Ladies night..

är det här i Skellefteå ikväll, hoppas ni alla brudar har de riktigt trevligt =)
Idag har jag varit ledig så jag å lillan passade på att fara på stan bara vi två, riktigt mysigt bara strosa och sedan fika, tyvärr hittade jag inget till mig själv men en spindelmannen dräkt med muskler till Becca, sååå hon har längtat enda sedan hon såg den i reklambladet, trodde hon skulle vilja vara prinsessa eller nå men icket  =) Är lite osäker när de är Halloween vissa säger i helgen men jag och många andra tycker att de borde vara nästa helg?! men för säkerhets skull inhandlade jag massa smågodis och jag och Becca gjorde klart herr pumpa som står ute och lyser upp bron =)

Hoppas alla får en trevlig fredag själv blir de lugnt, jobbar i morgon =) Måste bara visa denna fina bild på bästisarna Nova och Rebecka, de är sååå mamma lika =) KRAM!!


Lördag

Oj vilken vacker dag vi haft idag =) Jag och lillan har varit i skogen både på morgonen och ikväll. Vi har plockat en massa granris och dekorerat här hemma. Lillan är så himla duktig har varit torr sedan jag skrev förra inlägget går på pottan och är supernöjd =) de enda hon inte vill göra på pottan e de stora men de kommer väl snart de också =)
Lite bilder från dagen:

Ha en skön lördagskväll!!
KRAM!!

Torr

När vi vaknade i morse var Becca´s blöja torr så jag sa att hon måste ju sätta sig och kissa innan vi ska på dagis och de gjorde hon =) Sedan när jag skulle hämta henne på dagis berättade de att hon varit torr hela dagen och gått på pottan, när vi kom hem tog jag av henne blöjan och hon fick bara ha trosor och hon har varit såå duktig, gått på pottan flera gånger och inte kissat ner sig en enda gång, lill hjärtat blev jätteledsen när hon var tvungen att ta på sig blöjan nu när hon skulle sova =) Hon håller på att bli stor vårat lill ♥!!!


Snö

Äntligen kom snön eller vad tycker vi?! =) Blev väckt av lill hjärtat på torsdag morgon av att hon skrek: "Mamma, mamma kom de snurrar" och jag undrade självklar vad de va som snurra =) Men hon drog med mig till köksfönstret och visade mig att de va vitt ute =) Min första tanke, FAN jag har sommar däck =) men de löste sig ändå, lillan va då supernöjd!I lördags kom Gabban & pojkarna förbi och vi köpte pizza till middag, Gabban hamnade med Per i soffan efter maten för de va ju hockey, jag e inte lika intresserad =) De e så mysigt å  se hur bra våra barn leker tillsammans inge tjafs och inge bråk på FYRA timmar de e bra gjort =)Idag har vi varit ute en stund sedan bara tagit de lugnt ätit god middag och myst med godis och dricka till Shrek =) Nu sover lillan för ett bra tag sedan och jag ska snöra mig i soffan med en bra bok, ha en bra kväll!! KRAM!!

Söndagen den 10/10- 10

Idag är de den 10-10-10 lite roligt datum =) Dagen började klockan 06,30 då tog vi de lilla lugna och mös i soffan en stund sedan blev de frukost med tända ljus.

Efter frukost blev de dusch och lite tv sedan begav vi oss ut på en blåsig promenad sedan var vi ute och mös en liten stund till de va dags för lunch.. nu sitter Becca och ser tv sedan ska vi fara ut och handla =)

Ha en bra söndag!!! KRAM!!

fredag och lördag

På fredagkväll satt jag upp mina nya fina gardiner som Marie hjälp mig sy, TACK så mycket =) Sedan gjorde jag två tavlor till hallen och jag å Becca gjorde pärlhalsband =)
Toagardinen..


Hallgardinerna =)


Mina nya tavlor =)

På lördagen kom farmor farfar faster och farbror hit och hade med sig gofika och presenter till becca =) Tack så mycket!! Vi gjorde också dragningen inför jul, vem som ska ge till vem. Skönt att veta vem man ska köpa åt så man kan börja med julklapps inhandlingen =)KRAM!!

Aj aj...

När jag skulle hämta Rebecka från dagis i eftermiddag så gjorde lill tjejen sig illa i foten. Hon trampade in en spik som gick genom skon och in i foten =( Dagis har bytt staket och de gamla ligger kvar utanför med alla spikar i, inte bra.. de blev många tårar och arga blickar på spiken i staketet. Men nu ikväll har hon då kunnat gå på foten och varit glad. =)


Aj aj på lillfoten!!

Här kommer också lite bilder från förra veckan:


Hjälpte mamma att städa bilen jag passade på att stänga in henne i skuffen =)
Spelar "innebandy" med pappa =)

Nu ska jag stoppa in lillflickan i pyjamas och söva henne =) Ha en bra kväll!! KRAM!!

RSS 2.0