Underbar dag..

Idag har vi haft de riktigt mysigt. Sara kom hit i morse och sedan packade vi ihop oss och for ut på en tripp. Rebban fick besöka Rismyrliden och titta på getter, hästar och grisar :-) sedan stannade vi och badade i Finnfors och efter det for vi iväg till stackgrönnan´s båtcafe och fikade.. vi hann också med mjukglass i Bergsbyn :-) Riktigt trevligt har vi haft, här kommer lite bildbevis:

  

  







 Första riktiga badet :-)

  







 Fikapause :-)



 Tittar åt var sitt håll :-)



 Mjukglass som avslutning :-)

Har som sagt haft en helt underbar dag, imorgon bär de av till läkaren för Per, hoppas de är goda besked. Ha en underbar natt allihopa!! Sov gott!!
KRAM!!


ögat e paj...

.. nu har andra veckan på semestern börjat och Per har hunnit vara på fiske semester medans jag å Rebban har mysit i regnet :-)



När Per kom hem i söndags hade han lite problem med ett öga som bara blev värre och värre, han uppsökte läkaren i dag och de var väl tur de för annars kunde ögat gått förlorat.

 Visst ser de mysigt ut?!

Medans Per var hos läkaren for jag, Rebban och moster Frida till Bygdsiljum och grattade min mor på hennes stora dag :-) Nu blir de att se lite tv sedan sängen. Ha de bra!!
KRAM!!

Regn, regn, regn...

Nu har min första semestervecka gått och solen har lyst med sin frånvaro :-( hoppad de blir bättre till veckan... Förra söndagen var vi och hälsade på Linnea, Jimmy, Nova & Izabelle, oj så fint de fått i sitt hus. Nova och Rebban badade för fulla muggar, en riktigt underbar söndag måste jag säga.

 Nova

 Coola Iza

 Flickorna i poolen









 Fick värma sig i i badkaret sedan :-)

 Rebban och favvo gosedjuret "maui" :-)

I veckan har de inte hänt sådär jättemycket, de har ju mest regnat så jag har bakat bullar och städat, roligt va?!!! :-) Sedan har vi hunnit måla grunden på huset, den blev svart och väldigt bra :-)
I fredags for sambon i väg med några killkompisar och fiskade så jag har varit själv hela helgen, tror de kommer hem ikväll någon gång. Men de har gått riktigt bra att vara hemma själv, i fredags hade jag och Rebban myskväll bara vi två.. riktigt skönt. I går var Monkan och barnen här och åt middag med oss, de va behövligt för Rebban att få några kompisar som kom och hälsade på :-) En gammal kompis, Mattias, kom också och hälsade på och alla barnen blev ju såå glada när de fick se hans underbart söta hund Della :-)

 Man kan inte tro att de e sommar när jag och Rebban va ute å lekte igår :-)



 Rebban efter kladdkake ätning :-)

 Grabbarna grus..

 Tim och Rebban

 Mammorna :-)

Idag hade jag hoppas på sol men regnet är här fortfarande, blir nog att fara till Kåge och äta middag med Monkan och vänta in våra kära karlar :-) Nu ska jag snöra in Rebban i duschen, ha en bra dag allihopa!! Ta hand om er!!!
KRAM!!!


Semester!!!

Äntligen har jag semester, känns riktigt skönt. :-) Jag slutade redan i onsdags :-) Har hunnit med grillfest med jobbet, grillfest men kompisar och en tripp till Piteå :-) Nu e de bara att hoppas att de fina vädret stannar!!!
Förra helgen var vi som sagt på bröllop, de va sååå vackra.. hoppas de gillade våran present :-)

 Visst va de fina?!

Usch va med om en jätteotäck grej idag, just innan vi skulle bege oss till Piteå så ramlar Rebban och faller pladask på ansiktet med tutten i munnen, trodde inte att de tog så hårt men när jag plockade upp lillhjärtat forsade det blod ur hennes näsa :-( hon har fått ett ordentligt jack mellan näsborrarna, hoppas de tar ihop sig fint. Men usch va ont de gör i hjärtat när ens barn gör illa sig, huvva!! Här nedan kommer en bild på henne när hon slocknat i min famn och jag väntar på att få prata med sjukvårds rådgivningen.



Annars har våran början på semestern varit underbar. Här kommer lite bilder från idag och några på Rebban.

















 Monkan & Rebban!!

Nu ska jag mysa i soffan och ta de lugnt!! Sköt om er!!
KRAM!!!


Update..

Rebeckas vattkoppor har börjat torka, så skönt :-) tyvärr har hon kliat sönder vissa, men ingen i ansiktet. Jag jobbar min sista vecka till veckan, sedan är de semester i 4 veckor *jihooo* känns jätteskönt och behövligt :-) Idag har jag jobbat, Rebecka fick följa med och fika på tuvan med mitt jobb, samt Brittan´s dotter Sheela. De va riktigt trevligt, Rebban fick leka av sig med Sheela, hon hade de supertrevligt. Tack Sheela för att du skötte om Rebban :-) Tyvärr tog jag inga kort.
Ikväll har jag städat och städat, inge roligt men väldigt behövligt.. fick lite städ hjälp av lilltjejen.









Nu ska jag krypa upp i soffan med ett vinglas och en go bok :-) de lät väl inte dumt?! Imorgon ska jag och Per på bröllop, Sara och Anton gifter sig i Byske kyrka, ska bli riktigt roligt, älskar att gå på bröllopp. Tyvärr kan vi inte fara på festen på kvällen, fick ingen barnvakt  :-( men sånt e livet, får iallafall se dem i kyrkan. Hoppas ni alla får en underbar helg!!
KRAM!!!

Vattkoppor?!

Jag tror mitt lilla hjärtegryn har fått vattkoppor, när jag kom hem från jobbet idag såg jag två röda prickar på kinden. Frågade Per om hon gjort illa sig men de hade hon inte.. när jag senare ska byta kläder på henne upptäcker jag massor med röda prickar på mage armar och rygg, de måste bara ha poppat upp :-( Stackars liten, men skönt att få de bortgjort.
Har också klippt lilla donnan idag, de gick riktigt hyffsat pga att pappan i huset underhöll henne :-)









Imorgon ska jag och sambon fara till Luleå och shoppa lite medans våran sjukling får vara med farmor och farfar. Hoppas jag hittar lite kläder imorgon, e i stor behov :-)
Ha en bra kväll och alla som är på stadsfesten HA DE SÅ KUL!!! Ska nog se lite av Ledins konsert på teven :-)

KRAM!!!

RSS 2.0