hela helgen men vi har endå passat på att göra både de ena och de andra =) Fredagen blev de fredagsmys för hela slanten plus smink kväll =)





Lördagen for jag och Becca och hälsade på Helena och Oliver. Tyvärr glömde jag kameran =( Vi for ut i skogen på berget och gick runt och tittade och självklart skulle lillan drutta en en pöl med vatten =) Lördag kväll blev lugnt och jag somnade i soffan =) I söndags for jag och Becca och hälsade på i Bygdsiljum och sedan följde vi mormor och morfar och gratta "små" tvillingarna som blev 9 år!! De va ju nyss 4:a =)




Linus


En av födelsedags flickorna Amanda!


och den andra tjejen som fyllde år Wilma =)







Nu ska jag stoppa lillfisen i duschen sen blir de nog sängen känner forfarande av förkylningen. Ha en bra kväll!! KRAM!!

GRATTIS!!

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller Wilma & Amanda år, HURRA HURRA HURRA!!!



Grattis på 9:års dagen!! KRAM!!

Våran dag!!

Idag har de varit en otroligt vacker dag, jag hade tur som fick vara ledig med lill ♥:t =)
Vi har hunnit med en höstpromenad lagat långpanne lasange och hälsat på Monkan och Tim samt handlat lite blöjor plus att vi har pussats och kramats i mängder =) Tycker om sånna här dagar =)

















Ha en bra måndagskväll!! KRAM!!

Veckan som varit...

Denna vecka har gått riktigt snabbt, i onsdags var jag och becca bjuden på middag hos Gabban och pojkarna passade bra när Per hade eftermiddag =) Vi blev bjuden på en jättegod kyckling och pasta sallad, tack så mycket =)


Gustav


Harry & Becca

Sedan på torsdagen följde Sara med mig hem efter jobbet riktigt roligt att ses de är tyvärr så himla långt mellan gångerna så man har sååå mycket att prata om =) De va ju också hockey premiär jag är inte så intresserad men de va synd att de förlorade..



Fredagen och lördagen var de mysdagar oj så skönt med en mys helg vi har bakat och ätit gott =)
Idag har jag varit och röstat de hoppas jag ni alla har gjort?! =) Sedan for jag och Becca och hälsade på Sara, Anton & Holly, längesedan vi sågs och lilla Holly har ju också blivit stor =) for hem och gjorde go middag och nu blir de att slappa.. Är ledig i morgon också pga att dagis har stängt. Ska nog passa på att umgås med Monkan. =)




Holly



Var bara tvungen att ta ett kort på min fina blomma jag fick av mamma & pappa när jag fyllde år, den e så vacker iaf hösten är i full blom =)



Ha en skön söndag!! KRAM!!

Helgen...

Var ledig i torsdags pga av att jag jobbat hela helgen =) Fick sällskap av Linnea och flickorna på torsdag och vi besökte lekparkerna i Ersmark, flickorna hade riktigt roligt. =)




Becca & Nova ♥


Iza ♥


Frukt & saft pause =)







På kvällen for jag och Linnea på Me and I party i Medle, men tyvärr föll inget mig i smaken så de blev ett billigt party =)
Fredagen blev de jobb för hela slanten samma visa på lördagen men efter maten så gick jag och dottern i huset ut på gården och plockade äpplen och myste =) Bakade en äppel sockerkaka men den gick sönder när jag skulle ta ut den ur formen men lika god för de =)


Höstfärger..







Idag har jag jobbat kväll och håller just nu på med att packa lite grejor inför imorgon ska vara på röntgen 7.30 och jag får ej vara sminkad eller ha något med metall på mig, så jag måste packa lite smink och andra kläder jobbar ju faktiskt sen =)
Jag ska göra en mr röntgen samt en datortomografi röntgen, hoppas bilderna visar positiva svar!



Ha en bra söndags kväll!! KRAM!!

Underbara höst!

Gud vilka vackra höstdagar vi haft =) De e helt underbart. Iafton efter maten tog jag och Becca oss en cykel tur till lekparken vid skolan, där träffade vi en föredetta ersmarks bo som var och hälsade på sin mamma. Rebecka och hennes dotter Lovisa lekte och hade skoj tillsammans =)







Nu blir de att stoppa lillan i duschen sedan slappa i soffan!! Ta hand om er!! KRAM!

1 september...

I måndag´s gjorde jag höst inne, städade huset och bytte alla gardiner.. de blir såå mysigt när man får upp höstgardinerna =) I afton gick Per ut och klippte våran häck så då blev de krattning för hela slanten, de e tur man har en liten hjälpreda =)






Måste bara visa ett kort på min fina utelykta jag fick av mina fina svärföräldrar...



Hoppas alla haft en bra 1 september nu e hösten verkligen här!! KRAM!!

RSS 2.0