♡♡♡Gott Nytt År på er alla!! ♡♡♡





Mys och klappar

Annandag jul for vi till Bygdsiljum och firade jul med min sida, god mat, mycke skratt och massor av klappar efter ett besök av självaste tomten =)
Fredagen blev de lagning av bil på dagen och sedan middag hos familjen Larsson med glada barn och några matcher av sequence!!
Lördagen fick Becca besök av Lydia på förmiddagen och efter att hon åkt hem blev de middag hos familjen Strandberg ♥
Idag har jag städat bort julen och Becca har fått krossa pepparkakshuset =) hoppas alla haft de toppen!!
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JULAFTON 24/12-13

Igår va de dagen med stort D =)
Becca sovde ut ordentligt och direkt hon öppnade ögonen kollade hon under sängen och självklart hade tomten varit där och lämnat paket <3 sedan blev de en lång mysig frukost och ännu mera paket att öppna.
Vid 13 begav vi oss till mina svärföräldrar för att fira jul med dom, god mat och underbart sällskap och ännu mera paket, snacka om att vi hade en överlycklig dotter =)
I år körde vi även julklappsleken och jag måste bara säga att de va första gången vi gjorde det och de va riktigt riktigt roligt =) de blir en stående favorit på julafton framöver!!
Becca hann även ut och prova sina nya skidor och kickbike men nu måste de komma lite snö så hon får användning av de nya leksakerna... Själv fick jag också en massa fina julklappar, en underbar klocka av min sambo samt så har han byggt ett nytt matbord till vardagsrummet <3 sänglakan, ängel, almanacka i träklossar en underbart stor glaskupa man kan ha ljus i samt lite vinster i julklappsleken =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag blir de en slappar dag och imorgon blir de att fara och fira jul i Bygdsiljum med min sida =) sedan är vi bortbjudna till Challe och Jonas på fredag och till Nina och Micke på lördagen så de blir full rulle =) Hoppas ni alla haft en toppen julafton och får en underbar fortsättning på julen <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dan före dopparedagen...

Idag är de dagen före den stora dagen =) vi har haft en toppen kväll med god middag, mys, julkalender, film och mer mys =) tomten kom på besök ute på gården till Beccas förtjusning ♡ vi har ställt ut den obligatoriska julgröts tallriken till tomten och slagit in de sista klapparna =) nu ska jag bara göra klart de sista innan sängen kallar, måste ju lägga klappar under sängen ♡♡ Vi önskar er alla en underbart GOD JUL ♡♡♡ och tomten, vi är redo för dig =)










Julafton är snart här 🎅♡

Här hemma har vi nedräkning för fullt och dottern missar inte ett enda avsnitt av julkalendern =) Denna tid är verkligen en magisk tid och att se hur glad och förväntansfull lillan är, är helt underbart ♡♡ imorgon är jag ledig och sedan väntas jobb söndag och måndag sedan går jag på jul ledigt i några dagar!!










Allt klart för imorgon =)

Strukit lucia klänningen och tränat sånger, allt klart för sista luciatåget på dagis!! Känns vemodigt att lillan blivit så stor <3




Fotograf Rebecka

Kollade igenom min mobil och såg att min söta dotter tagit massa fina bilder =)
















Andra advent

Har haft en toppenhelg!! Fredagen blev vi bjudna på glöggkväll hos Lestanders, gott och mysigt =) Lördagen blev de att vinka hejdå till lillan som for till Norsjö med farfars, sedan for jag och Challe ner på stan och handlade lite julklappar till fröknarna på dagis och så mötte jag upp min sambo och passade på att handla lite mera =) blev bjudna till grannarna på kvällsmys <3 idag har jag haft mina föräldrar på middag och sedan efter julkalendern kom monkan och färgade mitt hår =) nu är de soffhäng innan sängen kallar!!










Pepparkakshus

Ikväll kom de nya pepparkakshuset upp och de höll ihop, vi limmade med superlim =) går inte äta men håller!! Idag har vi haft planeringsdag med 2 andra arbetsplatser hela dagen, 08.00-17.00, snacka om att hjärnan va slut!! Men vi hade tur som blev bjudna på jullunch på Stiftsgården, helt makalöst gott och en underbart vacker miljö och ett helt rum med godis och efterrätter att gotta sig i <3 kan starkt rekommendera att gå dit och äta =)






Dagens pyssel..

Älskar verkligen december månad med julmys, bakning och pyssel =) ikväll blev de att göra apelsiner med nejlikor i, de doftar fantastiskt!! Har också slagit in lite julklappar och beställt efter julkort =) nu sova, ledig imorgon och då blir de skogen och plocka mera granris sedan in till stan och gå på julmarknad på brännan <3






1 advent <3

Tack vare en snäll kollega så fick jag byta med henne och vara ledig idag =) hämtade Becca, som sovit hos farfars, och begav oss ner på skyltsöndagen.. konstigt att de alltid ska vara iskallt då de är skyltsöndag?! Men som alltid är de jättemysigt att strosa på stan och Becca fick träffa tomten och lämna sin önskelista, snacka om nöjd =) sedan hem och äta tacos, baka pepparkakor, bygga pepparkakshus som gick sönder så måste köpa nytt... har också satt upp julgranen och sett första avsnittet av julkalendern <3 hoppas ni alla haft en toppen 1 advent!!





















RSS 2.0